Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 23χρονος φονιάς της 19χρονης συντρόφου του
Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 2 σφαίρες στο κεφάλι
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/12/2022 | 19:19

Αυτός είναι ο 23χρονος δράστης, που πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον δυο σφαίρες στο κεφάλι τη 19χρονη σύντροφο του στο διαμέρισμα της στα Καμίνια.
Εργαζόταν σε μπαρ στη Τρούμπα και η νεαρή γυναίκα σε κατάστημα στην Καλλιθέα.
Τα ξημερώματα, ένας άλλος καυγάς τους αποδείχθηκε μοιραίος για τη 19χρονη. Ο ίδιος αφού σήκωσε το όπλο και αφαίρεσε τη ζωή από τη 19χρονη, κάλεσε τους αστυνομικούς και παραδέχθηκε το έγκλημα του. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς είχε καταναλώσει νωρίτερα ποσότητα κοκαΐνης.
Απέδωσε το έγκλημα του στη ζήλια που αισθανόταν για την κοπέλα καθώς και τις εμμονές που είχε συχνά.
Η γειτονιά κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που είχε συχνά έντονους καυγάδες. Μαρτυρίες λένε ότι το ζευγάρι μόλις πριν μια εβδομάδα είχε πάλι έναν έντονο και μεγάλο καυγά.


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρτα: Τρανς άνδρας καταγγέλλει μπαρμπέρη που αρνήθηκε να τον κουρέψει
Αρνήθηκε να τον κουρέψει με την αιτιολογία πως «δεν κουρεύω γυναίκες».
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στον Πλαταμώνα, αισθητός και στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα
Αθώοι οι 19 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Greek Mafia
Τέσσερα άτομα που μπήκαν στο στόχαστρο των αρχών ως εμπλεκόμενα έχουν δολοφονηθεί
Ουκρανία: Ο μόνος που προέβλεψε την εισβολή της Ρωσίας, λέει τώρα ότι όλα θα τελειώσουν στην Κριμαία
Ο 37χρονος είναι, πλέον, σεβαστό πρόσωπο στο Κίεβο και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον κοιτάζει στο... στόμα όταν μιλάει
Ηθοποιός του «Χορεύοντας με τους Λύκους» συνελήφθη ως αρχηγός σeξουαλικής αίρεσης
Ο Chasing Horse φέρεται να κακοποίησε τουλάχιστον έξι θύματα, σύμφωνα με τα έγγραφα του εντάλματος
Μαρουσάκης: Το «πολικό ποτάμι» θα φέρει χιόνια στην Αττική και στα νησιά του Αιγαίου
Δείτε την ανάρτηση του μετεωρολόγου
Λάρισα: Ήθελε αρραβώνα στα 70 και το πλήρωσε ακριβά από τη γυναίκα της ζωής του
Πλήρωσε ακριβά τον έρωτα...
Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο πατέρας του υποσμηναγού – «Ήταν ταπεινό παιδί – Θα τον πείραζε η λέξη ήρωας»
«Ήταν τόσο ταπεινό παιδί που δεν έλεγε καν το επάγγελμά του. Αν κάποιος τον ρωτούσε έλεγε αεροπόρος»
Πέντε πακέτα αυξήσεων σε μισθούς και επιδόματα
Για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιατρούς και Ενοπλες Δυνάμεις
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.