E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: 14χρονη καταγγέλλει αποπλάνηση από καθηγητή

Ο άγριος καυγάς με τον πατέρα της και οι επαφές μέσω facebook

Δημοσίευση 3/12/2019 | 16:42

Ρόδος: 14χρονη καταγγέλλει αποπλάνηση από καθηγητή

Μία συγκλονιστική υπόθεση που είχε αναστατώσει τη Ρόδο αναβλήθηκε για την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και αφορά τον καυγά που είχε ένας εκπαιδευτικός με τον πατέρα μία 14χρονης μαθήτριας που φέρεται να έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον καθηγητή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκδίκαση ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεσης με κατηγορούμενο για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης έναν 52χρονο εκπαιδευτικό, κάτοικο Αφάντου, που καταμηνύθηκε από έναν 49χρονο υπήκοο Αλβανίας, πατέρα 14χρονης μαθήτριας.


Ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος ενώ η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει παραγγείλει ταυτόχρονα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της εξακολουθητικής αποπλάνησης της ανήλικης ή και του βιασμού, από τον εκπαιδευτικό μετά από σχετική κατάθεση της 14χρονης.

Για το θέμα έχει ζητήσει ήδη έγγραφη ενημέρωση από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ο προϊστάμενος εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, που αναπληροί τον Διευθυντή προκειμένου να εξετάσει αν συντρέχουν προϋποθέσεις για να θέσει τον εκπαιδευτικό σε αναστολή.

Σε κάθε περίπτωση ο εκπαιδευτικός φέρεται την 30η Νοεμβρίου 2019 κατά τις τρεις να εισήλθε παράνομα σε περικλεισμένο χώρο του σπιτιού του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο. Σχετικά έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση στον φερόμενο ως θύμα.

Τότε, ο 49χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί ήταν ο κατηγορούμενος. Τότε, μόλις αντίκρισε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα.

Η αποκάλυψη της 14χρονης

Η ανήλικη σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές. Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί την δίωξη του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης σε υπόθεση βιαιοπραγίας με θύματα δύο αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλιούπολη: Οι δύο 17χρονες ήθελαν να αυτοκτονήσουν – Το σημείωμα πριν την πτώση

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Σοκ από την κοινή βουτιά θανάτου των δύο 17χρονων συμμαθητριών – Το χρονικό της τραγωδίας, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα - Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες που τις ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα

21χρονη θα υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των ποδιών της που «κλείδωσαν» στην ευθεία και λυγίζουν ανάποδα

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Παρά τη δύσκολη κατάσταση, προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη

Κέρκυρα: 56χρονος βρέθηκε νεκρός μετά την απολογία του για υπόθεση παιδικής πoρνoγραφίας

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Δίπλα στον 56χρονο εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο

ΟΗΕ: Έρχεται παγκόσμια επισιτιστική κρίση, αν παραμείνουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν με λιμό, καθώς η κρίση στο Ορμούζ εμποδίζει την παραγωγή λιπασμάτων, προειδόποιε ο ΟΗΕ

Φρίκη στο Σαράγεβο: Μέλος βασιλικής οικογένειας έκανε σαφάρι ανθρώπων από... ελικόπτερο!

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στη Βοσνία

Ηλιούπολη: Έπεσαν από τον 6ο όροφο δύο 17χρονες ‑ Νεκρή η μία, διασωληνωμένη η φίλη της

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Τα δύο νεαρά κορίτσια βρέθηκαν στο κενό κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες

Δίκη για θάνατο 3χρονου Αγγελου: «Το μυαλό της κόρης μου είναι 10χρονου» είπε η μητέρα της 27χρονης

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας της 27χρονης, σχετικά με όσα γνωρίζει για την υπόθεση και τη σχέση της κόρης της με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο μέσα στην αίθουσα

Πληρωμές: Τα ποσά που θα πάρουν αγρότες και κτηνοτρόφοι έως τα τέλη του 2026

Οικονομία 12.05.2026
Τι ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Γεωργιάδης για την ψεύτικη φωτογραφία με το «φιλί»: «Η Ευγενία κατάλαβε αμέσως ότι ήταν ψέμα»

Ελλάδα 12.05.2026
«Δεν σας κρύβω ότι με εντυπωσίασε το πόσο εύκολα ο κόσμος πίστεψε ότι θα πήγαινα σε μια ταβέρνα και θα χαριεντιζόμουν με μια γυναίκα. Σκέφτομαι πώς μπορείς να πιστέψεις κάτι τέτοιο;»

Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε περίπτερο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
Τη στιγμή του ατυχήματος, το οποίο προκλήθηκε από την κακή εκτίμηση του οδηγού του έχασε τον έλεγχο κι έπεσε στο περίπτερο, μια κοπέλα ψώνιζε, όμως πρόλαβε κι απομακρύνθηκε

Γεωργιάδης: Αυτή είναι η φωτογραφία που αλλοίωσαν και άρχισαν να βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου

E-Daily 2.TopNews 12.05.2026
«Μην πιστεύετε απολύτως τίποτε εύκολα πλέον από όσα βλέπετε στο διαδίκτυο» αναφέρει ο υπουργός Υγείας