E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η αυτοκτονία στη Φωκίδα! Αφησε σημείωμα και έπεσε στον γκρεμό

Οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία

Δημοσίευση 13/10/2017 | 09:49

Σοκάρει η αυτοκτονία στη Φωκίδα! Αφησε σημείωμα και έπεσε στον γκρεμό

Σε αυτοκτονία και όχι δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος της γυναίκας στη Φωκίδα. Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι της.

Με τραγικό τρόπο μια 42χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/10) προς Παρασκευή, οδηγώντας το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 230 μέτρων!

Άφησε σημείωμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα που σημειώθηκε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας – Αντιρρίου στη θέση Αγίων Πάντων, ήταν τελικά αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι της οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου με το οποίο ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους! Η 42χρονη να σημειωθεί ότι ήταν χωρισμένη και ζούσε στην Ερατεινή.

Ψαράς είδε την αυτοκτονία!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα είδε αυτοκίνητο να φεύγει από τον δρόμο και να πέφτει στο γκρεμό, φλεγόμενο. Ειδοποίησε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.

Διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να κατεβούν στο γκρεμό, ενώ και από θαλάσσης ήταν αδύνατο μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο λόγω των βράχων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Με βάρκα η προσέγγιση του ΙΧ

Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δε βρέθηκε κανείς. Τότε κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 6:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.

Ακόμη κι αυτή την ώρα η επιχείρηση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη, ενώ η μεταφορά της 42χρονης θα γίνει μέσω θαλάσσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.