E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Στα χέρια των Ρώσων η γυναίκα

Δημοσίευση 30/12/2016 | 08:18

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Νέες και μάλλον απρόβλεπτες διαστάσεις, παίρνει η άγρια δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ.

Η αδερφή του Τούρκου εκτελεστή, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ότι ο αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη Ρωσίδα εpωμένη του, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι πιθανόν να ήταν «διπλή πράκτορας», έχοντας σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες δυτικών κρατών ή το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οργάνωσε το εναντίον του πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η Σεχέρ Οζέρογλου, μίλησε στη μεγάλη τουρκική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο, που σίγουρα θα απασχολήσει τις αρχές στην έρευνά τους. Η αδερφή του δράστη αποκάλυψε ότι ο αδερφός και δολοφόνος του Αντρέι Καρλόφ είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με μία Ρωσίδα που διέμενε στην Τουρκία. Ένα 24ωρο πριν τη δολοφονική ενέργεια του Αλτιντάς, η Ρωσίδα αναχώρησε για τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Οζέρογλου, ο 22χρονος αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη γυναίκα, προκειμένου να προβεί στη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε, ο αδερφός της γνώρισε τη Ρωσίδα, την οποία ανέφερε ως «S» και λίγο αργότερα εγκατέλειψε το πατρικό του, καθώς διέμενε μαζί της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, η γυναίκα αυτή έχει ήδη εντοπιστεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και υποβάλεται σε ανάκριση, προκειμένου να ομολογήσει ή να δώσει πληροφορίες για όσα γνωρίζει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες σε επίπεδο διεθνών σχέσεων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρωσίδα ενδέχεται να έπαιζε το ρόλο του «διπλού πράκτορα», κάνοντας λόγο για σχέσεις είτε με μυστικές υπηρεσίες δυτικού κράτους, είτε με το δίκτυο Γκιουλέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011