E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Στα χέρια των Ρώσων η γυναίκα

Δημοσίευση 30/12/2016 | 08:18

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Νέες και μάλλον απρόβλεπτες διαστάσεις, παίρνει η άγρια δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ.

Η αδερφή του Τούρκου εκτελεστή, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ότι ο αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη Ρωσίδα εpωμένη του, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι πιθανόν να ήταν «διπλή πράκτορας», έχοντας σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες δυτικών κρατών ή το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οργάνωσε το εναντίον του πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η Σεχέρ Οζέρογλου, μίλησε στη μεγάλη τουρκική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο, που σίγουρα θα απασχολήσει τις αρχές στην έρευνά τους. Η αδερφή του δράστη αποκάλυψε ότι ο αδερφός και δολοφόνος του Αντρέι Καρλόφ είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με μία Ρωσίδα που διέμενε στην Τουρκία. Ένα 24ωρο πριν τη δολοφονική ενέργεια του Αλτιντάς, η Ρωσίδα αναχώρησε για τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Οζέρογλου, ο 22χρονος αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη γυναίκα, προκειμένου να προβεί στη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε, ο αδερφός της γνώρισε τη Ρωσίδα, την οποία ανέφερε ως «S» και λίγο αργότερα εγκατέλειψε το πατρικό του, καθώς διέμενε μαζί της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, η γυναίκα αυτή έχει ήδη εντοπιστεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και υποβάλεται σε ανάκριση, προκειμένου να ομολογήσει ή να δώσει πληροφορίες για όσα γνωρίζει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες σε επίπεδο διεθνών σχέσεων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρωσίδα ενδέχεται να έπαιζε το ρόλο του «διπλού πράκτορα», κάνοντας λόγο για σχέσεις είτε με μυστικές υπηρεσίες δυτικού κράτους, είτε με το δίκτυο Γκιουλέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα 09.12.2025
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα 09.12.2025
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες

Στο «μικροσκόπιο» 1.469 εφοριακοί

Ελλάδα 09.12.2025
Η ΑΑΔΕ ερευνά περιουσίες και κινήσεις λογαριασμών

Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 17 χειρουργεία» ‑ «Ο Παντελίδης όταν βγήκε από το σπίτι ήταν μια χαρά»

Ελλάδα 09.12.2025
Οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη υπόθεση έμελλε να πέσουν σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας

Ελλάδα 09.12.2025
Ο Βασίλης Βάιλας μεγάλωσε πολλές γενιές μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Χολαργός: Τα μηνύματα του ανήλικου με την 20χρονη κοπέλα πριν το μοιραίο ραντεβού

Ελλάδα 09.12.2025
Για να τον προσεγγίσουν οι δράστες του έστησαν μια παγίδα, χρησιμοποιώντας την 20χρονη κοπέλα ως δόλωμα.

Επίθεση Τραμπ κατά της Ευρώπης: Η ήπειρος αποσυντίθεται και οι ηγέτες της είναι αδύναμοι

Κόσμος 09.12.2025
Σκληρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη σε συνέντευξη στο Politico

Έλενα Παπαρίζου: Παραμένει στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια, οι νεότερες πληροφορίες για την υγεία της

Ελλάδα 09.12.2025
Η γνωστή τραγουδίστρια υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα

Κακοκαιρία Byron: Μόλις 49 χιλιοστά βροχής έπεσαν στον Μόρνο

Ελλάδα 09.12.2025
Παρά τη διέλευση της κακοκαιρίας Byron, οι βροχοπτώσεις στον Μόρνο όχι μόνο παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά υπολείπονται του κλιματικού μέσου όρου