E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Στα χέρια των Ρώσων η γυναίκα

Δημοσίευση 30/12/2016 | 08:18

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Νέες και μάλλον απρόβλεπτες διαστάσεις, παίρνει η άγρια δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ.

Η αδερφή του Τούρκου εκτελεστή, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ότι ο αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη Ρωσίδα εpωμένη του, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι πιθανόν να ήταν «διπλή πράκτορας», έχοντας σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες δυτικών κρατών ή το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οργάνωσε το εναντίον του πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η Σεχέρ Οζέρογλου, μίλησε στη μεγάλη τουρκική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο, που σίγουρα θα απασχολήσει τις αρχές στην έρευνά τους. Η αδερφή του δράστη αποκάλυψε ότι ο αδερφός και δολοφόνος του Αντρέι Καρλόφ είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με μία Ρωσίδα που διέμενε στην Τουρκία. Ένα 24ωρο πριν τη δολοφονική ενέργεια του Αλτιντάς, η Ρωσίδα αναχώρησε για τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Οζέρογλου, ο 22χρονος αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη γυναίκα, προκειμένου να προβεί στη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε, ο αδερφός της γνώρισε τη Ρωσίδα, την οποία ανέφερε ως «S» και λίγο αργότερα εγκατέλειψε το πατρικό του, καθώς διέμενε μαζί της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, η γυναίκα αυτή έχει ήδη εντοπιστεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και υποβάλεται σε ανάκριση, προκειμένου να ομολογήσει ή να δώσει πληροφορίες για όσα γνωρίζει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες σε επίπεδο διεθνών σχέσεων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρωσίδα ενδέχεται να έπαιζε το ρόλο του «διπλού πράκτορα», κάνοντας λόγο για σχέσεις είτε με μυστικές υπηρεσίες δυτικού κράτους, είτε με το δίκτυο Γκιουλέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ