E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Στα χέρια των Ρώσων η γυναίκα

Δημοσίευση 30/12/2016 | 08:18

Δολοφονία Ρώσου πρέσβη: Ο ρόλος της Ρωσίδας εpωμένης του εκτελεστή

Νέες και μάλλον απρόβλεπτες διαστάσεις, παίρνει η άγρια δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ.

Η αδερφή του Τούρκου εκτελεστή, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υποστήριξε σε δηλώσεις της στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ότι ο αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη Ρωσίδα εpωμένη του, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι πιθανόν να ήταν «διπλή πράκτορας», έχοντας σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες δυτικών κρατών ή το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι οργάνωσε το εναντίον του πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η Σεχέρ Οζέρογλου, μίλησε στη μεγάλη τουρκική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο, που σίγουρα θα απασχολήσει τις αρχές στην έρευνά τους. Η αδερφή του δράστη αποκάλυψε ότι ο αδερφός και δολοφόνος του Αντρέι Καρλόφ είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με μία Ρωσίδα που διέμενε στην Τουρκία. Ένα 24ωρο πριν τη δολοφονική ενέργεια του Αλτιντάς, η Ρωσίδα αναχώρησε για τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Οζέρογλου, ο 22χρονος αδερφός της υπέστη «πλύση εγκεφάλου» από τη γυναίκα, προκειμένου να προβεί στη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε, ο αδερφός της γνώρισε τη Ρωσίδα, την οποία ανέφερε ως «S» και λίγο αργότερα εγκατέλειψε το πατρικό του, καθώς διέμενε μαζί της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, η γυναίκα αυτή έχει ήδη εντοπιστεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και υποβάλεται σε ανάκριση, προκειμένου να ομολογήσει ή να δώσει πληροφορίες για όσα γνωρίζει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες συνέπειες σε επίπεδο διεθνών σχέσεων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ρωσίδα ενδέχεται να έπαιζε το ρόλο του «διπλού πράκτορα», κάνοντας λόγο για σχέσεις είτε με μυστικές υπηρεσίες δυτικού κράτους, είτε με το δίκτυο Γκιουλέν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Πολιτική 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.