E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ίβιτς: Όνειρό μου να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Μίλησε για τα ματς με τη Σάλκε, το ελληνικό πρωτάθλημα και το όνειρο του για τίτλους

Δημοσίευση 26/12/2016 | 11:07

Ίβιτς: Όνειρό μου να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, τις αναμετρήσεις με την Σάλκε, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία, ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι όνειρο του είναι να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στη «Novosti»

Για το ξεκίνημά τους στους πάγκους και το πώς προέκυψε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο ήταν στην 5η-6η θέση και είχαμε στόχο να μπούμε στα πλέι οφ. Το κάναμε και πήραμε μάλιστα την πρώτη θέση στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια υπέγραψα για τρία χρόνια. Αλλά στην πορεία αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ, πήγαμε στο Γιουρόπα Λιγκ αφού περάσαμε τη Ντιναμό Τιφλίδας. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στις 32 καλύτερες ομάδες και το πετύχαμε σε έναν όμιλο με Φιορεντίνα, Κάραμπαχ και Λίμπερετς, φτάνοντας στα νοκ άουτ, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Σάλκε. Η αντίπαλός μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά οι Γερμανοί είναι πάντα... Γερμανοί, θα δούμε τι θα γίνει τότε».

Για την παρουσία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε ως το τέλος, αλλά στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Ρεαλιστικά θα μας άξιζε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως μας έλειψε η τύχη. Έχουμε κυριαρχήσει στο 90% των αγώνων μας, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κι αυτό μας στοίχισε 8-9 βαθμούς. Όχι, δεν ψάχνω για άλλοθι, ούτε κάποια δικαιολογία, εμείς φταίμε. Το γεγονός ωστόσο πως είμαστε πρώτοι σε χαμένες ευκαιρίες, επιβεβαιώνει τα λόγια μου. Τον Ιούνιο φέραμε πολλούς νέους παίκτες, περίπου έξι που μπήκαν ενδεκάδα και χρειαζόμασταν χρόνο για να τους εντάξουμε στο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη 18 αγωνιστικές για να βρούμε τη θέση που μας αξίζει κι αυτή είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μακριά από την κορυφή και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Με τον Ολυμπιακό είχαμε μεγάλες δυνατότητες. Και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ (σ.σ. στα μετξαύ τους παιχνίδια), με τους οποίους έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στα τοπ 5 της Ευρώπης, ούτε καν αμέσως πιο κάτω, στο επίπεδο του τουρκικού, του ολλανδικού ή του βελγικού. Η επιθυμία όλων μας στον ΠΑΟΚ είναι να πάμε τον σύλλογο σε ένα επίπεδο που θα φτάνει σε τελικούς και θα κατακτάει τίτλους. Επίσης να προχωράει στην Ευρώπη και να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να φαίνεται ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά έχουμε εξαιρετικές συνθήκες και πολύ καλούς παίκτες, είμαι αισιόδοξος...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τεχεράνη θα απαντήσει αμέσως αν δεχτεί επίθεση, δηλώνει ο εκπρόσωπος του στρατού

Κόσμος Χτες
Υποστήριξε ότι «πολλές» αμερικανικές βάσεις στην περιοχή βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων

Τροχαίο στη Ρουμανία: Σε κλίμα οδύνης η άφιξη των σορών των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ελλάδα Χτες
Η αυτοκινητοπομπή έφτασε λίγο μετά τις 19:30 στο γήπεδο

Η Γαλλία καταργεί τα «συζυγικά καθήκοντα» στο σeξ

Κόσμος Χτες
Οι υποστηρικτές της νέας ρήτρας ελπίζουν ότι ο νόμος θα συμβάλει στην αποτροπή του συζυγικού βιασμού

Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας λόγω κρύου

Κόσμος Χτες
«Ζήτησα προσωπικά από τον Πρόεδρο Πούτιν να μην επιτεθεί στο Κίεβο και σε διάφορες πόλεις για μια εβδομάδα»

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα μπάσκετ στο Ντουμπάι: Παίκτης κλωτσούσε τον αντίπαλό του που ήταν πεσμένος στο παρκέ

Αθλητικά Νέα Χτες
Μετά από μία αψιμαχία, ανάμεσα στον Ισμαήλ Ρομέρο και τον Νικ Ντεμούσις, ο δεύτερος έπεσε στο παρκέ, με τον πρώτο να πηγαίνει από πάνω του και να χτυπάει με μίσος

Προσγειώθηκε το C130 με τις σορούς των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ελλάδα Χτες
Στο γήπεδο, τόσο φίλαθλοι όσο και οι συγγενείς τους έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για να τιμήσουν την μνήμη τους.

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στη Ροδόπη – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης»

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά προβλήματα προκαλεί η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει τη Θράκη, με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη

Πόλο: Νέος περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Ελλάδα «βούλιαξε» τη Γερμανία με 26-5 κάνοντας επίδειξη δύναμης σε ακόμη μία αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η φωτιά δεν μπόρεσε να κάψει αυτό που ήσουν»: Θρήνος στις κηδείες των τριών θυμάτων της τραγωδίας στην Βιολάντα

Ελλάδα Χτες
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την Σταυρούλα Μπουκοβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα

Στο φως βυθισμένο αυτοκίνητο στο ρέμα Κόρμπι στη Βάρη μετά την κακοκαιρία, δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Αναμένεται να αποκαλυφθούν και άλλα αντικείμενα που κατάπιε το ρέμα

Πλημμύρες στον Έβρο από τις έντονες βροχοπτώσεις, εγκλωβίστηκαν μαθητές σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Διακοπές κυκλοφορίας σε Αλεξανδρούπολη και Νίψα – Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ημέρες