E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ίβιτς: Όνειρό μου να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Μίλησε για τα ματς με τη Σάλκε, το ελληνικό πρωτάθλημα και το όνειρο του για τίτλους

Δημοσίευση 26/12/2016 | 11:07

Ίβιτς: Όνειρό μου να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, τις αναμετρήσεις με την Σάλκε, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία, ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι όνειρο του είναι να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στη «Novosti»

Για το ξεκίνημά τους στους πάγκους και το πώς προέκυψε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο ήταν στην 5η-6η θέση και είχαμε στόχο να μπούμε στα πλέι οφ. Το κάναμε και πήραμε μάλιστα την πρώτη θέση στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη συνέχεια υπέγραψα για τρία χρόνια. Αλλά στην πορεία αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ, πήγαμε στο Γιουρόπα Λιγκ αφού περάσαμε τη Ντιναμό Τιφλίδας. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στις 32 καλύτερες ομάδες και το πετύχαμε σε έναν όμιλο με Φιορεντίνα, Κάραμπαχ και Λίμπερετς, φτάνοντας στα νοκ άουτ, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Σάλκε. Η αντίπαλός μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά οι Γερμανοί είναι πάντα... Γερμανοί, θα δούμε τι θα γίνει τότε».

Για την παρουσία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Στο Κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε ως το τέλος, αλλά στο πρωτάθλημα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Ρεαλιστικά θα μας άξιζε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως μας έλειψε η τύχη. Έχουμε κυριαρχήσει στο 90% των αγώνων μας, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κι αυτό μας στοίχισε 8-9 βαθμούς. Όχι, δεν ψάχνω για άλλοθι, ούτε κάποια δικαιολογία, εμείς φταίμε. Το γεγονός ωστόσο πως είμαστε πρώτοι σε χαμένες ευκαιρίες, επιβεβαιώνει τα λόγια μου. Τον Ιούνιο φέραμε πολλούς νέους παίκτες, περίπου έξι που μπήκαν ενδεκάδα και χρειαζόμασταν χρόνο για να τους εντάξουμε στο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη 18 αγωνιστικές για να βρούμε τη θέση που μας αξίζει κι αυτή είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε μακριά από την κορυφή και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Με τον Ολυμπιακό είχαμε μεγάλες δυνατότητες. Και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ (σ.σ. στα μετξαύ τους παιχνίδια), με τους οποίους έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι στα τοπ 5 της Ευρώπης, ούτε καν αμέσως πιο κάτω, στο επίπεδο του τουρκικού, του ολλανδικού ή του βελγικού. Η επιθυμία όλων μας στον ΠΑΟΚ είναι να πάμε τον σύλλογο σε ένα επίπεδο που θα φτάνει σε τελικούς και θα κατακτάει τίτλους. Επίσης να προχωράει στην Ευρώπη και να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να φαίνεται ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά έχουμε εξαιρετικές συνθήκες και πολύ καλούς παίκτες, είμαι αισιόδοξος...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανικός στο Ντουμπάι: Εκκενώνεται το Μπουρτζ Χαλίφα

Κόσμος 28.02.2026
Συνεχίζονται οι ιρανικές επιθέσεις στο Ντουμπάι

Κλείνει η βάση στη Σούδα

Ελλάδα 28.02.2026
Έκτακτα μέτρα συναγερμού και αεράμυνας

Σε κατάσταση συναγερμού η Euroleague

Αθλητικά Νέα 28.02.2026
Ο αγώνας της Τρίτης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί θα γίνει στη Σόφια εφόσον ανοίξουν τα αεροδρόμια στο Ισραήλ – Τι συμβαίνει με τις ελληνικές ομάδες

Φωτιά σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι μετά από ιρανική πυραυλική επίθεση

Κόσμος 28.02.2026
Οι φλόγες καίνε στο εσωτερικού του ξενοδοχείου και εξαπλώνονται

«Κάθε πιλότος είχε ένα όνομα»: Το παρασκήνιο της επίθεσης ΗΠΑ‑Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η κοινή επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Roaring Lion», είχε ως βασικό αντικείμενο την προσβολή κρίσιμων στρατιωτικών και διοικητικών υποδομών του Ιράν

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση

Ελλάδα 28.02.2026
Περίπου δύο ώρες μετά την άφιξή της, διαπίστωσε ότι η οργανωτική επιτροπή είχε ήδη πρόγραμμα ομιλιών

Εγκαταλείπουν μαζικά στην Τεχεράνη οι Ιρανοί: Ουρές σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 28.02.2026
Ο ανώτατος φορέας εθνικής ασφάλειας του Ιράν είχε προηγουμένως συμβουλεύσει τους κατοίκους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την πόλη για λόγους ασφαλείας

Κατάρ: Καρέ καρέ η πτώση βαλλιστικού πυραύλου του Ιράν σε κατοικημένη περιοχή

Κόσμος 28.02.2026
Προκλήθηκαν απανωτές εκρήξεις και τεράστια φωτιά από τα αμάξια που χτυπήθηκαν από τα συντρίμμια του