Χαμός στην Ρώμη για το πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ευρώπη
Έντονες οι αντιδράσεις των κατοίκων
Δημοσίευση 16/12/2016 | 09:49

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των κατοίκων στην «αιώνια πόλη», για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε από τον δλημο της Ρώμης στην πιάτσα Βενέτσια.
Ο λόγος ήταν ότι η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι επέλεξε έναν πολύ φτωχό στολισμό που λόγω και του μεγέθους του δέντρου ήταν ακόμα πιο εμφανής.
Στο διάδικτυο, μάλιστα, αναρτήθηκαν και βίντεο που συνέκριναν το δέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας με άλλες «ανταγωνίστριες» πόλεις όπως το Τορίνο, το Μιλάνο και η Νάπολη.

«Θα ήταν καλύτερο να μην είχατε βάλει τίποτα αντί για αυτόν τον τρόμο. Και μετά αναρωτιέστε γιατί οι τουριστές δεν επιλέγουν τη Ρώμη» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα στο Facebook.
Αρκετοί επίσης δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν για «σημάδι των καιρών» καθώς η δήμαρχος της Ρώμης προέρχεται από το κίνημα των 5 αστέρων του Μπέπε Γκρίλο που είναι αντίθετος σε περιττά έξοδα.
Μετά τις αντιδράσεις η Ράτζι υποχρεώθηκε να απαντήσει προσθέτοντας στο δέντρο ένα αστέρι στην κορυφή και περισσότερα λαμπιόνια κίνηση που ωστόσο δεν έμεινε πάλι χωρίς κριτική με ορισμένους να λένε ότι «τουλάχιστον προηγουμένως είχαμε το πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη, τώρα έχουμε ένα δέντρο όπως όλοι οι άλλοι».
Μεγάλες αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι θα ισχύει για συνιδιοκτησία και κοινόχρηστα
Βίαια επεισόδια στα Τίρανα με τραυματίες: Δακρυγόνα, πέτρες και συλλήψεις έξω από το αλβανικό Κοινοβούλιο – βίντεο και φωτογραφίες
Έρχονται αλλαγές στα αυτοκίνητα από 7 Ιουλίου ‑ Πώς επηρεάζονται τα νέα οχήματα
Φωτιά στην Αρτα: Τι συμβαίνει στη Στρογγυλή και ποιοι έλαβαν μήνυμα του 112
ΕΚΤΑΚΤΟ E-Daily 2.TopNews 02.07.2026






