Χαμός στη Βουλή, ο Άδωνις φώναζε τον Πολάκη «γαϊδούρι, θρασύδειλε, απατεώνα, κότα»
Πολάκης: Ρε ψεύτη είσαι με τον Σόιμπλε;
Δημοσίευση 15/12/2016 | 14:36

Προσωπικοί χαρακτηρισμοί και αντιπαράθεση εκτός ορίων μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας
Σκληρή προσωπική αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ψεύτη. «Πώς κομάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λειράτες!» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.
«Θρασύδειλο, απατεώνα και γαϊδούρι» χαρακτήρισε από την πλευρά του τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης που χρησιμοποίησε επανειλημμένα τον χαρακτηρισμό «Κρητίκαρος» αναφερόμενος στον κ. Πολάκη.
«Πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ δεν είναι το Eurogroup, είναι η αποτυχία της Ελλάδας να κρατήσει τον Αφγανό που στραγγάλισε και βίασε την κοπέλα. Η ελληνική δικαιοσύνη τον είχε καταδικάσει και ήρθατε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο Παρασκευόπουλου να τον αφήσει να πάει να σκοτώσει την κοπέλα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στην εισαγωγική τοποθέτησή του.
«Να ντρέπεσαι εσύ που με την ψήφο σου τον άφησες να πάει να σκοτώσει την κοπέλα. Σας είχαμε προειδοποιήσει τότε» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Όταν εσείς υπογράφετε μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το υπογράφετε για να το τηρήσετε ή για να το παραβιάσετε; Αυτός που παραβιάζει μια γραπτή συμφωνία λέγεται απατεώνας!».
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE E-Daily 2.TopNews 05.06.2026






