E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Το βράδυ της Τρίτης

Δημοσίευση 14/12/2016 | 15:59

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άγνωστοι την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της χωρίς να την πειράξουν.

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την γνωστή δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα, που έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι! Όπως κατέθεσε, όμως, αφού την περιέφεραν στις γύρω περιοχές, πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της και την εγκατέλειψαν χωρίς να αρπάξουν τα χρήματα που είχε μαζί της.

Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μόλις έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί μια και η περιοχή από εκεί και μετά υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που προφανώς ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία της, για να της κλείσουν το δρόμο.

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα. Στο ύψος της Σκάρπας την σταμάτησαν, την έβγαλαν από το όχημα και του έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να την πειράξουν!

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον δικηγόρο σύζυγό της Νίκο Μπούρα από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είχε πέσει θύμα απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Τότε, άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποινικολόγο σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι την είχαν απαγάγει μόλις έφυγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Μετά από 12 ημέρες ομηρίας, την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, η Θάλεια Χούντα βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι της στην οδό Υψηλάντου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Αλλά και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η δημοσιογράφος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο γκαράζ του σπιτιού της από έναν άγνωστο, αλλά είχε προλάβει να καλυφθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι αποκάλυψε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία

Ελλάδα 14.03.2026
«Προφανώς υπάρχει κάτι μεταξύ τους που δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην αστυνομία», σημείωσε η κ. Δημογλίδου

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί, εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά εγώ δεν τη θέλω

Κόσμος 14.03.2026
«Τα μέσα ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων απεχθάνονται να μεταδώσουν πόσο καλά τα έχει πάει ο αμερικανικός στρατός εναντίον του Ιράν, που είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία, αλλά όχι συμφωνία που θα αποδεχόμουν»

Axios: Το Ισραήλ σχεδιάζει μαζική χερσαία εισβολή στο Λίβανο ‑ Η κατάσταση θα θυμίσει Γάζα

Κόσμος 14.03.2026
Την ίδια ώρα, ο IDF στέλνει ενισχύσεις και κινητοποιεί επιπλέον εφεδρείες, προειδοποιώντας για σκηνικά που θα θυμίζουν τη Γάζα όσον αφορά την ισοπέδωση κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες όπλων.

Τραμπ: «Εξαφανίσαμε κάθε στρατιωτικό στόχο στο νησί Χαργκ στο Ιράν»

Κόσμος 14.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τους βομβαρδισμούς

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός Χτες
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα Χτες
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός