E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Το βράδυ της Τρίτης

Δημοσίευση 14/12/2016 | 15:59

Πάλι θύμα αρπαγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα!

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, άγνωστοι την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της χωρίς να την πειράξουν.

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την γνωστή δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα, που έπεσε για μια ακόμη φορά θύμα απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι! Όπως κατέθεσε, όμως, αφού την περιέφεραν στις γύρω περιοχές, πυρπόλησαν το αυτοκίνητό της και την εγκατέλειψαν χωρίς να αρπάξουν τα χρήματα που είχε μαζί της.

Το νέο περιστατικό σε βάρος της Θάλειας Χούντα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου. Όπως κατήγγειλε η ίδια, μόλις έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί μια και η περιοχή από εκεί και μετά υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που προφανώς ακολουθούσαν διακριτικά την πορεία της, για να της κλείσουν το δρόμο.

Με την απειλή πιστολιού και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα. Στο ύψος της Σκάρπας την σταμάτησαν, την έβγαλαν από το όχημα και του έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να την πειράξουν!

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον δικηγόρο σύζυγό της Νίκο Μπούρα από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., είχε πέσει θύμα απαγωγής το Μάρτιο του 2014. Τότε, άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ποινικολόγο σύζυγό της και τον ενημέρωσε ότι την είχαν απαγάγει μόλις έφυγε από το σπίτι τους στο Κολωνάκι για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Μετά από 12 ημέρες ομηρίας, την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, η Θάλεια Χούντα βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι της στην οδό Υψηλάντου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Αλλά και τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η δημοσιογράφος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο γκαράζ του σπιτιού της από έναν άγνωστο, αλλά είχε προλάβει να καλυφθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δώρο Πάσχα: Πότε θα το λάβουν οι άνεργοι και πώς υπολογίζεται το ποσό

Οικονομία 19.02.2026
Η πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τη Μεγάλη Τετάρτη - Δεν δικαιούνται το Δώρο Πάσχα όσοι λαμβάνουν ειδικά βοηθήματα

Έκπτωτος πρίγκιπας Αντριου: Αντιμέτωπος με ισόβια – Σε επίδειξη μόδας ο Κάρολος μετά την σύλληψη του αδερφού του

Κόσμος 19.02.2026
Ο πρίγκιπας Αντριου συνελήφθη για κατάχρηση δημόσιου αξιώματος, με το ενδεχόμενο ακόμη και ισόβιας κάθειρξης

Επίδομα 200 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ ‑ Ποιοι το δικαιούνται

Οικονομία 19.02.2026
Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι μπορούν να το διεκδικήσουν

Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σεπ Πιόντεκ

Αθλητικά Νέα 19.02.2026
Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Σεπ Πιόντεκ, ο οποίος άφησε ανεξίτηλό το αποτύπωμα του στην εθνική Δανίας

Ψάχνεις ήλιο και remote δουλειά; Αυτή η χώρα σου δίνει βίζα για ζωή σε παραλίες‑καρτ ποστάλ

Κόσμος 19.02.2026
Το νέο όνειρο για freelancers: Βίζα, παραλίες και χαμηλό κόστος ζωής

Κοινωνικός Τουρισμός: Vouchers για διακοπές έναν μήνα νωρίτερα – Τι να προσέξετε

Οικονομία 19.02.2026
Γιατί η έναρξη μεταφέρεται την 1η Μαΐου;

Ισπανία: Ανδρας πέθανε μετά από χρήση taser από την αστυνομία

Κόσμος 19.02.2026
Ο 47χρονος πέθανε αφού ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία με χρήση taser - Είχαν πάει σπίτι του γιατί ήταν εκτός ελέγχου

Σφοδρό τροχαίο στη Λαμία: Επιχείρησε προσπέραση σε κεντρικό δρόμο και προκάλεσε καραμπόλα

Ελλάδα 19.02.2026
Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός

Πατέρας Αντώνιος: Αδυνατώ να καταβάλλω την εγγύηση των 60.000 ευρώ, ελπίζω στην βοήθεια των συνανθρώπων μου

Ελλάδα 19.02.2026
Από τα 9,5 έτη που επιβλήθηκαν στον πατέρα Αντώνιο, εκτιτέα είναι τα 8 χρόνια ενώ έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει λίγα περισσότερα από 60.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας μετά τη… μεθυσμένη ζωντανή σύνδεση στους Χειμερινούς Αγώνες

Αθλητικά Νέα 19.02.2026
Παραδέχθηκε δημόσια ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν βγει ζωντανά στον αέρα