E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην Γερμανός αστυνομικός τεμάχισε άνδρα που ήθελε να φαγωθεί

«Σκότωσέ με και φάε με»

Δημοσίευση 13/12/2016 | 19:22

Πρώην Γερμανός αστυνομικός τεμάχισε άνδρα που ήθελε να φαγωθεί

«Σκότωσέ με και φάε με» ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο 59χρονος Wojciech Stempniewicz στον Γερμανό πρώην αστυνομικό Detlev Guenzel λίγο πριν μεταβεί στην κατοικία του τελευταίου.

Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν σε διαδικτυακή σελίδα για σαδομαζοχιστές και συμφώνησαν το θύμα να συναντηθεί με τον Guenzel για να γίνει το… γεύμα του.

Πράγματι, ο πρώην αστυνομικός υποδέχθηκε τον 59χρονο, ο οποίος λέγεται πως απαγχονίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του. Στη συνέχεια τον τεμάχισε με μαχαίρι και ηλεκτρικό πριόνι και τοποθέτησε τα μέλη του στο κελάρι του σπιτιού του πριν τα θάψει στη συνέχεια στον κήπο του, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί αν τελικά κατανάλωσε κάποιο από αυτά.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Γερμανία το 2013, ενώ τώρα έπειτα από πολυετή δίκη ο Guenzel καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών, καθώς δικαστήριο της Δρέσδης απεφάνθη ότι η τελευταία επιθυμία του θύματος ήταν να… καταναλωθεί από το θύτη του.

Ο πρώην αστυνομικός «γνώρισε» τον πολωνικής καταγωγής Stempniewicz σε φόρουμ με θέμα τη σφαγή και τις ερωτικές φαντασιώσεις για κανιβαλισμό, στο οποίο είναι εγγεγραμμένα 3.000 μέλη, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Καλιγούλας 31».

Αρχικά, ο Guenzel όταν συνελήφθη ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 59χρονο κόβοντάς του το λαιμό, όμως, λίγη ώρα αργότερα αναίρεσε την κατάθεσή του.

Εξαιτίας της κατάστασης της σορού οι αρμόδιες αρχές δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο πρώην αστυνομικός τεμάχιζε το άψυχο σώμα του 59χρονου επί τέσσερις ώρες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε ένα βίντεο 50 λεπτών που κατέγραφε τον Guenzel να φοράει μόνο τα εσώρουχά του και να είναι καλυμμένος με το αίμα του θύματος λέγοντας: «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπεφτα τόσο χαμηλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε Γερμανός μέσα στο σπίτι του

Ελλάδα 23.11.2025
Ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια

Μις Υφήλιος: Στην εντατική η Μις Τζαμάικα μετά την πτώση της από τη σκηνή ‑ Δεν τα πάει καλά

Κόσμος 23.11.2025
Παραμένει στην εντατική με τραύματα στα πόδια και στο πρόσωπο

Πένθος στο NBA: Πέθανε ο Ρόντνεϊ Ρότζερς

Αθλητικά Νέα 23.11.2025
Στο πένθος βυθίστηκε το NBA, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Ρόντνεϊ Ρότζερς.

Λουτράκι: «Ίσως να είχα εμπάθεια με το παιδάκι, αλλά με θώπευσε», λέει η δασκάλα

Ελλάδα 23.11.2025
Η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή για θώπευση στο Λουτράκι, παραδέχτηκε πιθανή υπερβολική αυστηρότητα, αλλά τόνισε ότι το περιστατικό συνέβη

Ήπειρος: Εικόνες Βιβλικής καταστροφής ‑ Κατολισθήσεις και αποκλεισμένα χωριά

Ελλάδα 23.11.2025
Με δυσκολία συνεχίζεται η αποκατάσταση την ώρα που από τη Δευτέρα νέα κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τη Δυτική Ελλάδα

Τραγικός θάνατος 64χρονης: Της επιτέθηκε ελάφι που φρόντιζε επί χρόνια

Κόσμος 23.11.2025
Η γυναίκα ήταν γνωστή φιλόζωος και διατηρούσε στη φάρμα της πολλά ελάφια

ΗΠΑ: Δεύτερος νεκρός από την γρίπη των πτηνών

Κόσμος 23.11.2025
Ο ασθενής, που περιγράφτηκε ως «ηλικιωμένο πρόσωπο με υποκείμενα νοσήματα», είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στην αρχή του μήνα, ανέφερε προχθές Παρασκευή το πολιτειακό υπουργείο Υγείας.

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου και το επίδομα των 250 ευρώ ‑ Όλες οι πληρωμές

Οικονομία 23.11.2025
Επίδομα 250 ευρώ, συντάξεις Δεκεμβρίου και όλα τα επιδόματα

Νέο Ηράκλειο: Συμπλοκή μαθητών με μαχαίρι ‑ Συνελήφθησαν και οι γονείς τους

Ελλάδα 23.11.2025
Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν από τους μαθητές, οι οποίοι είχαν σκορπίσει προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Σικάγο: Πυροβολισμοί στην τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Ένας 14χρονος νεκρός, αρκετοί τραυματίες

Κόσμος 23.11.2025
Ο πρόεδρος Τραμπ αναφέρθηκε στο περιστατικό ισχυριζόμενος ότι σημειώθηκαν μαζικά εγκλήματα και ταραχές

Πέθανε ο Πολ Κοστέλο

Κόσμος 23.11.2025
Ο Ιρλανδός σχεδιαστής μόδας Πολ Κοστέλο πέθανε σε ηλικία 80 ετών