E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην Γερμανός αστυνομικός τεμάχισε άνδρα που ήθελε να φαγωθεί

«Σκότωσέ με και φάε με»

Δημοσίευση 13/12/2016 | 19:22

Πρώην Γερμανός αστυνομικός τεμάχισε άνδρα που ήθελε να φαγωθεί

«Σκότωσέ με και φάε με» ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο 59χρονος Wojciech Stempniewicz στον Γερμανό πρώην αστυνομικό Detlev Guenzel λίγο πριν μεταβεί στην κατοικία του τελευταίου.

Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν σε διαδικτυακή σελίδα για σαδομαζοχιστές και συμφώνησαν το θύμα να συναντηθεί με τον Guenzel για να γίνει το… γεύμα του.

Πράγματι, ο πρώην αστυνομικός υποδέχθηκε τον 59χρονο, ο οποίος λέγεται πως απαγχονίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του. Στη συνέχεια τον τεμάχισε με μαχαίρι και ηλεκτρικό πριόνι και τοποθέτησε τα μέλη του στο κελάρι του σπιτιού του πριν τα θάψει στη συνέχεια στον κήπο του, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί αν τελικά κατανάλωσε κάποιο από αυτά.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Γερμανία το 2013, ενώ τώρα έπειτα από πολυετή δίκη ο Guenzel καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών, καθώς δικαστήριο της Δρέσδης απεφάνθη ότι η τελευταία επιθυμία του θύματος ήταν να… καταναλωθεί από το θύτη του.

Ο πρώην αστυνομικός «γνώρισε» τον πολωνικής καταγωγής Stempniewicz σε φόρουμ με θέμα τη σφαγή και τις ερωτικές φαντασιώσεις για κανιβαλισμό, στο οποίο είναι εγγεγραμμένα 3.000 μέλη, ενώ ο δράστης χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Καλιγούλας 31».

Αρχικά, ο Guenzel όταν συνελήφθη ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 59χρονο κόβοντάς του το λαιμό, όμως, λίγη ώρα αργότερα αναίρεσε την κατάθεσή του.

Εξαιτίας της κατάστασης της σορού οι αρμόδιες αρχές δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο πρώην αστυνομικός τεμάχιζε το άψυχο σώμα του 59χρονου επί τέσσερις ώρες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε ένα βίντεο 50 λεπτών που κατέγραφε τον Guenzel να φοράει μόνο τα εσώρουχά του και να είναι καλυμμένος με το αίμα του θύματος λέγοντας: «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπεφτα τόσο χαμηλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν απορρίπτουν την πιθανότητα εκεχειρίας, σύμφωνα με το Reuters

Ελλάδα Χτες
ΗΠΑ και Ιράν αντιτίθενται στην πιθανότητα εκεχειρίας στη Μέση Ανατολή

Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, συνελήφθη 32χρονος στην Κέρκυρα

Ελλάδα Χτες
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ

Δύο νεκροί στις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα και έναν 43χρονο από το Μπαγκλαντές

Σεισμός στα ανοιχτά των Χανίων

Ελλάδα Χτες
Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,2 χιλιόμετρα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Ελλάδα Χτες
«Πήγαμε με γεμάτη αγκαλιά και φύγαμε με φέρετρο»

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι πρατηριούχοι καυσίμων

Ελλάδα Χτες
Διαμαρτύρονται για το πλαφόν στο κέρδος

Με online αίτηση τα 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως – Πώς θα πάρετε την αποζημίωση

Οικονομία Χτες
Δείτε τι δικαιούστε, κάθε πότε και πώς θα κάνετε την αίτηση

Τραμπ: Σύντομα θα καταλάβουμε το Στενό του Ορμούζ ‑ Πολλές χώρες θα στείλουν πλοία

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι αυτές οι χώρες - Η ανάρτησή του

Πέθανε ο κιθαρίστας των Motοrhead Φιλ Κάμπελ

Πολιτισμός Χτες
Ήταν «αφοσιωμένος σύζυγος, υπέροχος πατέρας και περήφανος παππούς»

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μωρό βρέθηκε νεκρό στην κούνια του

Ελλάδα Χτες
Το αγοράκι τεσσάρων μηνών εντόπισε η μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός