E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 6.339 θέσεις σε 34 δήμους

Οι άνεργοι θα απασχοληθούν για 8 μήνες

Δημοσίευση 13/12/2016 | 16:59

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για 6.339 θέσεις σε 34 δήμους

Αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας - Β΄ Φάση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Α΄ Κύκλος)».

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους), όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 10/2016.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων, που έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ στο οποίο μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εφόσον το επιθυμούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό