E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η προφητική ανάρτηση του συνοδηγού λίγο πριν την τραγωδία στην Μυτιλήνη

Θρήνος στην Μυτιλήνη για τον άδικο χαμό των δυο παιδιών

Δημοσίευση 13/12/2016 | 09:46

Η προφητική ανάρτηση του συνοδηγού λίγο πριν την τραγωδία στην Μυτιλήνη

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Σοκ προκαλεί το προφητικό μήνυμα του 20χρονου συνοδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης σκοτώνοντας τον 15χρονο Μάριο και την 16χρονη Δήμητρα. Στη Μυτιλήνη ο πόνος είναι ανείπωτος για τον άδικο χαμό των δύο παιδιών που πνίγηκαν στο λιμάνι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη θάλασσα.

Mια τρυφερή φωτογραφία της 16χρονης Δήμητρας και του 15χρονου Μάριου, που είχαν ανεβάσει τα ίδια τα παιδιά στο προφίλ τους στο FACEBOOK, σφραγίζει την ανείπωτη τραγωδία.

Ο 15χρονος Μάριος Χουλιάρας από την Αγιάσο και η 16χρονη Δήμητρα Χατζηγιαννάκη από τη Μυτιλήνη (Αφάλωνας) ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Το ένα από τα θύματα, το 15χρονο αγόρι, ήταν αδερφός του 20χρονου οδηγού. Μαζί τους στο αυτοκίνητο και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.

Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.12.2016). Μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο λίγα μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, οι δυο 20χρονοι, οι δυο 15χρονοι και το 16χρονο κορίτσι μπήκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν από νυχτερινό κέντρο όπου βρίσκονταν.

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην προκυμαία, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα. Προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε μεταλλικό αλιευτικό σκάφος.

Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό τον δεύτερο 20χρονο. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ήταν τα 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου. Με τη βοήθεια ενός άνδρα του Λιμενικού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών, που επίσης έτυχε να είναι στο σημείο, βγήκαν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά (οι δυο 20χρονοι και ο ένας 15χρονος) που είχαν εγκλωβιστεί.Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Οι μετανάστες ήρωες της τραγωδίας

Ένας άνδρας του Λιμενικού τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, ένας Ιρακινός και δυο Αλγερινοί είναι οι ήρωες της τραγωδίας που συγκλονίζει τη Μυτιλήνη. Είναι οι άνθρωποι που όταν είδαν το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα, δεν σκέφτηκαν το παραμικρό και αμέσως βούτηξαν στο νερό ή έτρεξαν να βοηθήσουν τους επιβάτες. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να βγάλουν ζωντανούς τον Μάριο και τη Δήμητρα.

Ο Σοφιάν είναι 19 ετών από το Ιράκ. Ο επίσης 19χρονος Καντίρ και ο Καμίλ είναι από την Αλγερία. Όλοι τους βρίσκονταν στο λιμάνι της πόλης το μοιραίο ξημέρωμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που διενεργεί το λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ο Σοφιάν και ο Καντίρ αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το συμβάν βούτηξαν στη θάλασσα. Μαζί τους έπεσε και ο άνδρας του Λιμενικού προκειμένου να βγάλουν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο δίθυρο αυτοκίνητο οι οποίοι καθόταν στο πίσω μέρος του.

Ο τρίτος μετανάστης έμεινε στο πεζοδρόμιο του λιμανιού προσπαθώντας να βοηθήσει τους δυο 20χρονους, οδηγό και συνοδηγό, που είχαν στο μεταξύ βγει από το βυθισμένο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, τελικά από τους τρεις που είχαν εγκλωβιστεί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μόνο τον έναν, τον δίδυμο αδερφό του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του δίπλα στη 16χρονη φίλη του, Δήμητρα.

Τραγική φιγούρα και ο αδερφός της 16χρονης Δήμητρας. Η μητέρα τους έχει «φύγει» πριν από μερικά χρόνια από εγκεφαλικό και αυτός ήταν που τη μεγάλωσε. Σήμερα ήταν και εκείνος που έπρεπε να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση με βαριοπούλα και μπογιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθήνων

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση για 300.000 vouchers ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η προθεσμία παρατείνεται για όλους τους ΑΦΜ έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 23:59

Ρodcast βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει τους δολοφόνους μίας 16χρονης 44 χρόνια μετά

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η αστυνομία της Λουιζιάνα δεν είχε επαρκή στοιχεία για το έγκλημα που είχε διαπραχθεί πριν από δεκαετίες

Απίστευτη «προφητεία» Λέβιτ πριν από την επίθεση ‑ «Σήμερα θα ακουστούν πυροβολισμοί!»

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Η χρονική σύμπτωση που προκάλεσε αντιδράσεις, μετά το περιστατικό στο δείπνο του Λευκού Οίκου

Τρόμος σε λούνα παρκ: Έσπασε το καλώδιο του Steel Max ‑ Εκτοξεύτηκαν στον αέρα οι επιβάτες

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά - Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος

Περίμενε 5 ώρες έξω από εκλογικό τμήμα τη σύζυγό του που «κλέφτηκε» με άλλον πριν από 2 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Απίστευτες σκηνές έξω από εκλογικό τμήμα όπου έστησε καρτέρι, ο απατημένος και εγκαταλελειμμένος σύζυγος

Επίθεση σε δείπνο παρουσία Τραμπ: Βουλευτής «προστάτευσε ηρωικά» την κόρη του Κένεντι

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
«Ένας δυνατός κρότος από πυροβολισμούς, και μετά «Πέστε κάτω, πέστε κάτω, πέστε κάτω»», έγραψε στο X

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά ‑ Η πρόγνωση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πρωτομαγιά

Κόουλ Τόμας Αλεν: Ποιος είναι ο ένοπλος που απείλησε τον Τραμπ – Εκπαιδευτικός και game developer ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Ο 31χρονος, κάτοικος Τόρανς στην ευρύτερη περιοχή του Λος Αντζελες, είναι το πρόσωπο που έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές

Ο Τραμπ αποκαλύπτει τα ανατριχιαστικά λόγια της Μελάνια, καθώς ακούγονταν πυροβολισμοί

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Η Πρώτη Κυρία ήταν εκείνη που «αναγνώρισε» αμέσως τον ήχο των πυροβολισμών

Ιστορικός ΟΦΗ, νίκησε 2‑3 τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος

E-Daily 2.TopNews 26.04.2026
Οι Κρητικοί γονάτισαν (3-2) τον ΠΑΟΚ στην παράταση στον Βόλο και κατέκτησαν το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας τους