E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η προφητική ανάρτηση του συνοδηγού λίγο πριν την τραγωδία στην Μυτιλήνη

Θρήνος στην Μυτιλήνη για τον άδικο χαμό των δυο παιδιών

Δημοσίευση 13/12/2016 | 09:46

Η προφητική ανάρτηση του συνοδηγού λίγο πριν την τραγωδία στην Μυτιλήνη

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Σοκ προκαλεί το προφητικό μήνυμα του 20χρονου συνοδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης σκοτώνοντας τον 15χρονο Μάριο και την 16χρονη Δήμητρα. Στη Μυτιλήνη ο πόνος είναι ανείπωτος για τον άδικο χαμό των δύο παιδιών που πνίγηκαν στο λιμάνι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη θάλασσα.

Mια τρυφερή φωτογραφία της 16χρονης Δήμητρας και του 15χρονου Μάριου, που είχαν ανεβάσει τα ίδια τα παιδιά στο προφίλ τους στο FACEBOOK, σφραγίζει την ανείπωτη τραγωδία.

Ο 15χρονος Μάριος Χουλιάρας από την Αγιάσο και η 16χρονη Δήμητρα Χατζηγιαννάκη από τη Μυτιλήνη (Αφάλωνας) ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Το ένα από τα θύματα, το 15χρονο αγόρι, ήταν αδερφός του 20χρονου οδηγού. Μαζί τους στο αυτοκίνητο και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.

Όλα έγιναν στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.12.2016). Μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο λίγα μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, οι δυο 20χρονοι, οι δυο 15χρονοι και το 16χρονο κορίτσι μπήκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν από νυχτερινό κέντρο όπου βρίσκονταν.

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην προκυμαία, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα. Προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε μεταλλικό αλιευτικό σκάφος.

Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό τον δεύτερο 20χρονο. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ήταν τα 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου. Με τη βοήθεια ενός άνδρα του Λιμενικού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών, που επίσης έτυχε να είναι στο σημείο, βγήκαν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά (οι δυο 20χρονοι και ο ένας 15χρονος) που είχαν εγκλωβιστεί.Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Οι μετανάστες ήρωες της τραγωδίας

Ένας άνδρας του Λιμενικού τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, ένας Ιρακινός και δυο Αλγερινοί είναι οι ήρωες της τραγωδίας που συγκλονίζει τη Μυτιλήνη. Είναι οι άνθρωποι που όταν είδαν το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα, δεν σκέφτηκαν το παραμικρό και αμέσως βούτηξαν στο νερό ή έτρεξαν να βοηθήσουν τους επιβάτες. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να βγάλουν ζωντανούς τον Μάριο και τη Δήμητρα.

Ο Σοφιάν είναι 19 ετών από το Ιράκ. Ο επίσης 19χρονος Καντίρ και ο Καμίλ είναι από την Αλγερία. Όλοι τους βρίσκονταν στο λιμάνι της πόλης το μοιραίο ξημέρωμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που διενεργεί το λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ο Σοφιάν και ο Καντίρ αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το συμβάν βούτηξαν στη θάλασσα. Μαζί τους έπεσε και ο άνδρας του Λιμενικού προκειμένου να βγάλουν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο δίθυρο αυτοκίνητο οι οποίοι καθόταν στο πίσω μέρος του.

Ο τρίτος μετανάστης έμεινε στο πεζοδρόμιο του λιμανιού προσπαθώντας να βοηθήσει τους δυο 20χρονους, οδηγό και συνοδηγό, που είχαν στο μεταξύ βγει από το βυθισμένο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, τελικά από τους τρεις που είχαν εγκλωβιστεί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μόνο τον έναν, τον δίδυμο αδερφό του 15χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του δίπλα στη 16χρονη φίλη του, Δήμητρα.

Τραγική φιγούρα και ο αδερφός της 16χρονης Δήμητρας. Η μητέρα τους έχει «φύγει» πριν από μερικά χρόνια από εγκεφαλικό και αυτός ήταν που τη μεγάλωσε. Σήμερα ήταν και εκείνος που έπρεπε να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές

Μύκονος: Ο γυμνός influencer είχε ξαναχτυπήσει ‑ Μπήκε σε καφέ και προσπάθησε να γδυθεί

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι εργαζόμενοι τον εκδίωξαν σοκαρισμένοι

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Στο απόγειο της καριέρας του εμφανίστηκε γνωστά κέντρα και μαγαζιά, κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου της εποχής

Υδροστρόβιλοι στη Χαλκιδική: Εντυπωσιακό φαινόμενο στον Κόλπο του Αγίου Όρους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εντυπωσιακοί υδροστρόβιλοι εμφανίστηκαν στον Κόλπο του Αγίου Όρους στη Χαλκιδική - δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι είπε στην Αστυνομία, ο πρώην σύζυγος της διασώστριας του ΕΚΑΒ που δολοφονήθηκε στη Σύρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Τα δύο ανήλικα παιδιά τους είναι μαζί με τον πατέρά τους στη Σύρο

Κόλαση φωτιάς στη νοτιοδυτική Γαλλία: Ανθρωποι απομακρύνoνται με βάρκες ‑ Σοκαριστικά βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Λεωφορεία έχουν παραταχθεί σε τέσσερις προβλήτες κι όλοι οι κάτοικοι έχουν κληθεί να εκκενώσουν την περιοχή - Δραματικές εικόνες στην Αρκασόν

Το διαζύγιο του αιώνα στη Νότια Κορέα: Το ποσό που θα καταβάλλει ο σύζυγος

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Νοτιοκορεατικό δικαστήριο διέταξε τον επικεφαλής του ομίλου SK Group, Τσέι Τάε Γουόν, να αποζημιώσει με 640 εκατομμύρια δολάρια την πρώην σύζυγό του. Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανέδειξε τον δεύτερο μεγαλύτερο όμιλο της χώρας και τα κέρδη από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Αδριατική: Μυστήριο με μαύρους πλαστικούς δίσκους που ξεβράζει η θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η προέλευση της διαρροής παραμένει αδιευκρίνιστη