E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στα Γιάννενα: 35χρονος πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό!

Απίστευτο δυστύχημα

Δημοσίευση 11/12/2016 | 12:33

Τραγωδία στα Γιάννενα: 35χρονος πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό!

Απίστευτη τραγωδία... Ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε μέσα στη νύχτα να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί, έχασε τη ζωή του.

Το απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του. Η γυναίκα βγήκε σώα κι αβλαβής από το όχημα και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.

Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος. Όντας πεζός στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Αμέσως κλήθηκε Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος ανασύρθηκε από το σημείο όπου είχε καταλήξει μετά το χτύπημα που δέχθηκε αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη στροφή το οδόστρωμα ήταν παγωμένο, ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για δύο ώρες περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.