E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του βιασμού της και την εκβίαζαν

Δημοσίευση 8/12/2016 | 12:27

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Της έδωσαν χυμό με υπνωτικά χάπια και την βίασαν αλλεπάλληλες φορές. Η φρίκη δεν είχε τελειωμό. Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του ομαδικού βιασμού της 36χρονης γυναίκας και την εκβίαζαν να μην μιλήσει στην αστυνομία. Αργότερα της έστειλαν απειλητικά μηνύματα, να τους δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συγγενείς της, την σeξουαλική της διαπόμπευση.

Αυτή ήταν η καταγγελία της άτυχης γυναίκας από την Ινδονησία, που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, σε αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για όσα φρικτά της συνέβησαν μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής. Η 36χρονη υποστήριξε ότι στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.

Εκεί βρίσκονταν μαζί του ένας 32χρονος επίσης από το Πακιστάν και ένας ακόμη συμπατριώτης τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, την «κέρασαν» έναν χυμό, που μόλις ήπιε άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες και κάποια στιγμή να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε συμβεί, θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τον βιασμό της, σε φίλους και μέλη της οικογένειάς της.

Μετά από αυτό η 36χρονη γυναίκα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω της, όπως κατέθεσε, της τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.

Οι δράστες φαίνεται να συνέχισαν τον εκβιασμό, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, για να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Στις 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, συνέλαβαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 48 και 32 χρόνων και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν αύριο για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρή και η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ

Κόσμος 02.03.2026
Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στο Ιράν, η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ, υπέκυψε και αυτή στα τραύματά της.

Ιατροδικαστική για 31χρονη στον Κολωνό: Δεν ήταν έγκυος ‑ Για κακούργημα διώκεται ο σύντροφός της

Ελλάδα 02.03.2026
Ο ιατροδικαστής προσπαθεί αν ο θάνατος προκλήθηκε αποκλειστικά από τα χτυπήματα

Μπλακ άουτ στις πτήσεις: Μπαράζ μαζικών ακυρώσεων και εκτροπών

Ελλάδα 02.03.2026
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής οι αεροπορικές

Πέθανε ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Σπύρος Κατσίμης

Ελλάδα 02.03.2026
Το συγκινητικό αντίο της κόρης του, Μαριλένας

Από λάθος του Κουβέιτ η πτώση των αμερικανικών μαχητικών

Κόσμος 02.03.2026
Και τα έξι μέλη των πληρωμάτων πρόλαβαν να εκτιναχθούν με ασφάλεια από τα αεροσκάφη

Ιράν προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2026: Το Ιράκ φαβορί για την αντικατάσταση

Αθλητικά Νέα 02.03.2026
Ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα – Σενάρια για ανακατανομή θέσεων και πιθανό «παράθυρο» επαναφοράς μέσω wild card

Δύο φρεγάτες και F16 στέλνει η Ελλάδα στην Κύπρο

Ελλάδα 02.03.2026
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγο πριν το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Κύπρου

«Αδειασαν οι ουρανοί»: Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά αεροδρόμια και παγκόσμιο χάος στις αερομεταφορές

Κόσμος 02.03.2026
Χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων – Ποιες εταιρείες επηρεάζονται

Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν το γραφείο του Νετανιάχου στο Ισραήλ

Κόσμος 02.03.2026
«Η τύχη του Ισραηλινού πρωθυπουργού είναι αβέβαιη»

Κύπρος: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι ‑ Συναγερμός και στο αεροδρόμιο Πάφου

Ελλάδα 02.03.2026
Μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν - Εκκενώνεται το αεροδρόμιο

Μέχρι πού φτάνουν οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν; Η Ελλάδα μέσα στην εμβέλειά τους

Ελλάδα 02.03.2026
Η ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα