E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του βιασμού της και την εκβίαζαν

Δημοσίευση 8/12/2016 | 12:27

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Της έδωσαν χυμό με υπνωτικά χάπια και την βίασαν αλλεπάλληλες φορές. Η φρίκη δεν είχε τελειωμό. Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του ομαδικού βιασμού της 36χρονης γυναίκας και την εκβίαζαν να μην μιλήσει στην αστυνομία. Αργότερα της έστειλαν απειλητικά μηνύματα, να τους δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συγγενείς της, την σeξουαλική της διαπόμπευση.

Αυτή ήταν η καταγγελία της άτυχης γυναίκας από την Ινδονησία, που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, σε αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για όσα φρικτά της συνέβησαν μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής. Η 36χρονη υποστήριξε ότι στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.

Εκεί βρίσκονταν μαζί του ένας 32χρονος επίσης από το Πακιστάν και ένας ακόμη συμπατριώτης τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, την «κέρασαν» έναν χυμό, που μόλις ήπιε άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες και κάποια στιγμή να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε συμβεί, θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τον βιασμό της, σε φίλους και μέλη της οικογένειάς της.

Μετά από αυτό η 36χρονη γυναίκα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω της, όπως κατέθεσε, της τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.

Οι δράστες φαίνεται να συνέχισαν τον εκβιασμό, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, για να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Στις 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, συνέλαβαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 48 και 32 χρόνων και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν αύριο για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Chat» με πολίτες και επιχειρήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ‑ Πώς θα λειτουργεί το Gov.gr Messenger

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ένα νέο, κεντρικό ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας ετοιμάζει η κυβέρνηση

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός

Νέο «Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις, οι εργασίες που επιδοτούνται

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Θα επιδοτήσει ποσοστό έως και 95% της δαπάνης, ανάλογα με τα δεδομένα των δικαιούχων

Ελευσίνα: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες από το τροχαίο στην Αθηνών ‑ Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου

ΑΑΔΕ: Φακελώνει και σκανάρει 4,8 εκατ. οφειλέτες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα PARE

Λύκεια: Σε περίοδο εξετάσεων από σήμερα οι μαθητές όλης της χώρας

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές

Τραγωδία στη Ρόδο: Μάνα και κόρη τα θύματα του φονικού τροχαίου στο Αφάντου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο οδηγός του άλλου οχήματος κρατείται από την αστυνομία

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑2: «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ και έχασε την 2η θέση μαζί με τα προκριματικά του Champions League

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους «ασπρόμαυρους»

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1‑1: Στα προκριματικά του Champions League οι «ερυθρόλευκοι»

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι Κοϊτά και Ροντινέι τα γκολ

Ρόδος: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους ανετράπη μετά από σφοδρή σύγκρουση

Ελλάδα Χτες
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αφάντου στην Ρόδο, με δύο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Αγιοι Ανάργυροι: «Είχα να καθαρίσω δυο μέρες, γι’ αυτό αντίκρισαν αυτές τις εικόνες» υποστήριξε η μητέρα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε γίνει και στο παρελθόν ανώνυμη αναφορά για την οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια