E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του βιασμού της και την εκβίαζαν

Δημοσίευση 8/12/2016 | 12:27

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Της έδωσαν χυμό με υπνωτικά χάπια και την βίασαν αλλεπάλληλες φορές. Η φρίκη δεν είχε τελειωμό. Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του ομαδικού βιασμού της 36χρονης γυναίκας και την εκβίαζαν να μην μιλήσει στην αστυνομία. Αργότερα της έστειλαν απειλητικά μηνύματα, να τους δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συγγενείς της, την σeξουαλική της διαπόμπευση.

Αυτή ήταν η καταγγελία της άτυχης γυναίκας από την Ινδονησία, που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, σε αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για όσα φρικτά της συνέβησαν μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής. Η 36χρονη υποστήριξε ότι στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.

Εκεί βρίσκονταν μαζί του ένας 32χρονος επίσης από το Πακιστάν και ένας ακόμη συμπατριώτης τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, την «κέρασαν» έναν χυμό, που μόλις ήπιε άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες και κάποια στιγμή να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε συμβεί, θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τον βιασμό της, σε φίλους και μέλη της οικογένειάς της.

Μετά από αυτό η 36χρονη γυναίκα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω της, όπως κατέθεσε, της τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.

Οι δράστες φαίνεται να συνέχισαν τον εκβιασμό, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, για να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Στις 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, συνέλαβαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 48 και 32 χρόνων και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν αύριο για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

Οικονομία 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

Κόσμος 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.