E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του βιασμού της και την εκβίαζαν

Δημοσίευση 8/12/2016 | 12:27

Ομαδικός βιασμός 36χρονης που της έδωσαν υπνωτικά χάπια

Της έδωσαν χυμό με υπνωτικά χάπια και την βίασαν αλλεπάλληλες φορές. Η φρίκη δεν είχε τελειωμό. Οι δράστες είχαν καταγράψει τις εικόνες του ομαδικού βιασμού της 36χρονης γυναίκας και την εκβίαζαν να μην μιλήσει στην αστυνομία. Αργότερα της έστειλαν απειλητικά μηνύματα, να τους δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους συγγενείς της, την σeξουαλική της διαπόμπευση.

Αυτή ήταν η καταγγελία της άτυχης γυναίκας από την Ινδονησία, που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου, σε αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, για όσα φρικτά της συνέβησαν μέσα σε διαμέρισμα της περιοχής. Η 36χρονη υποστήριξε ότι στις 30 Νοεμβρίου, είχε πάει σε διαμέρισμα ενός 48χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο γνωριζόταν.

Εκεί βρίσκονταν μαζί του ένας 32χρονος επίσης από το Πακιστάν και ένας ακόμη συμπατριώτης τους. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, την «κέρασαν» έναν χυμό, που μόλις ήπιε άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες και κάποια στιγμή να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, είχε έντονο πονοκέφαλο και πόνους σε όλο το σώμα και τα γεννητικά της όργανα. Τότε ο 48χρονος της έδειξε τον ομαδικό βιασμό της, που είχε καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Την απείλησε πως αν αποκάλυπτε τι είχε συμβεί, θα δημοσιοποιούσε στο διαδίκτυο τον βιασμό της, σε φίλους και μέλη της οικογένειάς της.

Μετά από αυτό η 36χρονη γυναίκα τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω της, όπως κατέθεσε, της τσάντα της που περιείχε 900 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, χρυσαφικά αξίας περίπου 2.000 ευρώ και μία χρυσή λύρα.

Οι δράστες φαίνεται να συνέχισαν τον εκβιασμό, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να τους δώσει χρήματα, για να μην την διαπομπεύσουν διαδικτυακά. Στις 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Ιωάννη Ρέντη, συνέλαβαν δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 48 και 32 χρόνων και αναζητούν έναν ακόμη ομοεθνή τους. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για βιασμό, απειλή και εκβίαση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που τους παρέπεμψε σε ανακριτή, στον οποίο θα οδηγηθούν αύριο για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οικονομία 05.01.2026
Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Πρέβεζα: Ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ελλάδα 05.01.2026
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Οικονομία 05.01.2026
Μεγάλες αλλαγές έχει το νέο πρόγραμμα ανακαίνισης σπιτιού που έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες.

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Ελλάδα 05.01.2026
Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Ελλάδα 05.01.2026
Οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές προχωρούν σε κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Γενάρη

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Ελλάδα 05.01.2026
Σε πρώτο πλάνο οι υποθέσεις από το 2022 μέχρι και το 2025 - Στόχος φορολογικά έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Κόσμος 05.01.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)