E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 46χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον σύντροφό της

Η κατάσταση του άτυχου άνδρα είναι σοβαρή

Δημοσίευση 8/12/2016 | 10:45

Θεσσαλονίκη: 46χρονη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στον σύντροφό της

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 21 στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο επεχείρησαν άμεσα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ για να παραλάβει το ζευγάρι το οποίο διέμενε στο διαμέρισμα και υπέστη εγκαύματα.

Αρχικά η διακομιδή τους έγινε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια ο άνδρας ηλικίας, 61 ετών, με πιο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ωστόσο, σύμφωνα με την εξέλιξη των ερευνών, η γυναίκα ηλικίας 46 ετών με καταγωγή από την Ουαλία και σύντρογος του 61χρονου φέρεται πως έβαλε την φωτιά στο διαμέρισμά του. Η 46χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έχοντας υποστεί και εκείνη εγκαύματα.

Η κατάστασή του 61χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σε βάρος της 46χρονης σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23, ενώ έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες. Ο 61 ετών άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 46χρονη την προκάλεσε βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της. Η ίδια συνελήφθη και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Γείτονες κατέθεσαν ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά στο παρελθόν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας: Ο ιδανικός κατάσκοπος που διέρρεε πληροφορίες στην Κίνα ‑ Το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα 07.02.2026
Γιατί θεωρείται περάνω πάσης υποψίας ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Κρήτη: Νέες μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό ‑ Εντοπίστηκε ενεργός στα social media

Ελλάδα 07.02.2026
Ένας φίλος και μία συνάδελφος του Αλέξη Τσικόπουλου δίνουν νέα στοιχεία για τον θρίλερ της εξαφάνισής του

Σχολεία: Το ωράριο στα Ολοήμερα από τον Σεπτέμβριο ‑ Τι ώρα θα σχολάνε οι μαθητές

Ελλάδα 07.02.2026
Η νέα ρύθμιση προσφέρει σαφήνεια σχετικά με τις ώρες αποχώρησης, εξυπηρετώντας γονείς και εκπαιδευτικούς

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης

Αθλητικά Νέα 07.02.2026
Η Ελλάδα έκανε την αρχή στην παρέλαση των χωρών στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Πικέρμι: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Μαραθώνος

Ελλάδα 07.02.2026
Στο τροχαίο συμβάν τραυματίστηκε και ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον πεζό

Απέλαση στο 5χρονο παιδί που συνελήφθη στη Μινεσότα ζητά το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας

Κόσμος 07.02.2026
Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τις ενέργειές της

Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε

Ελλάδα 07.02.2026
Η παρέμβαση του Νίκου Πλακιά: «Αυτός δεν ήταν μαζί στα πάνελ και έβγαινε φωτογραφίες με τη Μαρία; Τώρα την κατηγορεί και αυτός;»

Εξαφάνιση Λόρας: Στη Γερμανία ο πατέρας της, φόβοι για την ασφάλεια της 16χρονης

Ελλάδα 07.02.2026
Το ταξίδι στη Γερμανία και τα ερωτήματα που παραμένουν

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ο Φουρνιέ φόρεσε μπλούζα με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Γάλλος σταρ στήριξε τον προπονητή του με αυτήν την κίνηση

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο