E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη η γυναίκα – αράχνη που σχεδίαζε τη δολοφονία του ναυτικού στην Καλλιθέα

Το πτώμα του είχε βρεθεί σε καταψύκτη ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του

Δημοσίευση 6/12/2016 | 09:56

Συνελήφθη η γυναίκα – αράχνη που σχεδίαζε τη δολοφονία του ναυτικού στην Καλλιθέα

Συνελήφθη η γυναίκα - αράχνη, εγκέφαλος της δολοφονίας του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του, μέσα σε καταψύκτη. Η ανατριχιαστική ανακάλυψη είχε γίνει στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του, στην Καλλιθέα, με την ίδια άφαντη από το χρονικό διάστημα της εξαφάνισης-δολοφονίας του, στις 15 Ιανουαρίου 2015.

Η 49χρονη Βουλγάρα, Ανέλια Αλεξάντροβα εντοπίστηκε από τις Αρχές της Βουλγαρίας, που αρχικά την είχαν χάσει από τον τόπο διαφυγής και κατοικίας της στην Βάρνα, στις 15 Νοεμβρίου, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει εκ νέου, αυτή την φορά στη Ρουμανία.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος είχε εκδοθεί σε βάρος διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» στο σύστημα των Βουλγάρων και να συλληφθεί.

Η Ανέλια Αλεξάντροβα κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, την οποία εκτέλεσαν τρεις άνδρες, τους οποίους φέρεται να είχε πληρώσει με 15.000 ευρώ. Τον ενδιάμεσο για την επαφή της 46χρονης με τους δολοφόνους έκανε μία 45χρονη από την Βουλγαρία, η οποία συνελήφθη, ενώ τη μεταφορά και αποθήκευση του πτώματος του συνταξιούχου έκανε ένας έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας, Βούλγαρος.

Έχει ήδη διαπιστωθεί ότι, η 46χρονη πρώην σύζυγος και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού είχε καρπωθεί 230.000 ευρώ από λογαριασμό του παιδιού της, πριν διαφύγει στη Βουλγαρία, ενώ στο παρελθόν είχε φύγει και πάλι μαζί με το παιδί της, παίρνοντας κι άλλα χρήματα από κοινό λογαριασμό τους. Το ζευγάρι βρισκόταν σε χρόνια διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών