E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επεισόδια στο Πανιώνιος ‑ Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών!

Οπαδός τραυματίστηκε στο κεφάλι

Δημοσίευση 4/12/2016 | 15:45

Επεισόδια στο Πανιώνιος ‑ Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών!

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν εντός και εκτός του κλειστού της Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Πριν την έναρξη του αγώνα της 7ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών μπάσκετ δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες, με την κατάσταση να χειροτερεύει λίγο πριν το τζάμπολ, όταν και περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μαζική είσοδο, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους του γηπέδου.

Ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με τις αρχές ζήτησε να απομακρυνθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από τις εξέδρες, ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας. Εξω από το γήπεδο δημιουργήθηκε ένταση, με οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να ρίχνουν βεγγαλικά και καπνογόνα.

Την ίδια στιγμή, οπαδοί του Ολυμπιακού "συναντήθηκαν" με φίλους του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Αρκετοί από αυτούς κρατούσαν κράνη και λοστούς και δημιούργησαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο. Μάλιστα, ένας οπαδός τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οπαδοί του Πανιωνίου συγκρούστηκαν με ΜΑΤ.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για ελλιπή αστυνομική φύλαξη και υπογραμμίζουν πως δεν απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 50 λεπτά καθυστέρηση, ενώ η αστυνομία έχει κάνει τέσσερις προσαγωγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίνδυνος και μεγάλη ανησυχία για την Αρκτική: Οι πάγοι συτνεχίζουν να λιώνουν με μεγάλη ταχύτητα και τον χειμώνα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον καταγράφει τη μεγαλύτερη χειμερινή μείωση των αρκτικών πάγων από την έναρξη των δορυφορικών παρατηρήσεων το 1978.

Ψάχνει το «μπαμ» με Γκουαρδιόλα η Ιταλία – Εναλλακτική λύση ο Πίρλο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ποιος θα πάρει τον τίτλο της Σκουάντρα Ατζούρα;

Πώς εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου τα μπουρίνια που «χτύπησαν» τη Βόρεια Ελλάδα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο μετεωρολόγος ανέλυσε τα αίτια των ξαφνικών καταιγίδων της Δευτέρας στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Μάνα στραγγάλισε τα τρία της παιδιά στο υπόγειο του σπιτιού – Μεγάλο αίνιγμα η ψυχική της κατάσταση

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ξεκίνησε η επιλογή ενόρκων στη δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι, που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στη Μασαχουσέτη, με επίκεντρο τον ισχυρισμό περί επιλόχειας ψύχωσης.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτέλεσε άσκηση με πραγματικά πυρά ανοικτά των βρετανικών ακτών ‑ πώς αντέδρασε το Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ρωσικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε άσκηση με πραγματικά πυρά 40 ναυτικά μίλια νότια του Πλίμουθ, υπό την παρακολούθηση του Βασιλικού Ναυτικού.

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Ελλάδα ελπίζει ότι ο νέος πρωθυπουργός θα τα επιστρέψει σύμφωνα με τους New York Times

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Οι New York Times εξηγούν γιατί η άνοδος του Αντι Μπέρναμ στην πρωθυπουργία δίνει νέα ώθηση στο αίτημα της Ελλάδας για επανένωση των Γλυπτών.

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Ποιος είναι ο 60χρονος δράστης και τι αποκαλύπτεται για το παρελθόν του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Δύο Αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν - ο άνδρας σοβαρά στο χέρι - όταν άνδρας πετάχθηκε από θάμνους και τους επιτέθηκε με μαχαίρι έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Κρήτη: Το «ΕΛΥΡΟΣ» ενεπλάκη σε σύγκρουση στο λιμάνι της Σούδας ‑ δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Το επιβατηγό οχηματαγωγό «ΕΛΥΡΟΣ» συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο εντός του λιμένα, χωρίς τραυματισμούς ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι λιμενικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Επίθεση στην Ακρόπολη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο δράστης που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα ζευγάρι τουριστών στην περιοχή της Ακρόπολης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είναι γνωστός στις Αρχές.

Τι έγραψε τουρίστας για το πιτόγυρο στην Αθήνα και πώς αντέδρασαν οι Έλληνες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Φιλανδός επισκέπτης αποθέωσε την τιμή του πιτόγυρου των 4 ευρώ, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων από Έλληνες που θυμούνται φθηνότερες εποχές.