E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Σκηνοθετημένο το ατύχημα

Δημοσίευση 3/12/2016 | 11:34

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Η νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιβεβαίωσε τις υποψίες!

Το τροχαίο στο Αγρίνιο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Δημήτρης Τσινιάς, μόνο ατύχημα δεν ήταν. Στις αρχές της άνοιξης του 2016, το «Τούνελ» αποκάλυψε το καλά στημένο σκηνικό του τροχαίου που κάποιοι δημιούργησαν για να καλύψουν ένα προμελετημένο έγκλημα. Τότε η εκπομπή είχε εντοπίσει μάρτυρα που βοήθησε σημαντικά την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, που μέχρι σήμερα δίνει τον δικό της αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο νέο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014. Ο μάρτυρας που βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί. Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

«Το τζιπ χτύπησε τη μηχανή του παιδιού…»

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά από την αποκάλυψη του «Τούνελ», μια νέα μαρτυρία οδηγεί την έρευνα στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή τη φορά η μάρτυρας είδε με τα μάτια της την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νέος. Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη. Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τίθεται στη διάθεση των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας: 2 νεκροί και 1 τραυματίας

Κόσμος 13.02.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα σε κοιτώνα – Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα - Αγνωστο το αν συνελήφθη ο δράστης - Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου

Πώς το κύκλωμα των αχυράνθρωπων έβγαλε εκατομμύρια με το κόλπο με τα ΑΦΜ μιας χρήσης

Ελλάδα 13.02.2026
Πάνω από 43 εκατ. ευρώ τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: «Βαρύς» ο λογαριασμός από σήμερα – Πρόστιμο ίσο με 50% του ΦΠΑ

Οικονομία 13.02.2026
Τέλος χρόνου για τη δήλωση τρόπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων στην ΑΑΔΕ

Κούρεμα προστίμων έως 50% για όσους κλείνουν γρήγορα τις φορολογικές υποθέσεις

Οικονομία 13.02.2026
Τα στάδια του ελέγχου που καθορίζουν το ποσοστό έκπτωσης - Προκαταβολή 25% και δόσεις για το υπόλοιπο ποσό

Επίσημα απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Οι τρανς γυναίκες, είναι γυναίκες»

Κόσμος 13.02.2026
Με 340 ψήφους υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την πλήρη αναγνώριση των τρανς γυναικών ως γυναίκες.

Καταιγίδες και ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα – Δείτε πού χτυπά η κακοκαιρία

Καιρός 13.02.2026
Ισχυρή επιδείνωση του καιρού έχει αρχίσει από χθες το απόγευμα

Σάλος στην Ιταλία: Πέταξε στα σκουπίδια ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ένας άνδρας στην Ιταλία πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς να το καταλάβει, ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Αναμορφωτικά μέτρα σε 15χρονο για το revenge pοrn που οδήγησε συμμαθήτριά σε απόπειρες αυτοκτονίας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, τον Απρίλιο του 2024, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο Θεσσαλονίκη–Σέρρες και του Τρένου του Πηλίου

Ελλάδα Χτες
Ποια δρομολόγια αμαξοστοιχιών επηρεάζονται

Ο Αντετοκούνμπο γίνεται... ζελεδάκι: Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του «Greek Freak»

Αθλητικά Νέα Χτες
Η νέα επένδυση του Γιάννη φανερώνει μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και αποκαλύπτει πτυχές από την παιδική του ηλικία στην Αθήνα