E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Σκηνοθετημένο το ατύχημα

Δημοσίευση 3/12/2016 | 11:34

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Η νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιβεβαίωσε τις υποψίες!

Το τροχαίο στο Αγρίνιο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Δημήτρης Τσινιάς, μόνο ατύχημα δεν ήταν. Στις αρχές της άνοιξης του 2016, το «Τούνελ» αποκάλυψε το καλά στημένο σκηνικό του τροχαίου που κάποιοι δημιούργησαν για να καλύψουν ένα προμελετημένο έγκλημα. Τότε η εκπομπή είχε εντοπίσει μάρτυρα που βοήθησε σημαντικά την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, που μέχρι σήμερα δίνει τον δικό της αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο νέο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014. Ο μάρτυρας που βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί. Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

«Το τζιπ χτύπησε τη μηχανή του παιδιού…»

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά από την αποκάλυψη του «Τούνελ», μια νέα μαρτυρία οδηγεί την έρευνα στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή τη φορά η μάρτυρας είδε με τα μάτια της την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νέος. Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη. Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τίθεται στη διάθεση των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Οι Ευρωπαίοι να αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη για την ασφάλειά μας»

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Η πρώτη αντίδραση του Βερολίνου για την απόσυρση Αμερικανών στρατιωτών από Τραμπ

Τραμπ για Ιράν: Έχουμε ήδη κερδίσει, θέλω μεγαλύτερη νίκη

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι τιμές των καυσίμων θα πέσουν σαν πέτρα

Χαμός στη Σερβία: Ο Κάλινιτς του Ερυθρού Αστέρα έκανε λαβή ελληνορωμαϊκής σε αντίπαλο

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ακολούθησε απόλυτο χάος, με τον αγώνα να διακόπτεται για τουλάχιστον δέκα λεπτά, ενώ ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ήρθε σε αντιπαράθεση και με άλλους παίκτες

Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα ‑ Αφησε... πίσω 1944 και 1987

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Μια ασυνήθιστη Πρωτομαγιά, με βοριάδες, βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας υποδέχθηκαν πολλές περιοχές της χώρας

Με 80.000 κενές θέσεις η σεζόν σε εστίαση, τουρισμό ‑ Σε ποιες χώρες ψάχνουν δουλειά

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω των σωματείων ήταν φέτος μειωμένες κατά 25%

Ποιες περιοχές σήμερα θα δουν βροχές και καταιγίδες

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή

Αποσύρει ο Τραμπ 5.000 στρατιώτες από τη Γερμανία

E-Daily 2.TopNews 02.05.2026
Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και ποιο το κόστος για τις ΗΠΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον 89χρονο πιστολέρο: «Πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια»

Ελλάδα 02.05.2026
Αίτηση αποφυλάκισης από τον δικηγόρο του

Ρήγμα στις σχέσεις ΗΠΑ – ΕΕ: Ο Τραμπ πυροδοτεί ξανά εμπορική κρίση με δασμούς 25%

Οικονομία 02.05.2026
«Θα διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων της ΕΕ», απαντά η Κομισιόν