E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Σκηνοθετημένο το ατύχημα

Δημοσίευση 3/12/2016 | 11:34

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Η νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιβεβαίωσε τις υποψίες!

Το τροχαίο στο Αγρίνιο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Δημήτρης Τσινιάς, μόνο ατύχημα δεν ήταν. Στις αρχές της άνοιξης του 2016, το «Τούνελ» αποκάλυψε το καλά στημένο σκηνικό του τροχαίου που κάποιοι δημιούργησαν για να καλύψουν ένα προμελετημένο έγκλημα. Τότε η εκπομπή είχε εντοπίσει μάρτυρα που βοήθησε σημαντικά την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, που μέχρι σήμερα δίνει τον δικό της αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο νέο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014. Ο μάρτυρας που βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί. Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

«Το τζιπ χτύπησε τη μηχανή του παιδιού…»

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά από την αποκάλυψη του «Τούνελ», μια νέα μαρτυρία οδηγεί την έρευνα στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή τη φορά η μάρτυρας είδε με τα μάτια της την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νέος. Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη. Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τίθεται στη διάθεση των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία: 29 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι από κατολισθήσεις

Κόσμος 25.02.2026
Εικόνες καταστροφής από τόνους λάσπης και ισοπεδωμένα κτίρια

Αρχεία Έπσταϊν: Φωτογραφία απαθανατίζει τον Στίβεν Χόκινγκ σε τροπικό νησί ανάμεσα σε δύο γυναίκες με μπικίνι

Κόσμος 25.02.2026
Συνολικά ο Στίβεν Χόκινγκ εμφανίζεται περίπου 250 φορές στα αρχεία Έπσταϊν - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Πατήσια: 70χρονος οδηγός επιτέθηκε με μαχαίρι σε 51χρονο διανομέα για την προτεραιότητα

Ελλάδα 25.02.2026
Στη συμβολή των οδών Νιρβάνα και Αχαρνών, δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν έντονα και μάλιστα, ο ένας έβγαλε και μαχαίρι

Ψηφιακή ένταξη ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Τι προσφέρει το νέο πρόγραμμα και πώς να υποβάλετε αίτηση

Ελλάδα 25.02.2026
Το έργο, χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης, στοχεύει στην άρση του ψηφιακού αποκλεισμού

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Ελλάδα 25.02.2026
Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Ελλάδα 25.02.2026
Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Ελλάδα 25.02.2026
Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Ελλάδα 25.02.2026
Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Ελλάδα 25.02.2026
Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Ελλάδα 25.02.2026
Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του