E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Σκηνοθετημένο το ατύχημα

Δημοσίευση 3/12/2016 | 11:34

Νέα τροπή στο θάνατο του 20χρονου στο Αγρίνιο

Η νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιβεβαίωσε τις υποψίες!

Το τροχαίο στο Αγρίνιο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Δημήτρης Τσινιάς, μόνο ατύχημα δεν ήταν. Στις αρχές της άνοιξης του 2016, το «Τούνελ» αποκάλυψε το καλά στημένο σκηνικό του τροχαίου που κάποιοι δημιούργησαν για να καλύψουν ένα προμελετημένο έγκλημα. Τότε η εκπομπή είχε εντοπίσει μάρτυρα που βοήθησε σημαντικά την οικογένεια του άτυχου Δημήτρη, που μέχρι σήμερα δίνει τον δικό της αγώνα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο νέο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014. Ο μάρτυρας που βρισκόταν γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα κοντά στο σημείο, άκουσε τον ήχο της μηχανής του αλλά και ενός αυτοκινήτου να βγαίνουν μαζί από το τούνελ που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το αυτοκίνητο εμβόλισε τη μηχανή, τη χτύπησε δυνατά με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί σε πολλά μέτρα απόσταση και ο Δημήτρης να βρει ακαριαίο θάνατο. Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως περίπου ένα τέταρτο πριν το συμβάν, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, ερευνούσαν στην περιοχή για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί εκεί. Φαίνεται πως ο οδηγός είχε κρυφτεί κάπου κοντά και μόλις αντιλήφθηκε τη μηχανή να περνά μέσα από το τούνελ, την εμβόλισε.

«Το τζιπ χτύπησε τη μηχανή του παιδιού…»

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά από την αποκάλυψη του «Τούνελ», μια νέα μαρτυρία οδηγεί την έρευνα στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή τη φορά η μάρτυρας είδε με τα μάτια της την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νέος. Όπως είπε στην εκπομπή, την ώρα που συνέβη το περιστατικό καθόταν σε σημείο όπου ήταν ορατή η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο του τούνελ της πόλης. Στην αρχή άκουσε διαδοχικά δύο έντονους θορύβους και κάποιον άνδρα να αποκαλεί έναν άλλο «μαλ…κα». Η μάρτυρας σηκώθηκε όρθια από εκεί που καθόταν και είδε ένα σκούρου χρώματος αμάξι, τύπου τζιπ. Ήταν ακινητοποιημένο με τη μηχανή αναμμένη. Το αμάξι είχε χτυπήσει το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Της προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ φαινόταν πως ήταν κάποιος μέσα στο αμάξι, δεν κατέβηκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον τραυματία. Μετά από λίγο, το τζιπ έφυγε από το σημείο χωρίς όμως να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η μάρτυρας είπε στο «Τούνελ» πως όλο αυτό το διάστημα δεν έβρισκε το θάρρος να αποκαλύψει τα όσα είδε τη μοιραία νύχτα, από φόβο μην της κάνουν κακό. Τώρα τίθεται στη διάθεση των Αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επιθεωρητές εργασίας κατέληξαν στο ΑΤ Ομονοίας μετά από καταγγελία

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Έλεγχαν υπόθεση υπαλλήλου της Πλεύσης Ελευθερίας

Αποσύρονται 130 λεωφορεία του ΟΑΣΘ ‑ Τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Είχαν καλύψει 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα το κάθε ένα!

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη

Ελλάδα 24.04.2026
«Μια γυναίκα 43-44 χρονών δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί; Επειδή χώρισε;»

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που δολοφονήθηκε στον Αγιο Δημήτριο

Ελλάδα 24.04.2026
Την ώρα της κηδείας ο δράστης του φονικού έφευγε από την ΓΑΔΑ για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Γυναίκα στην Αυστραλία εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα σε λύματα όταν κατέρρευσε η τουαλέτα που ήταν μέσα

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα σε ερημική τοποθεσία, το έδαφος υποχώρησε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει μέσα στον λάκκο και να εγκλωβιστεί μέσα σε ανθρώπινα απόβλητα

Τότεναμ: Εβαλε αγγελία για ψυχολόγο με στόχο να γλιτώσει τον υποβιβασμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Με πρωτοβουλία του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι, έχει αναρτηθεί αγγελία εργασίας για έναν επαγγελματία ψυχολόγο, με σκοπό την υποστήριξη των παικτών και τη βελτίωση της νοοτροπίας της ομάδας

Νίκος Ρωμανός: Αθώος για την έκρηξη στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Η Έδρα υιοθέτησε την εισήγηση της εισαγγελέως κι αθώωσε τον Νίκο Ρωμανό κι άλλους τρεις κατηγορούμενους για την έκρηξη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

Νέος δυνατός σεισμός στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Το επίκεντρο εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα δυτικά της Ζάκρου στο Λασίθι

Τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη εντοπίστηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους

Ελλάδα 24.04.2026
Οι αστυνομικές αρχές εισήλθαν στο διαμέρισμα έπειτα από ειδοποίηση συγγενών