E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο φως «άκρως απόρρητες» γuμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ, Εύα Μπράουν

Τις ανακάλυψε συλλέκτης από την Αυστρία

Δημοσίευση 30/11/2016 | 10:57

Στο φως «άκρως απόρρητες» γuμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ, Εύα Μπράουν

Είναι η Εύα Μπράουν, ή πρόκειται για μία γυναίκα που της μοιάζει καταπληκτικά; Ένας συλλέκτης από την Αυστρία υποστηρίζει ότι βρήκε αδημοσίευτες και «άκρως απόρρητες» φωτογραφίες της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ.

Οι φωτογραφίες -αν αποδειχθεί ότι όντως είναι η Εύα Μπράουν- είναι οι πρώτες που δείχνουν τη γυναίκα-μυστήριο που εpωτεύθηκε ο άνθρωπος που αιματοκύλισε την Ευρώπη τον 20ο αιώνα. Οι γνώμες των ιστορικών διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι πράγματι αυτή η γυναίκα είναι η Εύα Μπράουν και άλλοι λένε ότι ενδέχεται να είναι κάποια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Άπαντες πάντως συμφωνούν ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από την εποχή εκείνη.

Στη μία φωτογραφία, η Εύα Μπράουν είναι ολόγuμνη και φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο στη φύση, με τα χέρια απλωμένα στο σβέρκο της, ώστε να μην αφήνει καμία λεπτομέρεια του κορμιού της στη φαντασία.

Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται να εξερευνά γuμνή την παραλία στη Black Lake.

Ο 30χρονος συλλέκτης Bernard S. έκανε δηλώσεις στη γερμανική Bild, λέγοντας πως «μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύα Μπράουν που μπόρεσα να βρω. Μπορείς να δεις καθαρά, ότι όντως είναι η ίδια». Όπως υποστήριξε, αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Ο Αδόλφος Χίτλερ με την Εύα Μπράουν

Ο Αυστριακός πωλητής μίλησε στην Bild, αποκαλύπτοντας το πώς έφτασε στα χέρια του το επίμαχο όσο και μοναδικό φωτογραφικό υλικό: «Πριν από 9 χρόνια, μία γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου. Είχε στην κατοχή της ένα ολόκληρο κουτί από φωτογραφίες της γυναίκας αυτής. Τις είχε βρει στη σοφίτα του σπιτιού της και αναγνώρισε στο πρόσωπο της εικονιζόμενης την Εύα Μπράουν». Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με τις αντίκες αγόρασε τις φωτογραφίες και από τότε δεν ξαναείδε τη γυναίκα αυτή.

Το 1943, όταν τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν ζούσε ήδη αποκλεισμένη στην καλοκαιρινή κατοικία που της είχε διαθέσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Από το σημείο εκείνο, υπάρχει μία λίμνη σε απόσταση 79 χιλιομέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύργος: 23χρονος έβαλε «ακουαφόρτε» στις τουαλέτες του πρώην σχολείου του

Ελλάδα 26.02.2026
Ο παλιός μαθητής έγινε αντιληπτός και φέρεται να απείλησε τους καθηγητές

Ζάκυνθος: Σε διαθεσιμότητα η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 26.02.2026
Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων τίθεται η παιδίατρος

Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης

Πολιτική 26.02.2026
Επιμένει για τα δημοψηφίσματα

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Ελλάδα Χτες
Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Κόσμος Χτες
Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου

Συναγερμός στη Λάρισα: Εξαφάνιση 38χρονου άνδρα στο Κιλελέρ

Ελλάδα Χτες
Tο αυτοκίνητο και το μπουφάν του βρέθηκαν στην περιοχή Αγιόκαμπου στις 24/02/2026

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα Χτες
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα