E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση Έλενας: Την έψαχναν για μήνες και η σορός της ήταν στα «αζήτητα» νεκροτομείου

Την αναγνώρισαν δύο φίλες της

Δημοσίευση 24/11/2016 | 23:47

Εξαφάνιση Έλενας: Την έψαχναν για μήνες και η σορός της ήταν στα «αζήτητα» νεκροτομείου

Με το πιο δυσάρεστο και απίστευτο φινάλε φαίνεται ότι πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε ένα πρωτόγνωρο αστυνομικό θρίλερ που διήρκεσε για περισσότερο από πέντε μήνες.

Δυο φίλες της 50χρονης Έλενας, που είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, αναγνώρισαν την κολλητή τους σε σορό που φυλάσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νεκροτομείο του Πειραιά.

Αν και ακόμη η αναγνώριση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη, καθώς δεν έγινε από κοντά αλλά από φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί στις φίλες της εύπορης αλλοδαπής, ωστόσο οι δυο γυναίκες με το που αντίκρισαν τις εικόνες απάντησαν καταφατικά στους αστυνομικούς εάν μπορεί να είναι η αγαπημένη τους φίλη αυτή που βλέπουν.

Oι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να επιβεβαιώσουν κι από κοντά ότι πρόκειται για την Έλενα Ολντέρσντορφ και να καταχωριστεί και επισήμως η αναγνώριση και ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σορός, η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη Ουκρανή, εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της εύπορης γυναίκας από τους οικείους της.

Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας που περισυνέλεξαν οι λιμενικοί το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πειραιά, όπου παρέμεινε εκεί όσο κι αν φαίνεται απίστευτο για περισσότερο από πέντε μήνες. Κι αυτό γιατί, άγνωστο πως, οι υπεύθυνοι του νεκροτομείο δεν κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες αναζητήσεων.

Tελικά οι αστυνομικές αρχές πληροφορήθηκαν για τη σορό που μένει στα... αζήτητα. Αμέσως ειδοποίησαν τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ελενας στην Ελλάδα και τους έδειξαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο νεκροτομείο του Πειραιά και απεικόνιζαν τη συγκεκριμένη σορό αγνώστων στοιχείων. Τότε οι δυο φίλες της Έλενας, είπαν στους αστυνομικούς ότι αυτή είναι το πρόσωπο που αναζητούν όλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο Πολονάρα: «Όταν μου είπαν ότι έχω λευχαιμία, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Σε μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση, ο Ακίλε Πολονάρα άνοιξε την καρδιά του για τη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής του

Ολυμπιακός: Το story της γυναίκας του Πίτερς μετά τον αποκλεισμό του από τη δωδεκάδα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Η Μάντισον Γκρου ανέβασε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Προσωρινή διακοπή στο εργοστάσιο της Βιολάντα στην Αγία Κυριακή, με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ελλάδα 21.02.2026
Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της Ε.Ε. Τρικάλων-Καρδίτσας, στην τοπική κοινότητα Αγίας Κυριακής του δήμου Τρικκαίων, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Σπάνιο φαινόμενο: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε πάνω από τη Ραφήνα ‑ Βίντεο

Ελλάδα 21.02.2026
Το ασυνήθιστο θέαμα έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι, σε μικρή απόσταση από την είσοδο του λιμανιού

Πέθανε το δύο ετών αγοράκι στο οποίο είχε μεταμοσχευθεί κατεστραμμένη καρδιά στη Νάπολη

Κόσμος 21.02.2026
Το ιατρικό λάθος αποκαλύφθηκε χάρη σε δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, μετά την δημοσίευση των οποίων το νοσοκομείο αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις ευθύνες του

Κυψέλη: Καταγγελία για βιασμό 25χρονης γυναίκας ΑμεΑ από άνδρα που βοηθούσε τη μητέρα με τα ψώνια

Ελλάδα 21.02.2026
Σοκαριστικό περιστατικό βιασμού μίας 25χρονης γυναίκας με αναπηρία σημειώθηκε στην Κυψέλη

Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Μαγούλα ‑ Η στιγμή που του επιτίθεται τσοπανόσκυλο

Ελλάδα 21.02.2026
«Αν με είχε δαγκώσει στον λαιμό, θα ήμουν νεκρός»

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα 21.02.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη