E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγωνία για το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα

Η φωτιά προήλθε από κερί-Χωρίς ρεύμα το σπίτι

Δημοσίευση 24/11/2016 | 08:24

Αγωνία για το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα

Σχεδόν τρία χρόνια είχε να πληρωθεί λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά, όπου το πρωί της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένα 4χρονο αγοράκι να βρεθεί αντιμέτωπο με τις φλόγες και να καταλήξει σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η πρώτη διακοπή ρεύματος έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από την αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ.

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το onlarisa.gr το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.

Παρέμβαση δικαιοσύνης

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η τραγωδία που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά στη Λάρισα, εκεί όπου πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο μικρό παιδί το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στην υπόθεση εμπλέκονται πλέον και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου που έχουν αναλάβει την κοινωνική έρευνα με αντίστοιχη παραγγελία της εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας. Ήδη, κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία φαίνεται πως έχει αρκετές τραγικές πτυχές.

Ωστόσο, άλλες πηγές του onlarissa.gr, σημείωναν πως η μητέρα αν και χωρισμένη με δύο παιδιά, είχε νυχτερινή εργασία προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά της.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε πως η οικογένεια της μητέρας ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, αν και η ίδια δεν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια. Ωστόσο, παρέχονταν βοήθεια μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, βοήθεια σε στενό μέλος της οικογένειας.

Τυχερό στην όλη ατυχία, στάθηκε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο είχε φύγει από το σπίτι για το σχολείο, λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο: Ξηλώθηκε η εξέδρα μετά από αντιδράσεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απομάκρυνσης της μεγάλης εξέδρας που είχε τοποθετηθεί στον υπαίθριο χώρο στο Ζάππειο, μετά από αντιδράσεις για το Φεστιβάλ Ολυμπίων.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα: Του έλεγε «θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, διάσειση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης