E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγωνία για το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα

Η φωτιά προήλθε από κερί-Χωρίς ρεύμα το σπίτι

Δημοσίευση 24/11/2016 | 08:24

Αγωνία για το τετράχρονο αγοράκι από τη Λάρισα

Σχεδόν τρία χρόνια είχε να πληρωθεί λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος στο διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά, όπου το πρωί της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένα 4χρονο αγοράκι να βρεθεί αντιμέτωπο με τις φλόγες και να καταλήξει σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η πρώτη διακοπή ρεύματος έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο από την αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ.

Κατάθεση έδωσε και η μητέρα του 4χρονου η οποία επειδή είναι σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το onlarisa.gr το ανακριτικό της πυροσβεστικής εξετάζει το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από ένα αναμμένο κερί στο διαμέρισμα στο οποίο όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχε ρεύμα.

Παρέμβαση δικαιοσύνης

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η τραγωδία που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα επί της οδού Μανδηλαρά στη Λάρισα, εκεί όπου πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα στο μικρό παιδί το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στην υπόθεση εμπλέκονται πλέον και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου που έχουν αναλάβει την κοινωνική έρευνα με αντίστοιχη παραγγελία της εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας. Ήδη, κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία φαίνεται πως έχει αρκετές τραγικές πτυχές.

Ωστόσο, άλλες πηγές του onlarissa.gr, σημείωναν πως η μητέρα αν και χωρισμένη με δύο παιδιά, είχε νυχτερινή εργασία προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά της.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε πως η οικογένεια της μητέρας ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, αν και η ίδια δεν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια. Ωστόσο, παρέχονταν βοήθεια μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, βοήθεια σε στενό μέλος της οικογένειας.

Τυχερό στην όλη ατυχία, στάθηκε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο είχε φύγει από το σπίτι για το σχολείο, λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρό ατύχημα στη Βέροια: 17χρονος παρέσυρε με τρακτέρ τον θείο του

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 44χρονος

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση γυναίκας οδηγού ταξί μαζί με το όχημά της

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Περίπου 30 ώρες έχουν περάσει και ούτε η αστυνομία ούτε τα συγγενικά πρόσωπά της έχουν καταφέρει να τη βρουν

Συναγερμός στην Αμβέρσα: Φωτιά σε δεκαώροφη πολυκατοικία ‑ Αναφορές για πολλούς νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 χρονών

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον γιο του

Τραγικός θάνατος αστέγου: Τον χτύπησε όχημα καθαρισμού παραλίας ενώ κοιμόταν στην άμμο

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο δυστυχής άνδρας ήταν τυλιγμένος με κουβέρτα στην αμμουδιά και δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό

Νυχτερίδα με λύσσα δάγκωσε 6χρονη που σκαρφάλωνε σε δέντρο – Ξεκίνησε θεραπεία

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το παιδί δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της οικογένειάς του στις ΗΠΑ και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι το ζώο ήταν φορέας λύσσας

Μερομήνια: Τι λέει η λαϊκή πρόγνωση για τον καιρό τον Ιούλιο

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η λαϊκή παράδοση αποκαλύπτει τι καιρό να περιμένουμε το καλοκαίρι

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χλμ. ανατολικά - νοτιοανατολικά του Δομοκού

Ποια χώρα έχασε περισσότερο έδαφος στην ιδιοκατοίκηση μέσα σε μόλις έξι χρόνια ‑ Δείτε πού βρίσκεται πλέον η Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Τα στοιχεία της Eurostat αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ, με το ποσοστό να συρρικνώνεται κατά 6 μονάδες από το 2019 έως το 2025.

Πέθανε ο τραγουδιστής των «Village People» Βίκτορ Γουίλις, σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο ιδρυτικός τραγουδιστής του εμβληματικού disco συγκροτήματος απεβίωσε στις 30 Ιουνίου 2026, έπειτα από σύντομη αλλά επιθετική ασθένεια, σε ηλικία 75 ετών.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό

Το εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει τις πύλες του

Ελλάδα 01.07.2026
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει για εκτεταμένες εργασίες αναστήλωσης, με τον Τζον Λέτζεντ να δίνει τη συμβολική τελευταία παράσταση στο ιστορικό μνημείο της νότιας πλαγιάς της Ακρόπολης.