E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Σοκ προκαλέι ο αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του και βιντεοσκοπούσε την πράξη

Δημοσίευση 18/11/2016 | 16:08

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Φυλακίστηκε επειδή έκανε σeξ με την ίδια του την κόρη. Είκοσι χρόνια μετά, ελεύθερος πια, δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», προκαλώντας σοκ.

Για τον Τζιμ (χωρίς αναφορά επωνύμου) ο λόγος, ο οποίος μαζί τη σύζυγό του Τζάστιν κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη τους Αμάντα και φυλακίστηκαν γι' αυτό. Πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, ύστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, και μίλησαν στην τηλεόραση για όλα.

«Ομολογώ ότι είχα σeξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της», είπε με απύθμενο θράσος ο διεστραμμένος πατέρας. «Οταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Αλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».

Από την πλευρά της, η Αμάντα περιέγραψε με ποιον τρόπο ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει σeξ μαζί του, λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε λεφτά για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Τζιμ μού είπε πως με τα λεφτά που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο κολέγιο και να κάνω ό,τι θέλω. Μάλιστα, μου έλεγε διάφορα σeξουαλικά σχόλια προσπαθώντας να με κάνει να ερεθιστώ».

Ο Τζιμ παραδέχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στη φυλακή, όταν οι συγκρατούμενοί του έμαθαν για τις ειδεχθείς πράξεις του. Και περιέγραψε πώς βιντεοσκοπούσε τη σeξουαλική κακοποίηση της κόρης του, με απώτερο στόχο να πουλήσει το βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο και να βγάλει χρήματα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «βρήκα κάποιες φωτογραφίων έφηβων κοριτσιών να κάνουν σeξ, τις έδειξα στην Τζάστιν (σ.σ.: τη σύζυγό του) και στην Αμάντα και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Η Αμάντα έδειξε να ενδιαφέρεται κι εγώ παρεξήγησα την παιδική της περιέργεια, θεωρώντας την πραγματικό ενδιαφέρον».

Η Αμάντα εξαναγκαζόταν να κάνει σeξ με τον πατέρα της, την ίδια στιγμή που η μητέρα της τράβαγε βίντεο. Ο Τζιμ, για να δικαιολογήσει τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στην έφηβη κόρη του τα πάντα γύρω από το σeξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο». Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σeξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σeξ κάνοντας έpωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Ωστόσο, εκείνος λέει ευθαρσώς ότι «δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για ό,τι έκανα».

Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική ποpνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα