E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Σοκ προκαλέι ο αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του και βιντεοσκοπούσε την πράξη

Δημοσίευση 18/11/2016 | 16:08

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Φυλακίστηκε επειδή έκανε σeξ με την ίδια του την κόρη. Είκοσι χρόνια μετά, ελεύθερος πια, δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», προκαλώντας σοκ.

Για τον Τζιμ (χωρίς αναφορά επωνύμου) ο λόγος, ο οποίος μαζί τη σύζυγό του Τζάστιν κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη τους Αμάντα και φυλακίστηκαν γι' αυτό. Πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, ύστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, και μίλησαν στην τηλεόραση για όλα.

«Ομολογώ ότι είχα σeξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της», είπε με απύθμενο θράσος ο διεστραμμένος πατέρας. «Οταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Αλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».

Από την πλευρά της, η Αμάντα περιέγραψε με ποιον τρόπο ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει σeξ μαζί του, λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε λεφτά για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Τζιμ μού είπε πως με τα λεφτά που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο κολέγιο και να κάνω ό,τι θέλω. Μάλιστα, μου έλεγε διάφορα σeξουαλικά σχόλια προσπαθώντας να με κάνει να ερεθιστώ».

Ο Τζιμ παραδέχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στη φυλακή, όταν οι συγκρατούμενοί του έμαθαν για τις ειδεχθείς πράξεις του. Και περιέγραψε πώς βιντεοσκοπούσε τη σeξουαλική κακοποίηση της κόρης του, με απώτερο στόχο να πουλήσει το βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο και να βγάλει χρήματα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «βρήκα κάποιες φωτογραφίων έφηβων κοριτσιών να κάνουν σeξ, τις έδειξα στην Τζάστιν (σ.σ.: τη σύζυγό του) και στην Αμάντα και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Η Αμάντα έδειξε να ενδιαφέρεται κι εγώ παρεξήγησα την παιδική της περιέργεια, θεωρώντας την πραγματικό ενδιαφέρον».

Η Αμάντα εξαναγκαζόταν να κάνει σeξ με τον πατέρα της, την ίδια στιγμή που η μητέρα της τράβαγε βίντεο. Ο Τζιμ, για να δικαιολογήσει τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στην έφηβη κόρη του τα πάντα γύρω από το σeξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο». Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σeξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σeξ κάνοντας έpωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Ωστόσο, εκείνος λέει ευθαρσώς ότι «δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για ό,τι έκανα».

Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική ποpνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 3.Left Χτες
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη