E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Σοκ προκαλέι ο αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του και βιντεοσκοπούσε την πράξη

Δημοσίευση 18/11/2016 | 16:08

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Φυλακίστηκε επειδή έκανε σeξ με την ίδια του την κόρη. Είκοσι χρόνια μετά, ελεύθερος πια, δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», προκαλώντας σοκ.

Για τον Τζιμ (χωρίς αναφορά επωνύμου) ο λόγος, ο οποίος μαζί τη σύζυγό του Τζάστιν κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη τους Αμάντα και φυλακίστηκαν γι' αυτό. Πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, ύστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, και μίλησαν στην τηλεόραση για όλα.

«Ομολογώ ότι είχα σeξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της», είπε με απύθμενο θράσος ο διεστραμμένος πατέρας. «Οταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Αλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».

Από την πλευρά της, η Αμάντα περιέγραψε με ποιον τρόπο ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει σeξ μαζί του, λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε λεφτά για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Τζιμ μού είπε πως με τα λεφτά που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο κολέγιο και να κάνω ό,τι θέλω. Μάλιστα, μου έλεγε διάφορα σeξουαλικά σχόλια προσπαθώντας να με κάνει να ερεθιστώ».

Ο Τζιμ παραδέχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στη φυλακή, όταν οι συγκρατούμενοί του έμαθαν για τις ειδεχθείς πράξεις του. Και περιέγραψε πώς βιντεοσκοπούσε τη σeξουαλική κακοποίηση της κόρης του, με απώτερο στόχο να πουλήσει το βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο και να βγάλει χρήματα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «βρήκα κάποιες φωτογραφίων έφηβων κοριτσιών να κάνουν σeξ, τις έδειξα στην Τζάστιν (σ.σ.: τη σύζυγό του) και στην Αμάντα και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Η Αμάντα έδειξε να ενδιαφέρεται κι εγώ παρεξήγησα την παιδική της περιέργεια, θεωρώντας την πραγματικό ενδιαφέρον».

Η Αμάντα εξαναγκαζόταν να κάνει σeξ με τον πατέρα της, την ίδια στιγμή που η μητέρα της τράβαγε βίντεο. Ο Τζιμ, για να δικαιολογήσει τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στην έφηβη κόρη του τα πάντα γύρω από το σeξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο». Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σeξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σeξ κάνοντας έpωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Ωστόσο, εκείνος λέει ευθαρσώς ότι «δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για ό,τι έκανα».

Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική ποpνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Κόσμος Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος Χτες
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού