E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Σοκ προκαλέι ο αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του και βιντεοσκοπούσε την πράξη

Δημοσίευση 18/11/2016 | 16:08

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Φυλακίστηκε επειδή έκανε σeξ με την ίδια του την κόρη. Είκοσι χρόνια μετά, ελεύθερος πια, δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», προκαλώντας σοκ.

Για τον Τζιμ (χωρίς αναφορά επωνύμου) ο λόγος, ο οποίος μαζί τη σύζυγό του Τζάστιν κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη τους Αμάντα και φυλακίστηκαν γι' αυτό. Πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, ύστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, και μίλησαν στην τηλεόραση για όλα.

«Ομολογώ ότι είχα σeξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της», είπε με απύθμενο θράσος ο διεστραμμένος πατέρας. «Οταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Αλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».

Από την πλευρά της, η Αμάντα περιέγραψε με ποιον τρόπο ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει σeξ μαζί του, λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε λεφτά για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Τζιμ μού είπε πως με τα λεφτά που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο κολέγιο και να κάνω ό,τι θέλω. Μάλιστα, μου έλεγε διάφορα σeξουαλικά σχόλια προσπαθώντας να με κάνει να ερεθιστώ».

Ο Τζιμ παραδέχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στη φυλακή, όταν οι συγκρατούμενοί του έμαθαν για τις ειδεχθείς πράξεις του. Και περιέγραψε πώς βιντεοσκοπούσε τη σeξουαλική κακοποίηση της κόρης του, με απώτερο στόχο να πουλήσει το βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο και να βγάλει χρήματα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «βρήκα κάποιες φωτογραφίων έφηβων κοριτσιών να κάνουν σeξ, τις έδειξα στην Τζάστιν (σ.σ.: τη σύζυγό του) και στην Αμάντα και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Η Αμάντα έδειξε να ενδιαφέρεται κι εγώ παρεξήγησα την παιδική της περιέργεια, θεωρώντας την πραγματικό ενδιαφέρον».

Η Αμάντα εξαναγκαζόταν να κάνει σeξ με τον πατέρα της, την ίδια στιγμή που η μητέρα της τράβαγε βίντεο. Ο Τζιμ, για να δικαιολογήσει τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στην έφηβη κόρη του τα πάντα γύρω από το σeξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο». Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σeξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σeξ κάνοντας έpωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Ωστόσο, εκείνος λέει ευθαρσώς ότι «δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για ό,τι έκανα».

Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική ποpνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Φρουροί της Επανάστασης: Μικρές οι πιθανότητες να ξαναρχίσει ο πόλεμος, οι ΗΠΑ είναι αδύναμες

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Εκπρόσωπος των Φρουρών απείλησε πως αν οι πολεμικές επιχειρήσεις ξαναρχίσουν, η ακτογραμμή του Ιράν θα γίνει «νεκροταφείο για τους επιτιθέμενους»

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή

Κορινθία: Kαρχαρίας εμφανίστηκε στις Κεχριές ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Νέα «επίσκεψη» καρχαρία στα ανοιχτά της Κορινθίας

Κώστας Παπαδόπουλος: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό 14χρονου ο πρώην παίκτης του Survivor, τι υποστηρίζει ο ίδιος

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
«Τον έβαλα στο αμάξι για να τον πάω στην Ασφάλεια», είπε μετά τις πληροφορίες ότι τοποθέτησε το ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του

Θεσσαλονίκη: 50χρονος παρενόχλησε σeξουαλικά τη σύντροφο 29χρονου και κατέληξε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
H 33χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, με τον 50χρονο να την ακολουθεί και να της επιτίθεται

Τέμπη: Επανεκκίνηση της δίκης μετά από διακοπή ενός μήνα – Ποιοι θα μπουν στην αίθουσα

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Συνεχίζεται η πολύκροτη διαδικασία με ενστάσεις κατηγορουμένων μετά τις εργασίες διαρρύθμισης

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ποια είναι η μικρή Ήρα που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του νέου κόμματος Τσίπρα

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η 10χρονη παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛ.Α.Σ.»