E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Σοκ προκαλέι ο αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του και βιντεοσκοπούσε την πράξη

Δημοσίευση 18/11/2016 | 16:08

«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος»

Φυλακίστηκε επειδή έκανε σeξ με την ίδια του την κόρη. Είκοσι χρόνια μετά, ελεύθερος πια, δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», προκαλώντας σοκ.

Για τον Τζιμ (χωρίς αναφορά επωνύμου) ο λόγος, ο οποίος μαζί τη σύζυγό του Τζάστιν κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη τους Αμάντα και φυλακίστηκαν γι' αυτό. Πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, ύστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, και μίλησαν στην τηλεόραση για όλα.

«Ομολογώ ότι είχα σeξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της», είπε με απύθμενο θράσος ο διεστραμμένος πατέρας. «Οταν η Αμάντα ήταν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Αλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».

Από την πλευρά της, η Αμάντα περιέγραψε με ποιον τρόπο ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει σeξ μαζί του, λέγοντάς της ότι έτσι θα έβγαζε λεφτά για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Τζιμ μού είπε πως με τα λεφτά που θα βγάζαμε θα μπορούσα να πάω στο κολέγιο και να κάνω ό,τι θέλω. Μάλιστα, μου έλεγε διάφορα σeξουαλικά σχόλια προσπαθώντας να με κάνει να ερεθιστώ».

Ο Τζιμ παραδέχθηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στη φυλακή, όταν οι συγκρατούμενοί του έμαθαν για τις ειδεχθείς πράξεις του. Και περιέγραψε πώς βιντεοσκοπούσε τη σeξουαλική κακοποίηση της κόρης του, με απώτερο στόχο να πουλήσει το βίντεο σε παιδόφιλους ανά τον κόσμο και να βγάλει χρήματα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «βρήκα κάποιες φωτογραφίων έφηβων κοριτσιών να κάνουν σeξ, τις έδειξα στην Τζάστιν (σ.σ.: τη σύζυγό του) και στην Αμάντα και έτσι ξεκίνησε η όλη ιστορία. Η Αμάντα έδειξε να ενδιαφέρεται κι εγώ παρεξήγησα την παιδική της περιέργεια, θεωρώντας την πραγματικό ενδιαφέρον».

Η Αμάντα εξαναγκαζόταν να κάνει σeξ με τον πατέρα της, την ίδια στιγμή που η μητέρα της τράβαγε βίντεο. Ο Τζιμ, για να δικαιολογήσει τη σeξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στην έφηβη κόρη του τα πάντα γύρω από το σeξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο». Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σeξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σeξ κάνοντας έpωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Ωστόσο, εκείνος λέει ευθαρσώς ότι «δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή για ό,τι έκανα».

Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική ποpνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια