E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με μισή ομάδα στο ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Μόνο καλοδεχούμενο δεν είναι στην Ένωση το ενδεχόμενο άμεσης επανεκκίνησης

Δημοσίευση 16/11/2016 | 13:03

Με μισή ομάδα στο ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Κάτι παραπάνω από απευκταίο θεωρείται στην ΑΕΚ το ενδεχόμενο να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Πέραν του ηθικού ζητήματος που εγείρεται (με την απόπειρα να ξεκινήσουν άρον-άρον τα παιχνίδια σαν να μην προηγήθηκε ποτέ ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα) στην «Ένωση» έχουν και αγωνιστικούς λόγους να μην επιθυμούν την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως ήταν εύλογο μετά τις εξαγγελίες για διακοπή τουλάχιστον δυο εβδομάδων (συνυπολογίζοντας το παιχνίδι της Εθνικής), ο Ζοσέ Μοράις δούλεψε με τη λογική μίνι προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα. Κάτι που σήμαινε εντατικές προπονήσεις και είχε ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, νέες απώλειες λόγω τραυματισμών.

Δεδομένα λοιπόν βρίσκονται εκτός πλάνων οι Χριστοδουλόπουλος-Τσιγκρίνσκι (που έχουν τεθεί νοκ-άουτ για έναν μήνα και 20 μέρες αντίστοιχα). Το ίδιο ισχύει για τον Βάργκας, που θα υποβληθεί σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, με την ελπίδα να πρόκειται όντως για κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και όχι για νέα θλάση.

Την ίδια ώρα αμφίβολος θεωρείται ο Μπακασέτας (που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν εκτός του αγώνα της Εθνικής και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα), ενώ ακόμα και ο Ντίας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πάει στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν (όπως έχει εξελιχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) με βαριά πόδια και κυριολεκτικά μισή ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση που τυλίχθηκε στις φλόγες στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έντεκα τραυματίες από την πυρκαγιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο, με τρεις εξ αυτών να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Καρέ‑καρέ η επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο – Η στιγμή που πλήττει τον στόχο του

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του πληρώματος ενός από τα πλοία»

Αναγκαστική προσγείωση F‑16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ‑Καλά στην υγεία του ο πιλότος

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Κόσμος 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η εμβληματική ερμηνεύτρια του «Total Eclipse of the Heart» απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια μουσική κληρονομιά.

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

Ελλάδα 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί