E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με μισή ομάδα στο ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Μόνο καλοδεχούμενο δεν είναι στην Ένωση το ενδεχόμενο άμεσης επανεκκίνησης

Δημοσίευση 16/11/2016 | 13:03

Με μισή ομάδα στο ντέρμπι η ΑΕΚ, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Κάτι παραπάνω από απευκταίο θεωρείται στην ΑΕΚ το ενδεχόμενο να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα.

Πέραν του ηθικού ζητήματος που εγείρεται (με την απόπειρα να ξεκινήσουν άρον-άρον τα παιχνίδια σαν να μην προηγήθηκε ποτέ ο εμπρησμός στο σπίτι του Μπίκα) στην «Ένωση» έχουν και αγωνιστικούς λόγους να μην επιθυμούν την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως ήταν εύλογο μετά τις εξαγγελίες για διακοπή τουλάχιστον δυο εβδομάδων (συνυπολογίζοντας το παιχνίδι της Εθνικής), ο Ζοσέ Μοράις δούλεψε με τη λογική μίνι προετοιμασίας το τελευταίο διάστημα. Κάτι που σήμαινε εντατικές προπονήσεις και είχε ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, νέες απώλειες λόγω τραυματισμών.

Δεδομένα λοιπόν βρίσκονται εκτός πλάνων οι Χριστοδουλόπουλος-Τσιγκρίνσκι (που έχουν τεθεί νοκ-άουτ για έναν μήνα και 20 μέρες αντίστοιχα). Το ίδιο ισχύει για τον Βάργκας, που θα υποβληθεί σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο, με την ελπίδα να πρόκειται όντως για κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και όχι για νέα θλάση.

Την ίδια ώρα αμφίβολος θεωρείται ο Μπακασέτας (που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον έθεσαν εκτός του αγώνα της Εθνικής και συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα), ενώ ακόμα και ο Ντίας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πάει στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν (όπως έχει εξελιχθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) με βαριά πόδια και κυριολεκτικά μισή ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα