E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα αυτοκτόνησε δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του 8χρονου γιου της

Ο 8χρονος πέθανε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους

Δημοσίευση 14/11/2016 | 16:29

Μητέρα αυτοκτόνησε δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του 8χρονου γιου της

Συγκλονίζει τη Βρετανία η ιστορία μιας μητέρας που έχασε το μονάκριβο παιδί της σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου έμεναν και λίγες ημέρες μετά αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Η 35χρονη Kelly-Anne Carter είχε πάθει σοβαρά εγκαύματα το βράδυ της 30ής Οκτωβρίου, όταν ο γιος της, Lucas, 8 ετών, έχασε τη ζωή του. Το Σάββατο το πρωί βρέθηκε νεκρή σε ένα οικόπεδο στο Sandbach του Chesire, λίγο πιο μακριά από το σπίτι της, με την αστυνομία να μη θεωρεί «ύποπτο» τον θάνατό της.

Σε ανακοίνωσή του, το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο Lucas, ανέφερε ότι «όλοι οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο της μητέρας» και ότι το σχολείο «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του στους οικείους της οικογένειας».

Το μοναχοπαίδι της Kelly-Anne βρέθηκε σε υπνοδωμάτιο του 1ου ορόφου του σπιτιού στο οπίο έμεναν και ανακηρύχθηκε νεκρός λίγα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Οσο για τον σύντροφο της Kelly-Anne, τον 33χρονο Andy, η μητέρα του τον περιέγραψε ως συγκλονισμένο μιλώντας σε τοπικά Μέσα.

«Πήγαμε στο σημείο που μας υπέδειξαν και διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ο θάνατός της φαίνεται να αποδίδεται σε αυτοκτονία, δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από την υπόθεση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόχειρας μητέρα δεν άφησε κάποιο σημείωμα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση