E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένοχος ο σαδιστής τραπεζίτης που δολοφόνησε δυο ιερόδουλες

Αναμένεται η ποινή για τα φρικιαστικά εγκλήματά του

Δημοσίευση 8/11/2016 | 10:24

Ένοχος ο σαδιστής τραπεζίτης που δολοφόνησε δυο ιερόδουλες

Ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό έκρινε το δικατσήριο τον 31χρονο Rurik Jutting, τον Βρετανό τραπεζίτη που δολοφόνησε δύο ιερόδουλες το 2014 αφού πρώτα τις βασάνισε για τρεις ημέρες.

Ο ίδιος άκουσε ανέκφραστος την ανακοίνωση της καταδίκης του, χωρίς να δείχνει κανένα συναίσθημα καθισμένος στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με τον Guardian στο άκουσμα της απόφασης ορισμένοι από το ακροατήριο, φίλοι των δύο ιερόδουλων που βρήκαν φρικτό θάνατο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ οι συγγενείς του ενός εκ των θυμάτων ζήτησαν την εκτέλεσή του.

Οι δικηγόροι του Jutting μετά την εκφώνηση της απόφασης διάβασαν μια επιστολή του 31χρονου στην οποία έγραφε: Οι πράξεις μου ήταν τρομακτικές ακόμα και με όσα έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχες δίκες. Οι ένορκοι κατέληξαν σε μια απόφαση για την οποία δεν έχω καμία διαφωνία. Εξακολουθούν να με κυνηγούν οι τύψεις καθημερινά. Το κακό που έκανα δεν μπορεί να διορθωθεί με λέξεις ή πράξεις».

Πλέον αναμένεται η ανακοίνωση για την ποινή καθώς ο 31χρονος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της ισόβιας κάθειρξης.

Η πρώτη φωτογραφία του ενώ οδηγείται στο δικαστήριο

Οι φρικιαστικές πράξεις του


Ο σαδιστής τραπεζίτης είχε υποβάλει σε αδιανόητα βασανιστήρια το πρώτο του θύμα, μια 23χρονη ιερόδουλη και μητέρα ενός παιδιού, τα οποία κράτησαν για τρεις ολόκληρες μέρες προτού αποφασίσει να τη σκοτώσει. Αφού εξάντλησε πάνω της όλο του τον σαδισμό, ο δράστης την ανάγκασε να γλείψει μια λεκάνη τουαλέτας την ώρα που εκείνος της έκοβε αργά το λαιμό με ένα μαχαίρι.

Ήταν τέτοια η ανωμαλία του που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τον «απολογισμό» όσων έκανε με το βίντεο να προκαλεί σοκ όταν προβλήθηκε στο δικαστήριο.

Το πρώτο θύμα του, η 23χρονη Sumarti Ningsih

«Ονομάζομαι Rurik Jutting. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ μόνη της. Πέθανε αφού τη βασάνιζα και τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα», ανέφερε σε ένα από τα επίμαχα βίντεο που άφησαν άφωνο το δικαστήριο.

Η δεύτερη δολοφονία έλαβε χώρα μόλις λίγες μέρες αργότερα, με τον Βρετανό να οδηγεί μια ακόμη ιερόδουλη στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ακόμα το πτώμα του πρώτου του θύματος. Αυτή τη φορά, η κοπέλα πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και δεν σταματούσε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να πανικοβληθεί και να της κόψει γρήγορα τον λαιμό.

Το δεύτερο θύμα του η 26χρονη Seneng Mujiasih

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Κόσμος 09.01.2026
Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Ελλάδα 09.01.2026
Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ροδόπη: Αγνοείται αγρότης – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Λίσσο ποταμό

Ελλάδα 09.01.2026
Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου από το χωριό Μίρανα - Τον ψάχνουν και δύτες από την 2η ΕΜΑΚ

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Καιρός 09.01.2026
«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

Επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη στη Βουλή: «Με ενοχλείτε» ‑ «Ασε μας καλέ κουκλίτσα μου»

Πολιτική 09.01.2026
Ο υπουργός Αμυνας ζήτησε συγγνώμη από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας

Ιράν: Kόπηκε η πρόσβαση στο Ίντερνετ και οι τηλεπικοινωνίες ‑ Στους δρόμους οι διαδηλωτές

Κόσμος 09.01.2026
Αναφορές για πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων - Στις φλόγες και αστυνομικά οχήματα

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Ελλάδα 09.01.2026
Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο

Ελλάδα Χτες
Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες