E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένοχος ο σαδιστής τραπεζίτης που δολοφόνησε δυο ιερόδουλες

Αναμένεται η ποινή για τα φρικιαστικά εγκλήματά του

Δημοσίευση 8/11/2016 | 10:24

Ένοχος ο σαδιστής τραπεζίτης που δολοφόνησε δυο ιερόδουλες

Ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό έκρινε το δικατσήριο τον 31χρονο Rurik Jutting, τον Βρετανό τραπεζίτη που δολοφόνησε δύο ιερόδουλες το 2014 αφού πρώτα τις βασάνισε για τρεις ημέρες.

Ο ίδιος άκουσε ανέκφραστος την ανακοίνωση της καταδίκης του, χωρίς να δείχνει κανένα συναίσθημα καθισμένος στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με τον Guardian στο άκουσμα της απόφασης ορισμένοι από το ακροατήριο, φίλοι των δύο ιερόδουλων που βρήκαν φρικτό θάνατο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ οι συγγενείς του ενός εκ των θυμάτων ζήτησαν την εκτέλεσή του.

Οι δικηγόροι του Jutting μετά την εκφώνηση της απόφασης διάβασαν μια επιστολή του 31χρονου στην οποία έγραφε: Οι πράξεις μου ήταν τρομακτικές ακόμα και με όσα έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχες δίκες. Οι ένορκοι κατέληξαν σε μια απόφαση για την οποία δεν έχω καμία διαφωνία. Εξακολουθούν να με κυνηγούν οι τύψεις καθημερινά. Το κακό που έκανα δεν μπορεί να διορθωθεί με λέξεις ή πράξεις».

Πλέον αναμένεται η ανακοίνωση για την ποινή καθώς ο 31χρονος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της ισόβιας κάθειρξης.

Η πρώτη φωτογραφία του ενώ οδηγείται στο δικαστήριο

Οι φρικιαστικές πράξεις του


Ο σαδιστής τραπεζίτης είχε υποβάλει σε αδιανόητα βασανιστήρια το πρώτο του θύμα, μια 23χρονη ιερόδουλη και μητέρα ενός παιδιού, τα οποία κράτησαν για τρεις ολόκληρες μέρες προτού αποφασίσει να τη σκοτώσει. Αφού εξάντλησε πάνω της όλο του τον σαδισμό, ο δράστης την ανάγκασε να γλείψει μια λεκάνη τουαλέτας την ώρα που εκείνος της έκοβε αργά το λαιμό με ένα μαχαίρι.

Ήταν τέτοια η ανωμαλία του που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τον «απολογισμό» όσων έκανε με το βίντεο να προκαλεί σοκ όταν προβλήθηκε στο δικαστήριο.

Το πρώτο θύμα του, η 23χρονη Sumarti Ningsih

«Ονομάζομαι Rurik Jutting. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ μόνη της. Πέθανε αφού τη βασάνιζα και τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα», ανέφερε σε ένα από τα επίμαχα βίντεο που άφησαν άφωνο το δικαστήριο.

Η δεύτερη δολοφονία έλαβε χώρα μόλις λίγες μέρες αργότερα, με τον Βρετανό να οδηγεί μια ακόμη ιερόδουλη στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ακόμα το πτώμα του πρώτου του θύματος. Αυτή τη φορά, η κοπέλα πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και δεν σταματούσε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να πανικοβληθεί και να της κόψει γρήγορα τον λαιμό.

Το δεύτερο θύμα του η 26χρονη Seneng Mujiasih

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά: «Γλυκιά» ήττα με 89‑85 από τη Μούρθια

Αθλητικά Νέα Χτες
Κράτησαν το +6 του πρώτου αγώνα οι «ασπρόμαυροι»

«Θα καταστρέψουμε όποιο πλοίο περάσει χωρίς άδεια»: Το μήνυμα του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και πλοιοκτήτες, στους οποίους επισημάνθηκε ότι η διέλευση παραμένει κλειστή χωρίς προηγούμενη έγκριση από τις ιρανικές δυνάμεις

Πρωτοπορεί η Ελλάδα: Εκτενής προβολή από διεθνή ΜΜΕ για την απόφαση να απαγορευτούν τα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών

Κόσμος Χτες
Η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την απόφαση αυτή, μιας και συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που νομοθετούν μέτρα για την προστασία παιδιών κι εφήβων

Apple: Πότε έρχεται το πρώτο foldable iPhone

Tech + Science Χτες
Πάνω από 2.000€ η τιμή

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Κόσμος Χτες
Σταμάτησε η διέλευση δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ, σύμφωνα με ιρανικό πρακτορείο

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Ελλάδα Χτες
Η κατάπαυση του πυρός πρέπει να ισχύει για όλα τα μέτωπα όπως προβλέπει η συμφωνία μας με την Ουάσινγκτον, τονίζει το Ιράν

Νέα απάτη σε εξέλιξη με παραπλανητικά SMS για το Fuel Pass, τι πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα Χτες
Το επίσημο Fuel Pass δεν ζητά προσωπικά δεδομένα μέσω συνδέσμων - Αγνοήστε ύποπτα links που υποδύονται δημόσιες υπηρεσίες

Μεγάλη κατολίσθηση με μέτωπο 4 χιλιομέτρων έκοψε στα δύο την Ιταλία

Κόσμος Χτες
Ο Ιταλικός Τύπος μιλά για μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις της Ευρώπης

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα βρεφικού γάλακτος λόγω υπέρβασης του ορίου της τοξίνης cereulide

Ελλάδα Χτες
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν ALMIRON PROFUTURA 1, παρτίδα 111572333, με ημερομηνία λήξης 5 Νοεμβρίου 2027, καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν και να επιστρέψουν

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία

Ελλάδα Χτες
Η κυκλοφορία έχει μάλιστα διακοπεί στο ύψος της οδού Αλκμήνης