E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

«Δεν επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία»

Δημοσίευση 7/11/2016 | 22:44

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

Σε προσωπική ανασυγκρότηση βρίσκεται η πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο Υπουργείο, πικραμένη ωστόσο για το γεγονός, ότι πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, για τον οποίο μάλιστα, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση». Η ίδια πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

«Ό,τι ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα συνεχιστεί»

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «μέσα από αυτή την διαδρομή, δημιουργήθηκαν σχέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και επομένως οτιδήποτε ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα το ολοκληρώσουμε, διότι η συνεργασία με το γ.γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ θα συνεχιστεί. Θα είμαι παρούσα σε οτιδήποτε χρειάζεται η Μαγνησία».

Όπως εξήγησε η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο θέμα της «εξόδου» της από το κυβερνητικό σχήμα, «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο». Όπως διευκρίνισε η κα Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»

Για τις ευχαριστίες

Όπως διευκρίνισε, «ευχαρίστησα όλους όσοι συνεργάστηκα στο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση», απαντώντας γιατί δεν ευχαρίστησε με την τελευταία της ευχαριστήρια ανακοίνωση, τον Π. Καμμένο. «Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση», τόνισε. Μιλώντας τέλος για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ. Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς, είναι μια μάχη δύσκολη αλλά θα κερδηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Μάνα και κόρη τα θύματα του φονικού τροχαίου στο Αφάντου

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Ο οδηγός του άλλου οχήματος κρατείται από την αστυνομία

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑2: «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ και έχασε την 2η θέση μαζί με τα προκριματικά του Champions League

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους «ασπρόμαυρους»

Ρόδος: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους ανετράπη μετά από σφοδρή σύγκρουση

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αφάντου στην Ρόδο, με δύο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από γέφυρα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια της πτώσης

Αγιοι Ανάργυροι: «Είχα να καθαρίσω δυο μέρες, γι’ αυτό αντίκρισαν αυτές τις εικόνες» υποστήριξε η μητέρα

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε γίνει και στο παρελθόν ανώνυμη αναφορά για την οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews 17.05.2026
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις