E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

«Δεν επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία»

Δημοσίευση 7/11/2016 | 22:44

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

Σε προσωπική ανασυγκρότηση βρίσκεται η πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο Υπουργείο, πικραμένη ωστόσο για το γεγονός, ότι πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, για τον οποίο μάλιστα, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση». Η ίδια πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

«Ό,τι ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα συνεχιστεί»

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «μέσα από αυτή την διαδρομή, δημιουργήθηκαν σχέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και επομένως οτιδήποτε ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα το ολοκληρώσουμε, διότι η συνεργασία με το γ.γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ θα συνεχιστεί. Θα είμαι παρούσα σε οτιδήποτε χρειάζεται η Μαγνησία».

Όπως εξήγησε η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο θέμα της «εξόδου» της από το κυβερνητικό σχήμα, «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο». Όπως διευκρίνισε η κα Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»

Για τις ευχαριστίες

Όπως διευκρίνισε, «ευχαρίστησα όλους όσοι συνεργάστηκα στο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση», απαντώντας γιατί δεν ευχαρίστησε με την τελευταία της ευχαριστήρια ανακοίνωση, τον Π. Καμμένο. «Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση», τόνισε. Μιλώντας τέλος για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ. Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς, είναι μια μάχη δύσκολη αλλά θα κερδηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Όσμαν με 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια – Δίνει 2.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει τον Τούρκο φόργουορντ για την επόμενη τριετία – Το παρασκήνιο της κορυφαίας μεταγραφής – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Τολιόπουλος με προσφορά έως δύο εκατ. ευρώ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών