E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

«Δεν επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία»

Δημοσίευση 7/11/2016 | 22:44

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

Σε προσωπική ανασυγκρότηση βρίσκεται η πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο Υπουργείο, πικραμένη ωστόσο για το γεγονός, ότι πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, για τον οποίο μάλιστα, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση». Η ίδια πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

«Ό,τι ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα συνεχιστεί»

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «μέσα από αυτή την διαδρομή, δημιουργήθηκαν σχέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και επομένως οτιδήποτε ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα το ολοκληρώσουμε, διότι η συνεργασία με το γ.γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ θα συνεχιστεί. Θα είμαι παρούσα σε οτιδήποτε χρειάζεται η Μαγνησία».

Όπως εξήγησε η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο θέμα της «εξόδου» της από το κυβερνητικό σχήμα, «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο». Όπως διευκρίνισε η κα Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»

Για τις ευχαριστίες

Όπως διευκρίνισε, «ευχαρίστησα όλους όσοι συνεργάστηκα στο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση», απαντώντας γιατί δεν ευχαρίστησε με την τελευταία της ευχαριστήρια ανακοίνωση, τον Π. Καμμένο. «Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση», τόνισε. Μιλώντας τέλος για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ. Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς, είναι μια μάχη δύσκολη αλλά θα κερδηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση αεροπλάνου στο Μεξικό, φόβοι για τουλάχιστον δέκα νεκρούς

Ελλάδα 16.12.2025
Αεροσκάφος στο Μεξικό έπεσε πάνω σε υπόστεγο μετά από ανεξέλεγκτη πορεία, κατά την οποία γύρισε στο πλάι πετώντας για αρκετά δευτερόλεπτα πριν συντριβεί.

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια

Ελλάδα 16.12.2025
Σε επιδημία έχουν εξελιχθεί οι αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών από κάθε άκρη της Ελλάδας για ξαφνικά πρόστιμα από τον ΔΕΔΔΗΕ

Ο Τραμπ υπέβαλε μήνυσή και αγωγή κατά του BBC – Ζητά 5 δισ. δολάρια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση

Κόσμος 16.12.2025
Ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας ανοίγει έτσι, για πρώτη φορά, διεθνές μέτωπο κατά των ΜΜΕ

Η Καρυστιανού δηλώνει αποφασισμένη: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» – «Καμία συνεργασία με το παλιό πολιτικό σύστημα»

Ελλάδα Χτες
«Στις εκλογές πρέπει να υπάρχει εναλλακτική που να είναι 100% διαφορετική απ` όλες τις υπόλοιπες», είπε

Πέθανε ο ηθοποιός Αντονι Γκίρι σε ηλικία 78 ετών

Κόσμος Χτες
Ο ηθοποιός ήταν γνωστός για την συμμετοχή του στη σειρά General Hospital στην οποία υποδύθηκε τον Λουκ Σπένσερ

Σημαντική αλλαγή έρχεται στις συναλλαγές με κάρτες: Θα κάνουμε αναλήψεις χρημάτων ακόμη κι από τα σούπερ μάρκετ

Οικονομία Χτες
Δεν θα υπάρχει χρέωση ενώ παράλληλα θα μειωθεί η εξάρτηση από τα ΑΤΜ – Ήδη η MasterCard εφαρμόζει την πρακτική αυτή σε άλλες χώρες

Απίστευτο: Ο «Φραπές» που φώναξαν στη Βουλή ίσως να μην είναι ο «Φραπές» του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Χτες
Τι αναφέρει ο Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή «Αποκαλύψεις»

Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Πολιτισμός Χτες
Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα

Δεκαπέντε κρατούμενοι βρέθηκαν νεκροί σε φυλακή του Ισημερινού

Κόσμος Χτες
Ένα μακάβριο περιστατικό συνέβη στη φυλακή Λιτοράλ του Γουαγιακίλ

«Ουρανία Α»: Το αλιευτικό ιδιοκτησίας του «Έλληνα Εσκομπάρ» με τους 3 τόνους κοκαΐνης

Κόσμος Χτες
Το αλιευτικό «Ουρανία Α», που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και φορτώθηκε στον Ατλαντικό, ανήκει στον φερόμενο ως «Έλληνα Εσκομπάρ»