E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

«Δεν επιστρέφω στη Νέα Δημοκρατία»

Δημοσίευση 7/11/2016 | 22:44

Χρυσοβελώνη: Υπό αναθεώρηση η σχέση μου με τον Καμμένο

Σε προσωπική ανασυγκρότηση βρίσκεται η πρώην Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο Υπουργείο, πικραμένη ωστόσο για το γεγονός, ότι πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τα ΜΜΕ και όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Π. Καμμένο, για τον οποίο μάλιστα, όπως είπε, «αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση». Η ίδια πάντως απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

«Ό,τι ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα συνεχιστεί»

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «μέσα από αυτή την διαδρομή, δημιουργήθηκαν σχέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και επομένως οτιδήποτε ξεκινήσαμε για τη Μαγνησία, θα το ολοκληρώσουμε, διότι η συνεργασία με το γ.γ. του ΥΠΟΜΕΔΙ θα συνεχιστεί. Θα είμαι παρούσα σε οτιδήποτε χρειάζεται η Μαγνησία».

Όπως εξήγησε η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στο θέμα της «εξόδου» της από το κυβερνητικό σχήμα, «δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης… Ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ., ενδεχομένως ο κ. Καμμένος, να ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Με πείραξε πιο πολύ ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δε το ζητάς, το απαιτείς. Ειδικά από ένα φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο». Όπως διευκρίνισε η κα Χρυσοβελώνη, «δεν υπήρξε καμία σύγκρουση. Η τελευταία μας άψογη συνεργασία, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, που μιλήσαμε με αφορμή τη διαρροή κάποιων προεδρικών διαταγμάτων, και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Του τηλεφώνησα και ρώτησα τι ισχύει, μου απάντησε μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»

Η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».

Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»

Για τις ευχαριστίες

Όπως διευκρίνισε, «ευχαρίστησα όλους όσοι συνεργάστηκα στο Υπουργείο και στην Κυβέρνηση», απαντώντας γιατί δεν ευχαρίστησε με την τελευταία της ευχαριστήρια ανακοίνωση, τον Π. Καμμένο. «Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η σχέση μου βρίσκεται υπό αναθεώρηση», τόνισε. Μιλώντας τέλος για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ. Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς, είναι μια μάχη δύσκολη αλλά θα κερδηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανεστίδης: «Στο τηλέφωνο φαίνονται ποιοι με έπαιρναν από τη ΝΔ – Είχα ανοιχτή ακρόαση»

Ελλάδα Χτες
«Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για ευνόητους λόγους. Γι αυτά που έλεγα, μέσα από το δικό μου πρόσωπο προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα των αγροτών»

Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη ‑ Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές

Ελλάδα Χτες
Αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους

Γιατί και ποια λέξη αφαίρεσε η Ιταλία από τον εθνικό ύμνο της;

Κόσμος Χτες
Πηγή της ιταλικής Προεδρίας διευκρίνισε ότι η τροποποίηση δεν υπαγορεύτηκε από πολιτικά κίνητρα

Ποιοι κάθονται και ποιοι δουλεύουν τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Κόσμος Χτες
Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Κόσμος Χτες
Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σeξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών

Στη φυλακή η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία στην Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Τέρμα Αβανος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές

SOS εκπέμπει το Τσέρνομπιλ: «Η σαρκοφάγος ίσως καταρρεύσει αν δεχθεί νέα επίθεση από πύραυλο ή drone»

Κόσμος Χτες
«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το στέγαστρο θα παραμείνει όρθιο μετά από οποιοδήποτε πλήγμα» είπε ο διευθυντής του πυρηνικού σταθμού

Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία: 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς – Δείτε εάν κερδίσατε

Οικονομία Χτες
Ποιοι αποκλείονται από τη φορολοταρία

Ζωγράφου: Τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας σε ασανσέρ σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Απεγκλωβίστηκε επίσης και μία γυναίκα από ασανσέρ στο δήμο Καλλιθέας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ