E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είπε ο Ζουράρις και τρέλανε τους δημοσιογράφους

Ο Σιντάρτα Γουτάμα, ο Βελουχιώτης, η Εκκλησία

Δημοσίευση 6/11/2016 | 13:55

Τι είπε ο Ζουράρις και τρέλανε τους δημοσιογράφους

H μόρφωσή του αδιαμφισβήτητη όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί φράσεις που κάνουν τους άλλους να μένουν με το στόμα ανοικτό. Ετσι ακριβώς ένιωσαν και οι δημοσιογράφοι που άκουγαν τον Κώστα Ζουράρι μετά την ορκωμοσία.

Είπε για τον την ορθόδοξη παράδοση της εκκλησίας, τον Σιντάρτα Γουτάμα, τον Βελουχιώτη, ότι η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και ζήτησε μαζική αντίσταση για να βγούμε απ' αυτή.

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο Ζουράρις μπήκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων

'Να μάθω πρώτα που είναι το υπουργείο μου', είπε γελώντας θέλοντας να αποφύγει την ερώτηση αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία.

Αλλά δεν γλίτωσε οι δημοσιογράφοι επανήλθαν και τότε απάντησε: Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά'.

Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: 'Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή'.

Και συνέχισε: 'Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή. Είμαστε υπό κατοχή'. Στο ερώτημα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο απάντησε: 'Η κατοχή'. 'Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες'.

Στο ερώτημα πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή είπε: 'Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροικανούς θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο'.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Χριστούγεννα στο Ντουμπάι για το ζευγάρι

Celebrity Stories 26.12.2025
Το χλιδάτο δείπνο και το υψηλότερο κτήριο του κόσμου

Η Κατερίνα Καινούργιου με φουσκωμένη κοιλιά στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid 26.12.2025
Η παρουσιάστρια και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Γιατί κατέβηκε η ανάρτηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα για το Χριστό

Social 26.12.2025
«Να σας χαίρεται η μαμά σας» η απάντηση του κωμικού

Ο χορός του Σάκη Ρουβά με την κόρη του: Είστε ίδιοι με την Αριάδνη, του γράφουν

Celebrity Stories 26.12.2025
Αλλοι επαίνεσαν τον Σάκη Ρουβά για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 26.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

Φωτογραφία: Ο παππούς Πάριος με τους 4 γιους, 4 εγγόνια, 3 νύφες και 2 σκυλιά

Tabloid Χτες
Το οικογενειακό στιγμιότυπο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χάρης Βαρθακούρης

Εκνευρίστηκε ξανά η Καλλιμάνη στη σκηνή, έβρισε πελάτη που της πέταξε λουλούδια και νερό στο πρόσωπο

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη ζήτησε εξηγήσεις από το συγκεκριμένο άτομο