E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις

Δημοσίευση 3/11/2016 | 11:12

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας. Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νέους άνδρες, όλοι τους κάτοικοι Δράμας.

Το τραγικό στοιχείο της θλιβερής είδησης είναι ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.

Στον 25χρονο, επίσης κάτοικο Δράμας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο αλλοδαπό, τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και οι τρεις συλληφθέντες, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των τριών συλληφθέντων, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από τον χώρο και ο 23χρονος βίασε την κοπέλα, η οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά ύστερα από παρότρυνση του 23χρονου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα, αυτοί απομακρύνθηκαν.

Τη 17χρονη μαθήτρια βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα γαλανόλευκα η Νέα Υόρκη – Μεγαλειώδης παρέλαση της ομογένειας

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Με τη συμμετοχή χιλιάδων ομογενών, δεκάδων συλλόγων, κοινοτήτων, σχολείων

Τραμπ κατά δημοσιογράφου στο 60 Minutes: «Δεν είμαι βιaστής, θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αντέδρασε σε αποσπάσματα από τα γραπτά του δράστη

Ποιοι θα δουν «ζεστό χρήμα» από αύριο Δευτέρα έως το τέλος Απριλίου στους λογαριασμούς τους

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Οι προγραμματισμένες πληρωμές δικαιούχων του e-ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ για την περίοδο 27 έως 30 Απριλίου

Ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας ‑ Πώς έφτασε ο ένοπλος κοντά στον Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο μανιφέστο ο Αλεν δήλωνε ότι στόχευε αξιωματούχους της κυβέρνησης

Τραγική κατάληξη για τουρίστα στην Ικαρία ‑ Ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Από τη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του Γάλλος τουρίστας που βρισκόταν στο νησί

Ένοπλη επίθεση στην Ουάσινγκτον: Βρέθηκε το μανιφέστο του 31χρονου δράστη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Πολύ αντιχριστιανικό» λέει ο Τραμπ

Αυξάνονται οι αιτήσεις αντιρρησιών συνείδησης στη Γερμανία μετά τον νέο νόμο θητείας

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Πάνω από 2.600 αιτήσεις στο πρώτο τρίμηνο – Κοντά στα επίπεδα ολόκληρου του 2024, εν μέσω ανησυχιών για ασφάλεια

Με λιακάδα ξεκινάει η εβδομάδα – Αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη – Η πρόγνωση για την Πρωτομαγιά

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Αίθριος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας. Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

«Μισεί τους χριστιανούς, είχε γράψει αντιχριστιανικό μανιφέστο» ‑ Νέες αποκαλύψεις Τραμπ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λόγο για ένα άτομο ""προφανώς πολύ διαταραγμένο"".

Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο στην Ικαρία

Κόσμος Χτες
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν επτά πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που έδειξαν πλαστές ταυτότητες για να αγοράσουν αλκοόλ

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων