E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις

Δημοσίευση 3/11/2016 | 11:12

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας. Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νέους άνδρες, όλοι τους κάτοικοι Δράμας.

Το τραγικό στοιχείο της θλιβερής είδησης είναι ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.

Στον 25χρονο, επίσης κάτοικο Δράμας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο αλλοδαπό, τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και οι τρεις συλληφθέντες, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των τριών συλληφθέντων, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από τον χώρο και ο 23χρονος βίασε την κοπέλα, η οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά ύστερα από παρότρυνση του 23χρονου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα, αυτοί απομακρύνθηκαν.

Τη 17χρονη μαθήτρια βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή με το Fuel Pass: Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των αιτήσεων μετά το μπλοκάρισμα

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για όλους τους πολίτες έως τέλη Απριλίου

Ιστορική στιγμή: Το Artemis II έφτασε εκεί που δεν κατάφερε το Apollo 13

Tech + Science Χτες
Η αποστολή στη Σελήνη Artemis II ξεπέρασε την μέγιστη απόσταση από τη Γη που πέτυχε το Apollo 13 το 1970

Ένα κυνήγι πασχαλινών αυγών με τραγικό τέλος: Δέντρο καταπλάκωσε μητέρες και παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο – Τρεις νεκροί

Κόσμος Χτες
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν την πτώση μιας μελιάς ύψους 30 μέτρων

Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελλάδα Χτες
Κωνσταντοπούλου για δίκη των Τεμπών: Οι συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Θρίλερ στην Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας με ταινία στο λαιμό μέσα σε χαντάκι

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία προχώρησε σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων στο σημείο

Το Ιράν απορρίπτει την εκεχειρία – Θα συνέχιζα τον πόλεμο για το πετρέλαιο, θα βγάζαμε λεφτά, λέει ο Τραμπ

Κόσμος Χτες
«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί τώρα είναι πολύ πιο λογικοί από τους τρελούς που είχαμε στην πρώτη και τη δεύτερη φάση»

Πέθανε η ηθοποιός Πάρη Λεβέντη

Ελλάδα Χτες
«Μετά από διασταυρώσεις πολλών ημερών ήρθε το θλιβερό νέο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αερογέφυρα ζωής για 6χρονο κοριτσάκι: Αγώνας δρόμου του ΕΚΑΒ από την Κεφαλονιά στον Αραξο

Ελλάδα Χτες
Το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου θα συνεχιστεί η εξειδικευμένη αντιμετώπιση της κατάστασής του

Καιρός: «Καλοκαίρι» έως τη Μεγάλη Τετάρτη, «φθινόπωρο» έως το Μεγάλο Σάββατο με βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας

Καιρός Χτες
Έως και το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά από το βράδυ της ίδιας ημέρας και έως το Μεγάλο Σάββατο θα χαλάσει

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Απέλυσαν υπάλληλο που πήγε να σταματήσει κλέφτη

Ελλάδα Χτες
Ο ίδιος περιέγραψε την εξέλιξη ως «σοκαριστική»