E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις

Δημοσίευση 3/11/2016 | 11:12

Δράμα: Σε κώμα 17χρονη που έπεσε δύο φορές θύμα βιασμού σε ένα μήνα

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας, 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας. Η νεαρή έπεσε θύμα βιασμού, το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νέους άνδρες, όλοι τους κάτοικοι Δράμας.

Το τραγικό στοιχείο της θλιβερής είδησης είναι ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες, 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.

Στον 25χρονο, επίσης κάτοικο Δράμας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο αλλοδαπό, τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα και οι τρεις συλληφθέντες, που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, συμφώνησαν από κοινού να μεταβούν σε ερημική δασική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο πλησίον του νοσοκομείου Δράμας. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών.
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των τριών συλληφθέντων, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από τον χώρο και ο 23χρονος βίασε την κοπέλα, η οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά ύστερα από παρότρυνση του 23χρονου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα, αυτοί απομακρύνθηκαν.

Τη 17χρονη μαθήτρια βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Κόσμος 11.07.2026
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Tech + Science 11.07.2026
Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

E-Daily 2.TopNews 11.07.2026
Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών