E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαν την ηθοποιό Μπουτεράκου και την έκλεισαν ξανά στο Δρομοκαΐτειο!

Είχε αποδράσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Δημοσίευση 1/11/2016 | 15:49

Βρήκαν την ηθοποιό Μπουτεράκου και την έκλεισαν ξανά στο Δρομοκαΐτειο!

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε μετά τον εντοπισμό της από την αστυνομία, πριν από λίγο, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Εκεί θα της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η ηθοποιός είχε εισαχθεί στο Δρομοκαϊτειο μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, απέδρασε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο πριν μερικές ημέρες.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες, όπως η ίδια λέει. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο».

Την ίδια ώρα ο πατέρας της απευθύνει μέσω της εφημερίδας έκκληση στην ίδια να επιστρέψει στο ψυχιατρείο «για δικό της καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Τουρκία αδειάζει τους Βρετανούς ‑ Δεν υπάρχει φιρμάνι που να νομιμοποιεί την απόσπασή τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για πρώτη φορά η Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO αναγνωρίζει ότι τα Γλυπτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Υπέρ της Ελλάδας η πλειοψηφία των Κρατών που συμμετείχαν στην 25η Σύνοδό της

Όλυμπος: Αγνοείται για τρίτη ημέρα ο 25χρονος ορειβάτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Διακοπή των ερευνών λόγω καιρού

Ολυμπιακός ‑ Φενέρμπαχτσε 79‑61: Στο τελικό του Final Four 2026 οι «ερυθρόλευκοι»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Προκλητική παρέμβαση της Αγκυρας για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Απαράδεκτη ανοχή σε τρομοκράτη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταδικάζει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, καταδικασμένου ως αρχηγού της 17Ν, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη ανοχή» και ασκώντας κριτική στις ελληνικές αρχέ

ΗΠΑ: Μαλλιοτραβήγματα και ξύλο σε τελετή αποφοίτησης καθολικού νηπιαγωγείου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κόντρα καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Χαιρόταν που είναι απατεώνας» ο αναισθησιολόγος που πιάστηκε να ζητά φακελάκι

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Ήθελα να προστατέψω τη μάνα μου» – Ξέσπασε ο γιος της ασθενούς

Έμπολα στο Κονγκό: Αναβαθμίζεται σε «πολύ υψηλός» ο κίνδυνος έξαρσης από τον ΠΟΥ

Κόσμος Χτες
Ποια αντιική θεραπεία εξετάζει η επιστημονική κοινότητα

Ποινή 10 μηνών με αναστολή στους δύο Έλληνες για τη σημαία με το «Ορθοδοξία ή Θάνατος» μέσα στην Αγια‑Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παρά την καταδίκη, οι δύο Έλληνες δεν παραμένουν υπό κράτηση και είναι πλέον ελεύθεροι να αποχωρήσουν από την Τουρκία

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γκουαρδιόλα

E-Daily 3.Left Χτες
«Τίποτα δεν είναι για πάντα», λέει ο Πεπ Γκουαρδιόλα που αποχωρεί από τη Σίτι μετά από 10 χρόνια

Final Four 2026: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ‑ Ποιοι δρόμοι κλείνουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε - Οι πρώτοι φίλαθλοί του μπήκαν στο ΟΑΚΑ

Πορτογαλία: Βίντεο δείχνει τη μητέρα και τον πατριό πριν εγκαταλείψουν τα παιδιά τους σε δάσος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ψυχολόγοι αναφέρουν ότι το ψυχικό τραύμα της εγκατάλειψης θα συνοδεύει τα παιδιά σε ολόκληρη τη ζωή τους