E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαν την ηθοποιό Μπουτεράκου και την έκλεισαν ξανά στο Δρομοκαΐτειο!

Είχε αποδράσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Δημοσίευση 1/11/2016 | 15:49

Βρήκαν την ηθοποιό Μπουτεράκου και την έκλεισαν ξανά στο Δρομοκαΐτειο!

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε μετά τον εντοπισμό της από την αστυνομία, πριν από λίγο, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Εκεί θα της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η ηθοποιός είχε εισαχθεί στο Δρομοκαϊτειο μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, απέδρασε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο πριν μερικές ημέρες.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους. Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ηθοποιός κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή...» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες, όπως η ίδια λέει. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο».

Την ίδια ώρα ο πατέρας της απευθύνει μέσω της εφημερίδας έκκληση στην ίδια να επιστρέψει στο ψυχιατρείο «για δικό της καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστιος Τζόκοβιτς «αποκαθήλωσε» τον Σίνερ και οδεύει στα 38 του προς τον 11ο τίτλο του στο Australian Open

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Μυθική ανατροπή του 38χρονου «Νόλε» επί του Σίνερ και ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό - Ο Σέρβος κυνηγά το 25ο Grand Slam

Διαβατήρια: Το ΣτΕ «φρενάρει» τις απορρίψεις λόγω παλιάς ταυτότητας

Ελλάδα 30.01.2026
Η υπόθεση αφορά πολίτη, ο οποίος το 2015 είχε ανανεώσει κανονικά το διαβατήριό του, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα που είχε εκδοθεί τον Μάιο του 1972

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό

Ελλάδα 30.01.2026
Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Σε ιδιώτες τα πετρέλαια της Βενεζουέλας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ

Κόσμος 30.01.2026
Η Ροντρίγκες υπέγραψε νόμο για ιδιωτικοποίηση της παραγωγής πετρελαίου, την ώρα που οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις - Το 2006 ο Ούγκο Τσάβες είχε επιβάλει όλα τα μεγάλα έργα της αγοράς πετρελαίου να περνούν στην κρατική PDVSA

Ισπανία: Γυναίκα ευνούχισε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της

Κόσμος 30.01.2026
Συνελήφθη μία 55χρονη γυναίκα στο Μπιλμπάο της Ισπανίας για τον βίαιο θάνατο του συντρόφου της

Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Πέθανε 5χρονος που είχε συμπτώματα ίωσης

Ελλάδα 30.01.2026
Ο ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης προσδιόρισε την αιτία θανάτου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Γαύδος

Ελλάδα 30.01.2026
Ελλείψεις στις προμήθειες λόγω της κακοκαιρίας

Βιολάντα: Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία του εργοστασίου

Ελλάδα 30.01.2026
Οι δύο κατευθύνσεις στις οποίες στρέφεται πλέον η έρευνα και τα επόμενα βήματα

ΠΑΟΚ: «Περιτραυματική αμνησία» για τον 20χρονο στο Παπαγεωργίου

Ελλάδα 30.01.2026
Τι λέει ο Κώστας Φορτούνης, χειρουργός, διευθυντής ΕΣΥ και γιατρός της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου

Χαλάζι, κεραυνοί, υδροστρόβιλοι και ανεμοστρόβιλοι: Ο Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός 30.01.2026
Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τα επόμενα 24ωρα με πιο σημαντική αυτή που αναμένεται από Σάββατο απόγευμα και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Δραματική προειδοποίηση για την ανθρωπότητα, καθώς τα έντομα «σιωπούν» μυστηριωδώς

Tech + Science 30.01.2026
Σκαθάρια, πεταλούδες, νυχτοπεταλούδες, μύγες, κουνούπια και μέλισσες εξαφανίζονται με δραματικούς ρυθμούς

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός εναντίον Λεβερκούζεν στα πλέι οφ

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Ολόκληρη η κλήρωση της ενδιάμεσης φάσης