E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

Αμφισβητούν τα πορίσματα της πρόσφατης έρευνας

Δημοσίευση 22/10/2016 | 19:07

Tα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

Ο γιος και η κόρη του Ντίνου Μπάρκα, του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που, κατά ορισμένους, ενδέχεται να σκότωσε κατά λάθος τον μικρό Μπεν Νίνταμ πριν από χρόνια, μηνύουν τη μητέρα του μικρού αγοριού, σύμφωνα με άρθρο των The Times.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η Μαρία Τσέχου κατηγορούν την Κέρι Νίνταμ ότι προσέβαλε την υπόληψη της οικογένειάς τους όταν είπε πως ελπίζει ο πατέρας τους να «καίγεται στην κόλαση».

Τα δύο αδέρφια αμφισβητούν επίσης τα ευρήματα της πρόσφατης αστυνομικής έρευνας στην Κω, που κράτησε τρεις εβδομάδες και υπέδειξε ως πιθανό «ένοχο» για την εξαφάνιση του Μπεν τον εκλιπόντα πλέον πατέρα τους, Ντίνο Μπάρκα.

«Αρκετά πια με αυτή την φριχτή ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, φροντίζοντας με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και μελλοντικά στα παιδιά μας άνθρωποι και να ρωτάνε “ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;”».

Όπως δήλωσε η κ. Τσέχου στους Times, η οικογένειά της θέλει να προστατέψει την υπόληψή της. «Η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του Ντίνου Μπάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έρευνας με τη συμμετοχή των βρετανικών αρχών, για μία ακόμη φορά δεν βρέθηκαν απομεινάρια του παιδιού, που ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε όμως ένα αυτοκινητάκι- παιχνίδι που, όπως αναφέρθηκε, ανήκε στον μικρό Μπεν και το οποίο οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα πως τον Μπεν πάτησε εκσκαφέας, τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας ενώ εργαζόταν στην περιοχή.

Για τον Χρυσοβαλάντη Μπάρκα όμως, αυτή η θεωρία είναι παράλογη. «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εύρημα; Αποκλείεται δηλαδή το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του; Αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι ακριβής, τότε γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του πατέρα μου;», δήλωσε στους Times o γιος του χειριστή εκσκαφέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία

Ελλάδα 22.02.2026
Ο 47χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του

Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ελλάδα 22.02.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών

Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό

Ελλάδα 22.02.2026
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου παραμένει σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE»

Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010

Κόσμος 22.02.2026
Σε αίτημα για σχολιασμό των σημερινών δημοσιευμάτων, η Σκότλαντ Γιαρντ απάντησε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω σχόλιο

Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»

Ελλάδα 22.02.2026
Η ζημιά είναι δυσανάλογη σε σχέση με το δημοσιονομικό όφελος, επισημαίνουν φορείς

Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών

Ελλάδα 22.02.2026
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση


LIVE Ελλάδα 22.02.2026
Η πόλη της Πάτρας έχει κατακλυστεί από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ζουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Πράκτορες σκότωσαν ένοπλο άνδρα που προσπάθησε να μπει στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο

Κόσμος 22.02.2026
Ο άνδρας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και μπιτόνι με βενζίνη κατά την «εισβολή του» στο Μαρ α Λάγκο, όπου τον εξουδετέρωσαν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας

Τουρκία: Διάσωση 80χρονης που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε βράχους

Κόσμος 22.02.2026
Η γιαγιά από την Αττάλεια βρέθηκε ζωντανή από τα σωστικά συνεργεία έπειτα από 24 ώρες ερευνών

Καλύτερα τα νέα για τη λίμνη του Μόρνου μετά τις βροχές

Ελλάδα 22.02.2026
Η «υγρή» χρονιά βελτιώνει τα αποθέματα, αλλά η στάθμη παραμένει 26% κάτω από τον μέσο όρο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα νησιά και την κλιματική αλλαγή

Καθαρά Δευτέρα: Στα 22 ευρώ τα καλαμαράκια, πάνω από 3,30 η λαγάνα

Ελλάδα 22.02.2026
Οι ώρες λειτουργίας για Βαρβάκειο και Ρέντη

Σοβαρό ατύχημα με κροτίδα στην Πτολεμαΐδα: 17χρονος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό

Ελλάδα 22.02.2026
Ο ανήλικος κινδυνεύει να χάσει τρία δάχτυλα - Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή