E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

Αμφισβητούν τα πορίσματα της πρόσφατης έρευνας

Δημοσίευση 22/10/2016 | 19:07

Tα παιδιά του Μπάρκα μηνύουν τη μητέρα του Μπεν

Ο γιος και η κόρη του Ντίνου Μπάρκα, του Έλληνα χειριστή εκσκαφέα στην Κω που, κατά ορισμένους, ενδέχεται να σκότωσε κατά λάθος τον μικρό Μπεν Νίνταμ πριν από χρόνια, μηνύουν τη μητέρα του μικρού αγοριού, σύμφωνα με άρθρο των The Times.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας και η Μαρία Τσέχου κατηγορούν την Κέρι Νίνταμ ότι προσέβαλε την υπόληψη της οικογένειάς τους όταν είπε πως ελπίζει ο πατέρας τους να «καίγεται στην κόλαση».

Τα δύο αδέρφια αμφισβητούν επίσης τα ευρήματα της πρόσφατης αστυνομικής έρευνας στην Κω, που κράτησε τρεις εβδομάδες και υπέδειξε ως πιθανό «ένοχο» για την εξαφάνιση του Μπεν τον εκλιπόντα πλέον πατέρα τους, Ντίνο Μπάρκα.

«Αρκετά πια με αυτή την φριχτή ιστορία» είπε η κ. Τσέχου. «Έμεινα σιωπηλή για εβδομάδες, φροντίζοντας με το νεογέννητο παιδί μου, αφήνοντας αυτή την έρευνα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Αλλά πλέον όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να έρχονται σε εμάς και μελλοντικά στα παιδιά μας άνθρωποι και να ρωτάνε “ήταν ο πατέρας ή παππούς σας δολοφόνος;”».

Όπως δήλωσε η κ. Τσέχου στους Times, η οικογένειά της θέλει να προστατέψει την υπόληψή της. «Η προσωπική μου υπομονή, ακόμα και ως μητέρα, εξαντλήθηκε όταν η μητέρα του Μπεν είπε αυτά που είπε την προηγούμενη εβδομάδα. Πώς τολμάει;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του Ντίνου Μπάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έρευνας με τη συμμετοχή των βρετανικών αρχών, για μία ακόμη φορά δεν βρέθηκαν απομεινάρια του παιδιού, που ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε όμως ένα αυτοκινητάκι- παιχνίδι που, όπως αναφέρθηκε, ανήκε στον μικρό Μπεν και το οποίο οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα πως τον Μπεν πάτησε εκσκαφέας, τον οποίο οδηγούσε ο Μπάρκας ενώ εργαζόταν στην περιοχή.

Για τον Χρυσοβαλάντη Μπάρκα όμως, αυτή η θεωρία είναι παράλογη. «Σοβαρά μιλάνε; Είναι αυτό το μόνο συμπέρασμα στο οποίο οδηγεί το εύρημα; Αποκλείεται δηλαδή το παιδί να απήχθη και το παιχνίδι να έπεσε από τα χέρια του; Αν αυτή η γραμμή έρευνας είναι ακριβής, τότε γιατί ο επικεφαλής ερευνητής ήρθε σε μένα στο τέλος της έρευνας για να ζητήσει συγνώμη για την αναταραχή που προκλήθηκε και τις αναφορές που έγιναν στο όνομα του πατέρα μου;», δήλωσε στους Times o γιος του χειριστή εκσκαφέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι να κάνετε αν σας δαγκώσει λαγοκέφαλος: Οι τέσσερις οδηγίες από τον Ερυθρό Σταυρό, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Αν και το δάγκωμα του λαγοκέφαλου δεν είναι τοξικό, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραύμα - Επικίνδυνη είναι και η κατανάλωση του ψαριού, καθώς περιέχει ισχυρή νευροτοξίνη

Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για voucher έως €600 – Όσα αλλάζουν φέτος

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Δείτε όσα αλλάζουν στον φετινό κύκλο του προγράμματος – Οι δικαιούχοι και τα ποσά της επιδότησης

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 63χρονο καθηγητή που κατηγορείται ότι θώπευσε 8χρονη σε πάρκο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο 63χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

Τέσσερα χρόνια φυλακή στoν Σουηδό «Πέλικο» που εξέδωσε τη σύζυγό του σε περισσότερους από 100 άνδρες

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για «διακεκριμένη μαστροπεία», καθώς και για απόπειρα βιασμού, επίθεση και απειλές σχετικά με γεγονότα που εκτείνονται σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών

Πολωνία: Δολοφονήθηκε Ρώσος καλλιτέχνης που ασκούσε κριτική στο Κρεμλίνο ‑ Δέχθηκε 5 σφαίρες

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ρώσος καλλιτέχνης που επικρίνει το Κρεμλίνο δολοφονήθηκε στην Πολωνία

Σοκαριστικό βίντεο ‑ Εύβοια: Αγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο μαθήτριες Γυμνασίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Στον καβγά συμμετείχαν και άλλες μαθήτριες που είχαν δημιουργήσει έναν «κλοιό» γύρω τους

Πέθανε η ηθοποιός Ece Irtem σε ηλικία 35 ετών

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η αιτία θανάτου

Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να χρεώνεται στους Ρομά o θάνατος της νοσηλεύτριας στο Ναύπλιο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Τι αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας για το περιστατικό

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης

Ελλάδα 16.06.2026
Σε ηλικία 68 ετών

Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί ‑ Ποιοι θα δουν έως και 450 ευρώ στους λογαριασμούς τους

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Αφορολόγητη και ακατάσχετη η ενίσχυση, δεν συμψηφίζεται με οφειλές και δεν προσμετράται στα εισοδηματικά κριτήρια για άλλες παροχές - Πώς θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος αστυνομικός στο εδώλιο για δηλητηρίαση αδέσποτων γατών με φόλες

Ελλάδα 16.06.2026
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φόνο ζώου συντροφιάς κατά συρροή και σε απόπειρα, με χρήση δηλητηριώδους ουσίας