E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακός - Αστάνα

Δημοσίευση 20/10/2016 | 22:12

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Στην κορυφή του 2ου ομίλου έπιασε τον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός, καθώς κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε άνετα 4-1 την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, μπήκε δυνατά στο ματς, κυριάρχησε αμέσως. Δύο γκολ σημείωσε ο Σεμπά (34', 65') και από ένα οι Φιγκέιρας (25') και Ελιουνούσι (33'). Ο Καμπανάνγκα στο 54' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 58΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από το Βέλγιο και τελικά πήρε μόνο ένα βαθμό μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιμπάρμπο (12', 36'), ενώ για την ομάδα του Γιάνκοβιτς μείωσε ο Ζούνιορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 82' ο Μπελφοντίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν 2-0, δεν κατάφεραν να φύγουν με το πρώτο τους «τρίποντο» από την έδρα της Σταντάρ για δύο λόγους. Πρώτα-πρώτα από ολέθριο λάθος του διαιτητή Στεφάνσκι να δώσει πέναλτι (ανύπαρκτο) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, χάρις στο οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και κατά δεύτερο εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που είχαν με αρκετούς παίκτες τους, τόσο πριν το ματς (Μπεργκ), όσο και στη διάρκειά του (Ζέκα, Σάμπα). Παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί… χρυσός, με την προϋπόθεση να κερδίσουν στις 3 Νοεμβρίου τη Σταντάρ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα από την Καραμπάγκ και τώρα... μπαίνει σε μπελάδες. Τα γκολ για τους Αζέρους πέτυχαν οι Κιντάνα (56'), Αμιργκουλιγιάεφ (87'). Ο δικέφαλος του Βορρά δεν επιβεβαίωσε την καλή του ως τώρα αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες και πάνω από όλα μια ομάδα που επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες... και αυτό της κόστισε. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία

Ελλάδα Χτες
Ο 47χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του

Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών

Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό

Ελλάδα Χτες
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου παραμένει σε κατάσταση κινητοποίησης «RED CODE»

Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010

Κόσμος Χτες
Σε αίτημα για σχολιασμό των σημερινών δημοσιευμάτων, η Σκότλαντ Γιαρντ απάντησε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω σχόλιο

Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»

Ελλάδα Χτες
Η ζημιά είναι δυσανάλογη σε σχέση με το δημοσιονομικό όφελος, επισημαίνουν φορείς

Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών

Ελλάδα Χτες
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση

Ελλάδα Χτες
Η πόλη της Πάτρας έχει κατακλυστεί από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ζουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Πράκτορες σκότωσαν ένοπλο άνδρα που προσπάθησε να μπει στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο

Κόσμος Χτες
Ο άνδρας κρατούσε κυνηγετικό όπλο και μπιτόνι με βενζίνη κατά την «εισβολή του» στο Μαρ α Λάγκο, όπου τον εξουδετέρωσαν οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας

Τουρκία: Διάσωση 80χρονης που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε βράχους

Κόσμος Χτες
Η γιαγιά από την Αττάλεια βρέθηκε ζωντανή από τα σωστικά συνεργεία έπειτα από 24 ώρες ερευνών

Καλύτερα τα νέα για τη λίμνη του Μόρνου μετά τις βροχές

Ελλάδα Χτες
Η «υγρή» χρονιά βελτιώνει τα αποθέματα, αλλά η στάθμη παραμένει 26% κάτω από τον μέσο όρο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα νησιά και την κλιματική αλλαγή

Καθαρά Δευτέρα: Στα 22 ευρώ τα καλαμαράκια, πάνω από 3,30 η λαγάνα

Ελλάδα Χτες
Οι ώρες λειτουργίας για Βαρβάκειο και Ρέντη

Σοβαρό ατύχημα με κροτίδα στην Πτολεμαΐδα: 17χρονος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος κινδυνεύει να χάσει τρία δάχτυλα - Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή