E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακός - Αστάνα

Δημοσίευση 20/10/2016 | 22:12

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Στην κορυφή του 2ου ομίλου έπιασε τον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός, καθώς κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε άνετα 4-1 την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, μπήκε δυνατά στο ματς, κυριάρχησε αμέσως. Δύο γκολ σημείωσε ο Σεμπά (34', 65') και από ένα οι Φιγκέιρας (25') και Ελιουνούσι (33'). Ο Καμπανάνγκα στο 54' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 58΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από το Βέλγιο και τελικά πήρε μόνο ένα βαθμό μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιμπάρμπο (12', 36'), ενώ για την ομάδα του Γιάνκοβιτς μείωσε ο Ζούνιορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 82' ο Μπελφοντίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν 2-0, δεν κατάφεραν να φύγουν με το πρώτο τους «τρίποντο» από την έδρα της Σταντάρ για δύο λόγους. Πρώτα-πρώτα από ολέθριο λάθος του διαιτητή Στεφάνσκι να δώσει πέναλτι (ανύπαρκτο) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, χάρις στο οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και κατά δεύτερο εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που είχαν με αρκετούς παίκτες τους, τόσο πριν το ματς (Μπεργκ), όσο και στη διάρκειά του (Ζέκα, Σάμπα). Παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί… χρυσός, με την προϋπόθεση να κερδίσουν στις 3 Νοεμβρίου τη Σταντάρ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα από την Καραμπάγκ και τώρα... μπαίνει σε μπελάδες. Τα γκολ για τους Αζέρους πέτυχαν οι Κιντάνα (56'), Αμιργκουλιγιάεφ (87'). Ο δικέφαλος του Βορρά δεν επιβεβαίωσε την καλή του ως τώρα αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες και πάνω από όλα μια ομάδα που επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες... και αυτό της κόστισε. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα