E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακός - Αστάνα

Δημοσίευση 20/10/2016 | 22:12

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Στην κορυφή του 2ου ομίλου έπιασε τον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός, καθώς κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε άνετα 4-1 την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, μπήκε δυνατά στο ματς, κυριάρχησε αμέσως. Δύο γκολ σημείωσε ο Σεμπά (34', 65') και από ένα οι Φιγκέιρας (25') και Ελιουνούσι (33'). Ο Καμπανάνγκα στο 54' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 58΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από το Βέλγιο και τελικά πήρε μόνο ένα βαθμό μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιμπάρμπο (12', 36'), ενώ για την ομάδα του Γιάνκοβιτς μείωσε ο Ζούνιορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 82' ο Μπελφοντίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν 2-0, δεν κατάφεραν να φύγουν με το πρώτο τους «τρίποντο» από την έδρα της Σταντάρ για δύο λόγους. Πρώτα-πρώτα από ολέθριο λάθος του διαιτητή Στεφάνσκι να δώσει πέναλτι (ανύπαρκτο) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, χάρις στο οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και κατά δεύτερο εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που είχαν με αρκετούς παίκτες τους, τόσο πριν το ματς (Μπεργκ), όσο και στη διάρκειά του (Ζέκα, Σάμπα). Παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί… χρυσός, με την προϋπόθεση να κερδίσουν στις 3 Νοεμβρίου τη Σταντάρ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα από την Καραμπάγκ και τώρα... μπαίνει σε μπελάδες. Τα γκολ για τους Αζέρους πέτυχαν οι Κιντάνα (56'), Αμιργκουλιγιάεφ (87'). Ο δικέφαλος του Βορρά δεν επιβεβαίωσε την καλή του ως τώρα αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες και πάνω από όλα μια ομάδα που επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες... και αυτό της κόστισε. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με βροχές στα ανατολικά φεύγει η Kristin, έρχεται νέα «ζόρικη» κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Καιρός 30.01.2026
Ποιες περιοχές επηρεάζονται από τα φαινόμενα - Κλειστά σχολεία στην Αλεξανδρούπολη

Η Τεχεράνη θα απαντήσει αμέσως αν δεχτεί επίθεση, δηλώνει ο εκπρόσωπος του στρατού

Κόσμος Χτες
Υποστήριξε ότι «πολλές» αμερικανικές βάσεις στην περιοχή βρίσκονται εντός του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων

Τροχαίο στη Ρουμανία: Σε κλίμα οδύνης η άφιξη των σορών των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ελλάδα Χτες
Η αυτοκινητοπομπή έφτασε λίγο μετά τις 19:30 στο γήπεδο

Η Γαλλία καταργεί τα «συζυγικά καθήκοντα» στο σeξ

Κόσμος Χτες
Οι υποστηρικτές της νέας ρήτρας ελπίζουν ότι ο νόμος θα συμβάλει στην αποτροπή του συζυγικού βιασμού

Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας λόγω κρύου

Κόσμος Χτες
«Ζήτησα προσωπικά από τον Πρόεδρο Πούτιν να μην επιτεθεί στο Κίεβο και σε διάφορες πόλεις για μια εβδομάδα»

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα μπάσκετ στο Ντουμπάι: Παίκτης κλωτσούσε τον αντίπαλό του που ήταν πεσμένος στο παρκέ

Αθλητικά Νέα Χτες
Μετά από μία αψιμαχία, ανάμεσα στον Ισμαήλ Ρομέρο και τον Νικ Ντεμούσις, ο δεύτερος έπεσε στο παρκέ, με τον πρώτο να πηγαίνει από πάνω του και να χτυπάει με μίσος

Προσγειώθηκε το C130 με τις σορούς των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ελλάδα Χτες
Στο γήπεδο, τόσο φίλαθλοι όσο και οι συγγενείς τους έχουν οργανώσει εκδηλώσεις για να τιμήσουν την μνήμη τους.

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στη Ροδόπη – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης»

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά προβλήματα προκαλεί η ισχυρή κακοκαιρία που πλήττει τη Θράκη, με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη

Πόλο: Νέος περίπατος για την Εθνική ομάδα των γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Ελλάδα «βούλιαξε» τη Γερμανία με 26-5 κάνοντας επίδειξη δύναμης σε ακόμη μία αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η φωτιά δεν μπόρεσε να κάψει αυτό που ήσουν»: Θρήνος στις κηδείες των τριών θυμάτων της τραγωδίας στην Βιολάντα

Ελλάδα Χτες
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την Σταυρούλα Μπουκοβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα

Στο φως βυθισμένο αυτοκίνητο στο ρέμα Κόρμπι στη Βάρη μετά την κακοκαιρία, δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Αναμένεται να αποκαλυφθούν και άλλα αντικείμενα που κατάπιε το ρέμα