E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακός - Αστάνα

Δημοσίευση 20/10/2016 | 22:12

Europa League: Ολυμπιακός ‑ Αστάνα 4‑1, Σταντάρ Λιέγης ‑ Παναθηναϊκός 2‑2, Καραμπάγκ ‑ ΠΑΟΚ 2‑0

Στην κορυφή του 2ου ομίλου έπιασε τον ΑΠΟΕΛ ο Ολυμπιακός, καθώς κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και νίκησε άνετα 4-1 την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, μπήκε δυνατά στο ματς, κυριάρχησε αμέσως. Δύο γκολ σημείωσε ο Σεμπά (34', 65') και από ένα οι Φιγκέιρας (25') και Ελιουνούσι (33'). Ο Καμπανάνγκα στο 54' μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 58΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάνιας με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από το Βέλγιο και τελικά πήρε μόνο ένα βαθμό μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιμπάρμπο (12', 36'), ενώ για την ομάδα του Γιάνκοβιτς μείωσε ο Ζούνιορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 82' ο Μπελφοντίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν 2-0, δεν κατάφεραν να φύγουν με το πρώτο τους «τρίποντο» από την έδρα της Σταντάρ για δύο λόγους. Πρώτα-πρώτα από ολέθριο λάθος του διαιτητή Στεφάνσκι να δώσει πέναλτι (ανύπαρκτο) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, χάρις στο οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και κατά δεύτερο εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που είχαν με αρκετούς παίκτες τους, τόσο πριν το ματς (Μπεργκ), όσο και στη διάρκειά του (Ζέκα, Σάμπα). Παρ΄ όλα αυτά κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί… χρυσός, με την προϋπόθεση να κερδίσουν στις 3 Νοεμβρίου τη Σταντάρ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα από την Καραμπάγκ και τώρα... μπαίνει σε μπελάδες. Τα γκολ για τους Αζέρους πέτυχαν οι Κιντάνα (56'), Αμιργκουλιγιάεφ (87'). Ο δικέφαλος του Βορρά δεν επιβεβαίωσε την καλή του ως τώρα αγωνιστική εικόνα, ήταν μια ομάδα χωρίς ισορροπίες και πάνω από όλα μια ομάδα που επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες... και αυτό της κόστισε. Πλέον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει απαραιτήτως να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»

Κόσμος Χτες
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews Χτες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση

Θρήνος για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο  33χρονος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν ‑ Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα

Κόσμος Χτες
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left Χτες
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»