E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωστής Μαραβέγιας ‑ Parapatam

Νέα κυκλοφορία

Δημοσίευση 20/2/2016 | 00:16

Κωστής Μαραβέγιας ‑ Parapatam

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και τις Μ.Κ.Ο. «¶ρσις» & «Αίτημα», ζητάνε τη βοήθειά μας. Εθελοντισμός, χρηματική δωρεά, προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης είναι απαραίτητα στα νησιά του Αιγαίου και αλλού, σε καθημερινή βάση.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψε το τραγούδι, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το parapatam.gr, ο αγαπημένος Manu Chao έπαιξε κιθάρα, τώρα περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή. Μάθετε πώς στην ιστοσελίδα parapatam.gr.

Ακολουθεί προσωπικό σημείωμα του Κωστή Μαραβέγια.
 
«Στεκόμαστε αμήχανοι, μετρώντας καθημερινά χαμένες ζωές συνανθρώπων μας στο Αιγαίο.
Συμπολίτες μας, είτε με ατομική πρωτοβουλία είτε μέσα από διάφορες συλλογικότητες και ΜΚΟ, βοηθούν καθημερινά όπου παρίσταται ανάγκη, με αξιοθαύμαστη υπέρβαση, αγάπη και αυτοθυσία.
Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι η ελάχιστη συνεισφορά σας για την ενίσχυσή τους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και την ευαισθησία σας.
Επίσης, ευχαριστώ όσους προσέφεραν για την κίνηση αυτή, και προπαντός τον αγαπημένο Manu Chao για την πολύτιμη συνεισφορά στο τραγούδι, με τη μοναδική Cavaquinho κιθάρα του.
Το τραγούδι μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από το ακόλουθο site: parapatam.gr.
Κωστής Μαραβέγιας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ghetto Kids: Ποια είναι τα παιδιά που χόρεψαν με τη Σακίρα στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Τα παιδιά από τις παραγκουπόλεις της Ουγκάντας που έκλεψαν τα βλέμματα στο halftime show του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και ανατροπής.

Μουντιάλ 2026: Μαντόνα, BTS και Σακίρα «άναψαν φωτιές» στο πρώτο half‑time show τελικού

E-Daily 3.Left Χτες
Μαντόνα με Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, BTS, Τζάστιν Μπίμπερ και Σακίρα μετέτρεψαν το ημίχρονο του τελικού Ισπανίας-Αργεντινής σε αξέχαστο θέαμα.

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Σινεμά Χτες
Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες.

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

E-Daily 3.Left Χτες
Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

E-Daily 3.Left Χτες
Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

Explainer: Το Netflix γίνεται... τηλεόραση; Όσα αλλάζουν στην πλατφόρμα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ζούμε σε περίεργες εποχές!

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

E-Daily 3.Left Προχτές
Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.