E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε απευθείας μετάδοση άνοιξαν το μαύρο κουτί του Sukhoi οι Ρώσοι

Επικοινωνιακό σόου από τη Μόσχα

Δημοσίευση 18/12/2015 | 15:42

Σε απευθείας μετάδοση άνοιξαν το μαύρο κουτί του Sukhoi οι Ρώσοι

Σε απευθείας μετάδοση, μπροστά σε δεκάδες κάμερες, αποσφράγισαν οι Ρώσοι το μαύρο κουτί του μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi (Σουκχόι) που κατέρριψαν οι Τούρκοι στα σύνορα με τη Συρία.

Η μεγάλη αποκάλυψη, που έγινε με όρους τηλεοπτικού σόου, αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες που οδήγησαν στην κατάρριψη του αεροσκάφους από τους Τούρκους. Την ανάλυση των δεδομένων θα κάνουν ειδικοί επιστήμονες, αν και, όπως αποκάλυψε κατά την παρουσίαση ο υπουργός ¶μυνας, από τους 14 που κλήθηκαν από ισάριθμες χώρες διεθνώς, μόνο δύο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Πρόκειται για έναν Βρετανό και έναν Κινέζο επιστήμονα, που αναμένεται να υποβάλουν την πρώτη εκτίμησή τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο συνταγματάρχης του Ρωσικού Στρατού Αντρέι Σεμόνοφ δήλωσε πως το μαύρο κουτί, που βρέθηκε κοντά στο ουραίο τμήμα του αεροσκάφους, έχει υποστεί ζημιές τόσο από τον τουρκικό πύραυλο αέρους-αέρους, όσο και από την πρόσκρουσή του στο έδαφος.

Μερικά από τα τσιπ μνήμης είναι φανερά σπασμένα σε ορισμένα σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Δεύτερη σορός εντοπίστηκε στο σπίτι που κάηκε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανησυχία πως πρόκειται για το παιδί που ήταν αγνοούμενο

Ακτή Ελεφαντοστού ‑ Νορβηγία 1‑2: Ο Χάαλαντ σφραγίζει την πρόκριση και οι Βίκινγκς πάνε στους «16»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον σταρ της Σίτι να κάνει τη διαφορά, η Νορβηγία νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των «16»

Θαύμα ζωής στα ερείπια της Βενεζουέλας: Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παγιδευμένο 6 ημέρες στα συντρίμμια ο μικρός βγήκε νικητής

Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης: Νεκρός άνδρας, τραυματισμένη γυναίκα και αγνοούμενο ανήλικο παιδί στη μεγάλη πυρκαγιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αν και κατά το τελευταίο διάστημα η εικόνα της πυρκαγιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Μπατμαν του Μεξικό»: Δένει κλέφτες σε κολώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν έναν μυστηριώδη τιμωρό στην πολιτεία Χαλίσκο

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Μπερν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Βρετανός ηθοποιός του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Χάρι Πότερ» πέθανε στα 82 του χρόνια

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκότωσε ιδιοκτήτη πιτσαρίας για μια δωρεάν... πίτσα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από το θύμα μια πίτσα δωρεάν και, βλέποντας την άρνηση, αντέδρασε βγάζοντας ένα μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης η αδελφή του πιτσαδόρου, η οποία επενέβη προσπαθώντας να σώσει τον αδελφό της.

Αγνοούμενο παιδί μετά τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στις Αρχές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντατικές έρευνες για αγνοούμενο παιδί έπειτα από την πυρκαγιά στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

Κόσμος Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

Ελλάδα Χτες
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

Κόσμος Χτες
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».