E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπίτι‑κολαστήριο: Πατέρας σκότωσε και έριξε τον 7χρονο γιο του στα γουρούνια

Φρικτή ιστορία κακοποίησης

Δημοσίευση 16/12/2015 | 12:24

Σπίτι‑κολαστήριο: Πατέρας σκότωσε και έριξε τον 7χρονο γιο του στα γουρούνια

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό σπίτι, ο Michael A. Jones και η σύντροφός του, Heather Jones, κακοποίησαν και δολοφόνησαν τον 7χρονο γιο του πρώτου, Adrian Jones, σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, όπως ανατριχιαστικά περιγράφει η Daily Mail, πέταξαν τη σορό του παιδιού στα γουρούνια, για να μην αφήσουν ίχνη.

Ο 44χρονος και η 29χρονη συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή του. Στην έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα απομεινάρια σε στάβλο μέσα στο αγρόκτημα της οικογένειας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Νεκρά ποντίκια, κλουβιά γεμάτα αρουραίους, σύριγγες, ποντικοφάρμακα και βίντεο με ποpvογραφικό υλικό ήταν μερικά από τα πράγματα που οι Αρχές εντόπισαν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε το ζευγάρι με το άτυχο αγόρι και έξι ακόμη κορίτσια.

Η ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος στο Κάνσας, Jennifer Hoevers, που το είχε νοικιάσει στο ζευγάρι, δήλωσε σοκαρισμένη όταν μπήκε για πρώτη φορά στον χώρο μετά τη φυλάκιση των δύο. «Μου κόπηκε η ανάσα, παντού σκουπίδια από έτοιμο φαγητό, γάλα και σαπισμένα τρόφιμα παντού», περιέγραψε στο FOX 4.

Τα πάντα ήταν καλυμμένα με μούχλα, στον τοίχο υπήρχαν τρύπες από σφαίρες, ολόκληρα μπάνια είχαν ξηλωθεί, η πισίνα είχε καταστραφεί.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τη σκηνή του εγκλήματος «μία από τις χειρότερες» που είχε ποτέ δει.

Η Hoevers είπε πως ο Michael και η Ηeather Jones ήταν «ευγενικοί και συνετοί» και έδειξαν ενδιαφέρον για αγορά του σπιτιού. Ωστόσο, το οίκημα του μισού εκατομμυρίου δολαρίων είναι διαλυμένο.

Ο Μichael κατηγορείται επίσης για πρόκληση σωματικής βλάβης και επίθεση με όπλο κατά της Heather.

Η αστυνομία πρωτοπήγε στο σπίτι στις 25 Νοεμβρίου ύστερα από καταγγελία πως ο 44χρονος είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του.

Ο πατέρας της Heather Jones, Jeff Coon, είπε πως η κόρη του του τηλεφώνησε την Ημέρα των Ευχαριστιών και του είπε πως ο Michael είχε σκοτώσει το μικρό αγόρι και πως θα είχαν την είδηση όλα τα μέσα ενημέρωσης.

«Τον έδωσε τροφή στα γουρούνια, μόνο αυτό μου είπε», ήταν η φρικτή αποστροφή του άνδρα σχετικά με όσα του είχε πει η κόρη του.

Ο Coon πληροφορήθηκε μέρες αργότερα πως του είχε πει την αλήθεια. «Δεν ξέρω αν δεν ήθελα να την πιστέψω», ανέφερε, «ήταν ήρεμη, σαν να μιλούσαμε κανονικά. Γι' αυτό δεν το σκέφτηκα καν».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έκανε για να του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος», είπε για τον τραγικό θάνατο του 7χρονου.

Τα έξι κορίτσια που ζούσαν με τους Jones, ηλικίας από 2 έως 10 ετών, έχουν μεταφερθεί σε κρατικές δομές προστασίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, είχαν υπάρξει πολλά τηλεφωνήματα στην αρμόδια υπηρεσία του Κάνσας σχετικά με τα παιδιά αυτά και τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν.

Ο Michael Williams, αδελφός της Heather Jones, είπε πως ο Jones κακοποιούσε τη γυναίκα και τα παιδιά για χρόνια. «Υπάρχουν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, μπορείτε να καταλάβετε σε τι καθεστώς τρόμου μπορεί να ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα», εξήγησε στο NBC News.

Ο Michael Jones συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων και η Heather με εγγύηση 5 εκατομμυρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία: Πυροβολισμοί στο Ελ Εχίδο με δύο νεκρούς και τέσσερις σοβαρά τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ανάμεσα στους τραυματίες δύο ανήλικοι - το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη Δευτέρα

Πάτρα: Βίαιος ξυλοδαρμός γυναίκας – Την χτύπησαν με κοτρώνες και την έριξαν σε χαντάκι

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Οι δράστες έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου της, την χτύπησαν άγρια και της άρπαξαν την τσάντα σε συντονισμένη επίθεση

Τραγωδία στο Περιστέρι: 38χρονος σκοτώθηκε μετά από παράσυρση

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε σημείο με περιορισμένο φωτισμό

Μακελειό σε Ισλαμικό Κέντρο στο Σαν Ντιέγκο: Πέντε οι νεκροί, ανάμεσά τους οι δύο έφηβοι δράστες

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Τα κίνητρα και τις συνθήκες της νέας επίθεσης που συγκλονίζει τις ΗΠΑ ερευνούν οι αρχές

Η κόλαση του Αφγανιστάν: Πουλάνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν ‑ Μωρά πεθαίνουν από πείνα

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Η χώρα αντιμετωπίζει πλέον επίπεδα πείνας ρεκόρ

«Πάγωσε» στο παρά πέντε η επίθεση στο Ιράν – «Ή συμφωνία ή ολοκληρωτική επίθεση» λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Παρασκήνιο έντονων πιέσεων και διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ουάσιγκτον και Τεχεράνη - Νέα άνοδος του πετρελαίου

Ο Τσίπρας το… πάτησε: «Την άλλη Τρίτη θα ανοίξουμε πανιά σε νέους ορίζοντες»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
«Στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Θησείου, θα τα πούμε πιο αναλυτικά»

Βορίζια: «Όποιος δεν υπέκυπτε έτρωγε ξύλο της αρκούδας»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Σε τουλάχιστον 40 ανέρχονται τα θύματα

Τραγικός θάνατος για 33χρονη τουρίστρια στην Ινδία: Καταπλακώθηκε από ελέφαντες που «καυγάδιζαν»

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Eχει ξεκινήσει λεπτομερής έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας

Βόμβα στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Αποχωρεί ο Γκουαρντιόλα από τη Σίτι στο τέλος της σεζόν

E-Daily 2.TopNews 19.05.2026
Ποιος είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει

Βραβείο Χορν και Βραβείο Μελίνα Μερκούρη: Ανακοινώθηκαν οι νικητές της φετινής σεζόν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο σημαντικές διακρίσεις του ελληνικού θεάτρου απονεμήθηκαν φέτος για πρώτη φορά από το Υπουργείο Πολιτισμού

Πέθανε ο αδελφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Βρέθηκε πυροβολημένος στο γραφείο του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αϊντίν Τσαβούσογλου εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο πρατήριό του στην Αλάνια και υπέκυψε μετά από δώδεκα μέρες νοσηλείας