E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπίτι‑κολαστήριο: Πατέρας σκότωσε και έριξε τον 7χρονο γιο του στα γουρούνια

Φρικτή ιστορία κακοποίησης

Δημοσίευση 16/12/2015 | 12:24

Σπίτι‑κολαστήριο: Πατέρας σκότωσε και έριξε τον 7χρονο γιο του στα γουρούνια

Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό σπίτι, ο Michael A. Jones και η σύντροφός του, Heather Jones, κακοποίησαν και δολοφόνησαν τον 7χρονο γιο του πρώτου, Adrian Jones, σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, όπως ανατριχιαστικά περιγράφει η Daily Mail, πέταξαν τη σορό του παιδιού στα γουρούνια, για να μην αφήσουν ίχνη.

Ο 44χρονος και η 29χρονη συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή του. Στην έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα απομεινάρια σε στάβλο μέσα στο αγρόκτημα της οικογένειας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Νεκρά ποντίκια, κλουβιά γεμάτα αρουραίους, σύριγγες, ποντικοφάρμακα και βίντεο με ποpvογραφικό υλικό ήταν μερικά από τα πράγματα που οι Αρχές εντόπισαν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε το ζευγάρι με το άτυχο αγόρι και έξι ακόμη κορίτσια.

Η ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος στο Κάνσας, Jennifer Hoevers, που το είχε νοικιάσει στο ζευγάρι, δήλωσε σοκαρισμένη όταν μπήκε για πρώτη φορά στον χώρο μετά τη φυλάκιση των δύο. «Μου κόπηκε η ανάσα, παντού σκουπίδια από έτοιμο φαγητό, γάλα και σαπισμένα τρόφιμα παντού», περιέγραψε στο FOX 4.

Τα πάντα ήταν καλυμμένα με μούχλα, στον τοίχο υπήρχαν τρύπες από σφαίρες, ολόκληρα μπάνια είχαν ξηλωθεί, η πισίνα είχε καταστραφεί.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τη σκηνή του εγκλήματος «μία από τις χειρότερες» που είχε ποτέ δει.

Η Hoevers είπε πως ο Michael και η Ηeather Jones ήταν «ευγενικοί και συνετοί» και έδειξαν ενδιαφέρον για αγορά του σπιτιού. Ωστόσο, το οίκημα του μισού εκατομμυρίου δολαρίων είναι διαλυμένο.

Ο Μichael κατηγορείται επίσης για πρόκληση σωματικής βλάβης και επίθεση με όπλο κατά της Heather.

Η αστυνομία πρωτοπήγε στο σπίτι στις 25 Νοεμβρίου ύστερα από καταγγελία πως ο 44χρονος είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του.

Ο πατέρας της Heather Jones, Jeff Coon, είπε πως η κόρη του του τηλεφώνησε την Ημέρα των Ευχαριστιών και του είπε πως ο Michael είχε σκοτώσει το μικρό αγόρι και πως θα είχαν την είδηση όλα τα μέσα ενημέρωσης.

«Τον έδωσε τροφή στα γουρούνια, μόνο αυτό μου είπε», ήταν η φρικτή αποστροφή του άνδρα σχετικά με όσα του είχε πει η κόρη του.

Ο Coon πληροφορήθηκε μέρες αργότερα πως του είχε πει την αλήθεια. «Δεν ξέρω αν δεν ήθελα να την πιστέψω», ανέφερε, «ήταν ήρεμη, σαν να μιλούσαμε κανονικά. Γι' αυτό δεν το σκέφτηκα καν».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έκανε για να του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος», είπε για τον τραγικό θάνατο του 7χρονου.

Τα έξι κορίτσια που ζούσαν με τους Jones, ηλικίας από 2 έως 10 ετών, έχουν μεταφερθεί σε κρατικές δομές προστασίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, είχαν υπάρξει πολλά τηλεφωνήματα στην αρμόδια υπηρεσία του Κάνσας σχετικά με τα παιδιά αυτά και τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν.

Ο Michael Williams, αδελφός της Heather Jones, είπε πως ο Jones κακοποιούσε τη γυναίκα και τα παιδιά για χρόνια. «Υπάρχουν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, μπορείτε να καταλάβετε σε τι καθεστώς τρόμου μπορεί να ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα», εξήγησε στο NBC News.

Ο Michael Jones συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων και η Heather με εγγύηση 5 εκατομμυρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πεθαίνει» για καφέ ο Νετανιάχου: Δείτε το βίντεο με το οποίο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διαψεύδει τις φήμες περί θανάτου

Κόσμος Χτες
Αγαπώ το έθνος μου μέχρι θανάτου, λέει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός παραγγέλνοντας καφέ

Χανιά: Το χρονικό με τον ομαδικό βιασμό 17χρονης ‑ «Έγινε με τη θέλησή της», λένε οι κατηγορούμενοι

Ελλάδα Χτες
Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι - Η 17χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της και τη βιντεοσκόπηση της ειδεχθούς πράξης

Σκληρό bullying σε 11χρονη από ανηλίκους ‑ Την έβαλαν να γονατίσει και να ζητήσει «συγγνώμη»

Ελλάδα Χτες
Επτά κορίτσια και δύο αγόρια ασκούσαν bullying σε 11χρονη και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους

ΕΝΦΙΑ 2026: Ανέβηκαν τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ – Δείτε τα εδώ

Οικονομία Χτες
Τα εκκαθαριστικά αφορούν περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις

Σεισμός αισθητός στην Αττική

Ελλάδα Χτες
Σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 1 χλμ βορειοανατολικά των Σπάτων

«Ποτέ Ξανά»: Η Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Αουσβιτς

Ελλάδα Χτες
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως ορόσημο για την Θεσσαλονίκη, αφού το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Καλάθι του Νονού: Πότε θα εφαρμοστεί και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Οικονομία Χτες
Τα προϊόντα που εντάσσονται στο «Καλάθι του Νονού» θα φέρουν ειδική σήμανση στα ράφια για διευκόλυνση των καταναλωτών

Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη: «Ατομα με κράνη εισέβαλαν σε αγώνα πόλο παίδων»

Ελλάδα Χτες
Νέα καταγγελία για περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

23χρονος έπεσε από μπαλκόνι στη Γαστούνη ‑ Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ελλάδα Χτες
Ο άνδρας επιχειρήσε να μετακινηθεί από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο‑ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης

Ελλάδα Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης είναι αποκαλυπτικό όσον αφορά τις παραβάσεις του αστυνομικού

F1: Ματαιώνονται και επίσημα τα GP σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

Αθλητικά Νέα Χτες
Η F1 επιβεβαίωσε και επίσημα ότι οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία δεν θα διεξαχθούν φέτος λόγω του πολέμου στο Ιράν

Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων

Ελλάδα Χτες
Τρεις άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια διέφυγαν