E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο

Το κλειδωμένο συρτάρι και τα λεφτά στα βιβλία

Δημοσίευση 16/12/2015 | 11:32

Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο

Το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας η 31χρονη οικιακή βοηθός, ο σύντροφός της και ο φίλος του ζευγαριού, που κατηγορούνται ότι έσφαξαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αρχικά η 31χρονη οικιακή βοηθός, όταν έσπασε στην ανάκριση, τα πήρε όλα πάνω της και είπε ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά άλλος λόγος, για τον οποίο μάλιστα μίλησε και στη δικηγόρο της, κ. Νάντια Γώγουλου.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν έμαθε ότι ομολόγησε και ο 42χρονος φίλος του ζευγαριού, παραδέχθηκε ότι το έκαναν και για να τον ληστέψουν. Μάλιστα, φέρεται να σχεδίαζαν καιρό το χτύπημα και η 31χρονη μίλησε για ένα συρτάρι που ήταν συνέχεια κλειδωμένο.

Πίστευε ότι στο συρτάρι ο παππούς έκρυβε πολλά χρήματα, που είχε σηκώσει από θυρίδα, και έτσι η 31χρονη πιθανότατα ενημέρωσε και τους άλλους, σχεδιάζοντας από κοινού τη ληστεία.

Πώς έγινε το φονικό

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής, η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα και ο 75χρονος, όταν άκουσε πως ήταν αυτή, πήρε την πατερίτσα, σηκώθηκε και της άνοιξε. Μόλις μπήκαν μέσα, χτύπησαν τον παππού και τον ακινητοποίησαν. Η γυναίκα τού έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο και ο σύντροφός της τον μαχαίρωνε ξανά και ξανά.

Στη συνέχεια έσπασαν το κλειδωμένο συρτάρι και έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Βρήκαν μόνο 3.500 ευρώ και όχι τα πολλά χρήματα που περίμεναν. Δεν βρήκαν ούτε τα 3.000 ευρώ που είχε κρυμμένα ο παππούς μέσα στα βιβλία.

Το μαχαίρι, τα γάντια και τα ρούχα με τα αίματα τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών. Στο σπίτι της οικιακής βοηθού βρέθηκαν 1.400 ευρώ από τα 3.500 ευρώ που πήραν και μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ βρέθηκαν και κοσμήματα που είχαν πάρει από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Η δικηγόρος της οικιακής βοηθού, Νάντια Γώγουλου, κάνει λόγο για άλλο κίνητρο και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα, για τα οποία όμως δεν θέλει αυτήν τη στιγμή να πει περισσότερα.

Το κίνητρο ήταν η ληστεία, λέει η αστυνομία

Το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το στυγερό έγκλημα στον Καραβόμυλο από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κ. Μιχαήλ Πάππο, και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κ. Γεώργιο Τσαμαδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 31χρονη οικιακή βοηθός έχει κάνει με τον 42χρονο σύντροφό της δυο παιδιά, χωρίς να έχουν παντρευτεί: μια κορούλα, που είναι 3,5 ετών, και ένα αγοράκι, που είναι 2 ετών.

Η 31χρονη έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο, ενώ ο 42χρονος έχει ακόμη 5 παιδιά, από προηγούμενους γάμους. Τέλος, ο τρίτος της παρέας, επίσης 42χρονος, ήταν εν δυνάμει κουμπάρος του ζευγαριού, αφού θα βάφτιζε το αγοράκι.

Ο κουμπάρος φέρεται να έχει ομολογήσει και να έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό του άγριου φονικού. Επίσης, έχει ομολογήσει η 31χρονη οικιακή βοηθός, η οποία όμως περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα, ενώ αρνείται πεισματικά να μιλήσει ο 42χρονος σύντροφός της.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι τρεις τους κατά την προανάκριση έπεσαν σε αντιφάσεις και τσακώθηκαν μεταξύ τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή τόπο ταφής του Πλάτωνα

Πολιτισμός 23.04.2024
Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Χαμός στον αέρα: Επεισοδιακή πτήση με οπαδό της Σέλτικ να γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 23.04.2024
Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Κακοκαιρία Daniel: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο

Ελλάδα 23.04.2024
Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel καταβάλλεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

Ελλάδα 23.04.2024
Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Ελλάδα 23.04.2024
Η πανσέληνος του Απριλίου ή αλλιώς ροζ πανσέληνος ή Πασχαλινό φεγγάρι έχει πολλές ακόμα ονομασίες

Καιρός: Μέχρι πότε θα παραμείνει η χώρα σε κλοιό αφρικανικής σκόνης

Καιρός 23.04.2024
Η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά

Διαγράφονται φόροι και πρόστιμα

Οικονομία 23.04.2024
Για 1 στους 4 φορολογούμενους με φορολογικές διαφορές

Χαλκιδική: Η στιγμή της επίθεσης με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο

Ελλάδα 23.04.2024
Ένας δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από καταστηματάρχες στα Νέα Μουδανιά

Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα που διέγραψα τον Δημήτρη Παπανώτα»

Ελλάδα 23.04.2024
Σαφές μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.