E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντοπούλου: «Παραβίασαν το γραφείο μου ‑ Οι θρασύδειλοι Βούτσης‑Αθανασίου κρύβονται»

Ξέσπασμα στο twitter

Δημοσίευση 14/12/2015 | 19:51

Κωνσταντοπούλου: «Παραβίασαν το γραφείο μου ‑ Οι θρασύδειλοι Βούτσης‑Αθανασίου κρύβονται»

Νέο πόλεμο ξεκίνησε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στον κ. Νίκο Βούτση εξαιτίας της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής να καταγγέλει ότι σήμερα το πρωί κάποιοι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω επιτροπή.

¶μεση η απάντηση από το περιβάλλον του νυν προέδρου, ο οποίος παραπέμπει στις σχετικές αποφάσεις, που έβαλαν τέλος στην εν λόγω Επιτροπή. Τονίζουν ότι υπάρχουν τέσσερις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, οι οποίες προβλέπουν ρητά ότι το γραφείο θα πρέπει να αδειάσει άμεσα.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι τα μέλη της επιτροπής όφειλαν να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ όσοι δεν τα πήραν είχε προβλεφθεί τριμελής επιτροπή για την φύλαξη των όποιων αντικειμένων έμειναν στα αζήτητα.

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», έγραψε στο twitter η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.