E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ ξανά στη ΝΔ: Την ματαίωση των εκλογών ζητά η εταιρία που κόπηκε!

Συνέχεια στο σίριαλ

Δημοσίευση 12/12/2015 | 18:45

Θρίλερ ξανά στη ΝΔ: Την ματαίωση των εκλογών ζητά η εταιρία που κόπηκε!

Συνέχεια στο σίριαλ των γαλάζιων εκλογών δίνει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE κατά της Νέας Δημοκρατίας, με το θρίλερ των εσωκομματικών εκλογών να μην έχει τέλος.

Η είδηση αλλάζει όλα τα δεδομένα, αφού την Τετάρτη κρίνεται αν θα τιναχθούν και πάλι στον αέρα οι εκλογές, καθώς τότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Από τη Συγγρού υποβαθμίζουν το θέμα και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Μάλιστα, αύριο το πρωί συνεδριάζει η ΚΕΦΕ, ενώ κατά την συνεδρίαση αναμένεται η Vodafone να κάνει το πρώτο τεστ της εφαρμογής και επομένως να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά.

Η Genius Systems, η εταιρεία που αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου, καθώς επιλέγη η Vodafone, είναι η θιγόμενη εταιρεία και ζητεί τη ματαίωση των εκλογών μέχρι τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής, με την υπόθεση να εκδικάζεται την Τετάρτη. Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας δηλώνει πως κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Genius Systems αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού υποβάλλοντας οικονομική και τεχνική προσφορά κόστους 545.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης 115.000 για την απασχόληση εξειδικευμένων χειριστών.

Από το γαλάζιο στρατόπεδο δηλώνουν άγνοια, προφανώς διότι σύμφωνα με τον κ. Νίκο Αγαπηνό, πληρεξούσιο δικηγόρο της εταιρείας, το χαρτί επίδοσης θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα. Αναφέρει ότι η ΝΔ είναι μία εταιρεία ιδιωτικού δικαίου και μπορεί να αποφασίσει με ποιον θα συνεργαστεί, ενώ εκτιμούν ότι δεν θα κερδίσει η εταιρεία τα ασφαλιστικά μέτρα στη Συγγρού υπάρχει προβληματισμός. Μάλιστα, με ανάρτησή του ο γραμματέας του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος πολιτικοποιεί το θέμα, τονίζοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν εκλογές. “Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν εκλογές στη ΝΔ ή προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο γιατί δεν θέλουν μεγάλη συμμετοχή. Θέλουν ένα κόμμα μικρό και κλειστό. Δεν θα τους περάσει όσες παρεμβάσεις και να κάνουν…”, γράφει ο κ. Παπαμιμίκος στο Facebook.

Στη μηνυτήρια αναφορά η εταιρεία υποστηρίζει ότι το τελικό κόστος θα υπερβεί το 1,2 εκατ. ευρώ από τη στιγμή που θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι 1.900 περίπου χρήστες υπολογιστών εκείνη τη μέρα. Αποκαλύπτει δε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου απέστειλε επιστολές διαμαρτυρίας και στους 4 υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τι αλλάζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Αργεντινή-Αίγυπτος και Ελβετία-Κολομβία

Φωτιά στη Λέσβο: Τέσσερα εναέρια μέσα επιχειρούν

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Σκάλα Ερεσού με 18 πυροσβέστες, πέντε οχήματα και τέσσερα εναέρια μέσα να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Τραμπ για Μελόνι: Καλός άνθρωπος, πραγματικά

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
«Την αγαπώ πολύ, όμως έκανε ένα λάθος...Απλά δεν ήταν εκεί για εμάς και αυτό δεν μου άρεσε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος έπειτα από την άρνηση της Μελόνι να συνδράμει την αμερικανοϊσραηλινή επίθεση κατά του Ιράν

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 20χρονος Βρετανός μετά τη σύγκρουση «γουρούνας» με πούλμαν στη Ζάκυνθο ‑ Διακομίσθηκε στην Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση - Έκκληση από συγγενείς του για οικονομική ενίσχυση ώστε να καλυφθούν τα νοσήλεια - Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν αλλά έπαθε κρίση

Βίντεο ντοκουμέντο από την Κουλούρα Ημαθίας: Η στιγμή της μαχαίρωσης από τον 47χρονο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο 47χρονος φέρεται να μπήκε σε έντονο διαπληκτισμό με δύο Ρομά και να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών

Τρύπα 9 μέτρων άνοιξε στη Βαρκελώνη αναγκάζοντας την εκκένωση 5 πολυκατοικιών

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Πέντε κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά στη συνοικία Sant Gervasí-La Bonanova, με τις αρχές να συνδέουν την καθίζηση με τα έργα κατασκευής της γραμμής L9 του Μετρό.

Τι συνέβη τελικά στην πλαζ της Πάτρας με τη λουόμενη που είπε ότι τραυματίστηκε από λαγοκέφαλο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και τόνισε ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Τραμπ και Ερντογάν στην Αγκυρα: Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της πώλησης F-35 στην Τουρκία, εκθειάζοντας τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Αγκυρα.

Συναγερμός στο Μανχάταν: Ποιο γνωστό κτίριο 38 ορόφων εκκενώθηκε εκτάκτως

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τούβλα έπεσαν, κολώνες άρχισαν να λυγίζουν και ορόφοι παρουσίασαν καθίζηση στο πρώην κτίριο της Pfizer κοντά στο Grand Central Terminal.

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξανά στον Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Στο πλευρό του Ομπράντοβιτς ξανά ο θρύλος των «πράσινων»