E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Ξεκίνησε η δίκη

Δημοσίευση 12/12/2015 | 11:56

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Αρνείται και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται η νοσηλεύτρια που βρέθηκε κατηγορούμενη για διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας 14 ετών και έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου, προκαλώντας και τη σχετική δίωξη σε βάρος της, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει το παιδί και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.
Στις 23 Ιανουαρίου 2013, όπως κατήγγειλε η μητέρα, η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η κατηγορούμενη από την άλλη δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη μεταξύ της ίδιας και του ανηλίκου. Όπως εκθέτει, τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια. Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.

Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013. Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.

Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρισε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.

Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.

Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ. Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!

Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.

Από φίλο του έμαθε μετά ότι ήταν 14 ετών πράγμα που δεν γνώριζε, λόγω της σωματικής του διάπλασης, ενώ επιφυλάχθηκε των δικαιωμάτων της στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Θεωρεί μάλιστα ότι η υπόθεση στήθηκε σε βάρος της επειδή τον εγκατέλειψε ενώ ήταν σφόδρα ερωτευμένος μαζί της

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιγάντια λύρα 10 μέτρων στην Κρήτη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Στα Πιτσίδια Ηρακλείου, κοντά στα Μάταλα, η εντυπωσιακή κατασκευή του Μιχάλη Ζουριδάκη διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης κρητικής λύρας στον κόσμο

Θανατική ποινή σε άνδρα που δολοφόνησε ανήλικη influencer, επειδή τον απέρριψε

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος

Κηφισός: Καραμπόλα με επτά αμάξια στο ύψος της Λυκόβρυσης

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί

Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός παρά τη διεθνή κατακραυγή: «Δεν θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Με νέα ανάρτηση το Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Ισραηλινός ΥΠΕΞ ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του σε βίντεο κατά ακτιβιστών

Τραμπ για Ιράν: Ο Νετανιάχου θα «κάνει ό,τι θέλω εγώ»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για το ενδεχόμενο επανέναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν

Βρετανία: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες για «ρατσισμό» σε 18χρονο που πέθαινε

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Η οικογένεια του δολοφόνου έστησε ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να κατηγορήσει τον νεαρό για ρατσισμό

Οσμή αερίου στην Αττική: Γιατί οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν την πηγή προέλευσης

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Μυστήριος παραμένει ο λόγος για την έντονη οσμή αερίου που χθες (19/05) τάραξε τα νότια προάστια της Αττικής

Εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης τα αιολικά: Απαγόρευση και σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.200μ.

Ελλάδα 20.05.2026
Τι ορίζει το νέο χωροταξικό για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην Αττική Οδό: Χτύπησε σε καθρέφτη παρκαρισμένου περιπολικού και «καρφώθηκε» σε φορτηγό

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου 500 μέτρα μετά τα διόδια της Ανθούσας

«Ο βασιλιάς Κάρολος πέθανε»: Σοκ στη Βρετανία μετά από λάθος ανακοίνωση ραδιοφωνικού σταθμού

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Το πρόγραμμα διακόπηκε ξαφνικά και ακούστηκε το «God Save the King»