E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό

Ομολογία ανθρώπου που τον φωτογράφισε

Δημοσίευση 6/12/2015 | 00:07

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό

Σημαντικές αποκαλύψεις για τον αδικοχαμένο 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν πάει ο ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του στα Ιωάννινα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν ένα νέο στοιχείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει στην δικογραφία και δείχνουν σπασμένο οστό στο δεξί ώμο του.

Επίσης σε αυτές φέρεται να ήταν σηκωμένη η μπλούζα του μέχρι την κοιλιακή χώρα και το σώμα του άθικτο από την μέση και κάτι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Ο μάρτυρας που έστειλε τις φωτογραφίες, αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο πλατό, ισχυρίστηκαν πως το συγκεκριμένο κάταγμα είναι πιθανό να μην έχει προκληθεί από επίθεση ζώων στο σημείο που ήταν.

Και πλέον μετά από αυτό το νέο στοιχείο δημιουργούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά για τον θάνατο του με τους ειδικούς και τις Αρχές να ερευνούν από την αρχή πλέον πως και αν τοποθετήθηκε το σώμα του νεκρού Βαγγέλη στο σημείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση, δεν απέκλεισε την εκδοχή της δολοφονίας. «Πολλά στοιχεία είχαν αλλοιωθεί και έλειπε ένα μεγάλο μέρος από το λαιμό. Ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, είχε πει πως φαίνεται να είναι αυτοκτονία», είπε στο «Φως στο Τούνελ», ενώ τόνισε επίσης πως δεν υπάρχει αναφορά για κάταγμα στον ώμο και πως ο ίδιος δεν έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επιβεβαίωσε πως ένα μέρος της κοιλιακής χώρας ήταν εκτεθειμένο και άθικτο και πως θα ερευνηθεί η εκδοχή αν το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που ανακαλύφθηκε στα Ιωάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε λειτουργία η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών PosoKanei

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Εκκίνηση με 8.598 κωδικούς προϊόντων στην πλατφόρμα

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται μπόρες σε αρκετές περιοχές – Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα σε ένα μεγάλο τμήμα της χώρας. Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Μουντιάλ 2026: Η Νορβηγία διέλυσε το Ιράκ με 4‑1 – MVP ο Χάαλαντ

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ανετη νίκη για τους Σκανδιναβούς με πρωταγωνιστή τον Νορβηγό σούπερ σταρ

Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι με χατ‑τρικ οδήγησε την Αργεντινή σε νίκη επί της Αλγερίας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Παραλήρημα από τις κερκίδες για τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε»

Το Ιράν ξαναβγαίνει στην αγορά πετρελαίου

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Πρώτες εξαγωγές ιρανικού αργού πετρελαίου έπειτα από δύο μήνες ναυτικού αποκλεισμού

Δράμα: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης γυναίκας

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
«Ο 50χρονος είχε απευθυνθεί ιδιωτικά σε ψυχολόγο»

Ποια είναι η 37χρονη Ιταλίδα που έχασε τη ζωή της στη Μύκονο λίγο πριν τον γάμο της

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Η Sara Ceccantini βρισκόταν στο νησί για το bachelorette party της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου.

Πολωνία: Εκτέλεσαν Ρώσο καλλιτέχνη που είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του Πούτιν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Οι εισαγγελείς περιέγραψαν μια δολοφονία που παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου

Drones αντί για ελεγκτές στις παραλίες: Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάσεις φέτος

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Δορυφορικές λήψεις και τηλεπισκόπηση στο νέο πολυνομοσχέδιο - η δυνατότητα αναμένεται να αξιοποιηθεί κυρίως σε τουριστικές περιοχές με δεκάδες καταγγελίες κάθε καλοκαίρι

Σπέτσες: Πλοίαρχος σε αμόκ έσπαγε το ίδιο του το πλοίο μέσα στο λιμάνι

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αργους

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Νίστρουπ στους φιλάθλους με το βλέμμα στο μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε και στα ελληνικά ο Δανός προπονητής