E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό

Ομολογία ανθρώπου που τον φωτογράφισε

Δημοσίευση 6/12/2015 | 00:07

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη: Φωτογραφίες δείχνουν σπασμένο οστό

Σημαντικές αποκαλύψεις για τον αδικοχαμένο 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν πάει ο ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του στα Ιωάννινα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν ένα νέο στοιχείο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει στην δικογραφία και δείχνουν σπασμένο οστό στο δεξί ώμο του.

Επίσης σε αυτές φέρεται να ήταν σηκωμένη η μπλούζα του μέχρι την κοιλιακή χώρα και το σώμα του άθικτο από την μέση και κάτι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που εξέτασαν τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έχει τοποθετηθεί στο σημείο. Ο μάρτυρας που έστειλε τις φωτογραφίες, αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο πλατό, ισχυρίστηκαν πως το συγκεκριμένο κάταγμα είναι πιθανό να μην έχει προκληθεί από επίθεση ζώων στο σημείο που ήταν.

Και πλέον μετά από αυτό το νέο στοιχείο δημιουργούνται νέα μεγάλα ερωτηματικά για τον θάνατο του με τους ειδικούς και τις Αρχές να ερευνούν από την αρχή πλέον πως και αν τοποθετήθηκε το σώμα του νεκρού Βαγγέλη στο σημείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση, δεν απέκλεισε την εκδοχή της δολοφονίας. «Πολλά στοιχεία είχαν αλλοιωθεί και έλειπε ένα μεγάλο μέρος από το λαιμό. Ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, είχε πει πως φαίνεται να είναι αυτοκτονία», είπε στο «Φως στο Τούνελ», ενώ τόνισε επίσης πως δεν υπάρχει αναφορά για κάταγμα στον ώμο και πως ο ίδιος δεν έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επιβεβαίωσε πως ένα μέρος της κοιλιακής χώρας ήταν εκτεθειμένο και άθικτο και πως θα ερευνηθεί η εκδοχή αν το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που ανακαλύφθηκε στα Ιωάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φόβοι ότι το 2027 θα είναι η πιο καυτή χρονιά στα χρονικά λόγω Ελ Νίνιο

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Προειδοποίηση για «ισχυρής έντασης» επεισόδιο Ελ Νίνιο

Στο «κόκκινο» ξανά ΗΠΑ και Ιράν – «Η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ» λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Αμερικανικά πλήγματα στα Στενά του Ορμούζ και νέες αλληλοκατηγορίες με την Τεχεράνη δοκιμάζουν την εύθραυστη συμφωνία

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να κερδίσετε τη μέγιστη έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Λίγες μέρες απομένουν για την εξασφάλιση της μέγιστης έκπτωσης φόρου, ύψους 4%, με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Τι αλλάζει από σήμερα στο Instagram: Η νέα ρύθμιση που θα δούμε στα DMs μας

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η ρύθμιση που έχει ήδη «σηκώσει» αντιδράσεις

Συναγερμός στην Αργεντινή: Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το «σημείο μηδέν» του χανταϊού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το υπουργείο Υγείας της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ελέγχους

«Ο παράδεισος κέρδισε έναν άγγελο»: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Νικήτα μετά την κηδεία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
«Καλό ταξίδι στο φως ζωή μου, που έφυγες και με άφησες εδώ μόνη μου» έγραψε επίσης η νεαρή σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τροχαίο με πατίνι στον Ασπρόπυργο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος που νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Μετά από πολύωρα χειρουργεία, μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ ο 12χρονος που είχε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο.

Δύο Αυστραλές, σύζυγοι τζιχαντιστών, κατηγορούνται για κράτηση σκλάβας στη Συρία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Επέστρεψαν στην Αυστραλία μετά από δέκα χρόνια σε συριακό καταυλισμό-φυλακή.

Χανταϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη ΠΟΥ για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων ‑ Τα συμπτώματα

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Συνολικά πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού έχουν προκαλέσει συναγερμό ενώ τρείς άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους

Πατίνια εκτός ελέγχου: Βίντεο με ταχύτητες 120 χλμ στη Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Πλήρης ασυδοσία και έλλειψη μέτρων ασφαλείας

Επέλαση αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Να πλύνεις το αυτοκίνητό σου ή όχι;