E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ούγγρος οδηγός επιχειρεί να χτυπήσει μετανάστες με το φορτηγό του

Τους βρίζει ασταμάτητα, εκείνοι του πετούν μπουκάλια

Δημοσίευση 2/12/2015 | 11:42

Ούγγρος οδηγός επιχειρεί να χτυπήσει μετανάστες με το φορτηγό του

Δεκαπεντάλεπτο βίντεο με το πέρασμά του από την εμπόλεμη ζώνη του Καλαί στη Γαλλία ανέβασε στο διαδίκτυο Ούγγρος οδηγός νταλίκας, καταγράφοντας τις απόπειρες των μεταναστών και προσφύγων να σκαρφαλώσουν σε κάποιο από τα φορτηγά, με την ελπίδα να καταφέρουν να περάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο βίντεο φαίνεται η κίνησή του να στρέψει το φορτηγό του προς τους μετανάστες, δύο φορές μάλιστα, πριν το επαναφέρει στον δρόμο και χωρίς να χτυπήσει κανέναν.

Εκείνοι πετούν μπουκάλια και προσπαθούν να κλείσουν τους καθρέφτες της νταλίκας, ώστε να μην τους βλέπει ο οδηγός, ενώ προσπαθούν να ανέβουν στο όχημα.

Συνειδητοποιώντας πως ένας από τους μετανάστες ανέβηκε στο κενό ανάμεσα στο μπροστινό μέρος και το τρέιλερ, ο οδηγός τον βρίζει και απειλεί, αν του προκαλέσει πρόβλημα, να τον σκοτώσει.

«Ελάτε εδώ με τις γ... τις μάνες σας, θα περάσω από πάνω σας», τους βρίζει ασταμάτητα, «Ελάτε εδώ, γαμ..., ελάτε λοιπόν. ¶ντε γ..., εσείς και οι μάνες σας».

Όπως λέει ο ίδιος, ανέβασε το βίντεο αυτό για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο Καλαί. «Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι τα πράγματα τη νύχτα... μέσα στο σκοτάδι; Βλέπετε πως είναι τα πράγματα την ημέρα;», λέει, απευθυνόμενος στους θεατές του βίντεο.

Περνώντας δίπλα από ένα αστυνομικό όχημα, λέει πως υπάρχουν μόνο 5 αστυνομικοί για 18.000 μετανάστες. «Πρέπει να φτιάξετε ένα τείχος από αστυνομικούς και στις δύο πλευρές του αυτοκινητόδρομου, λόγω αυτών των αποβρασμάτων», τους λέει από το παράθυρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.