E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Mr Facebook θα χαρίσει 45 δισ. δολάρια για χάρη της νεογέννητης κόρης του

Η πιο δημοφιλής κόρη στα social media

Δημοσίευση 2/12/2015 | 01:02

Ο Mr Facebook θα χαρίσει 45 δισ. δολάρια για χάρη της νεογέννητης κόρης του

Η γέννηση της μικρής Max, της κόρης του ιδρυτή του Facebook, είναι, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Το ζευγάρι περίμενε με αγωνία τη γέννηση του παιδιού τους, και το γιόρτασαν με έναν μοναδικό τρόπο: την απόφαση να δώσουν το 99% των μετοχών του Facebook, αξίας πάνω από 45 δισεκατομμύρια δολάρια, σε ένα ίδρυμα που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Η δωρεά αυτή δεν θα γίνει άμεσα, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του Zuckerberg και της γυναίκας του.

Δεν λείπει όμως και η ανθρώπινη πλευρά του χαζομπαμπά Zuckerberg, ο οποίος υποδέχτηκε τη νεογέννητη κόρη του με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, μπροστά στο παγκόσμιο κοινό του Facebook, όπως ήταν αναμενόμενο.

«Max, σε αγαπούμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο έναν καλύτερο κόσμο για σένα και για όλα τα παιδιά», έγραψε σε ένα γράμμα που ανάρτησαν στο Facebook ο Μark Zuckerberg και η γυναίκα του μετά τη γέννηση της κόρης τους χθες. «Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με την ίδια αγάπη, ελπίδα και χαρά που έδωσες σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι φέρνεις στον κόσμο», έγραψαν οι δύο γονείς στη νεογέννητη κόρη τους.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Ιούλιο, όταν είχαν αποκαλύψει ότι είχαν ήδη τρεις αποβολές πριν συλλάβουν τη Max. Ο Zuckerberg μάλιστα εξέπληξε τους πάντες, όταν δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα που έχει για να πάρει δίμηνη άδεια πατρότητας, για να μείνει κοντά στην οικογένειά του τις πρώτες ημέρες της κόρης του στη ζωή.

Όσο για τη μικρή Max, θα χρειαστεί άλλα 13 χρόνια για να μπορέσει να αποκτήσει το δικό της προφίλ στο Facebook, καθώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς στις ΗΠΑ, απαγορεύεται να υπάρχουν στο Διαδίκτυο προσωπικά στοιχεία παιδιών κάτω των 13 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού