E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Mr Facebook θα χαρίσει 45 δισ. δολάρια για χάρη της νεογέννητης κόρης του

Η πιο δημοφιλής κόρη στα social media

Δημοσίευση 2/12/2015 | 01:02

Ο Mr Facebook θα χαρίσει 45 δισ. δολάρια για χάρη της νεογέννητης κόρης του

Η γέννηση της μικρής Max, της κόρης του ιδρυτή του Facebook, είναι, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Το ζευγάρι περίμενε με αγωνία τη γέννηση του παιδιού τους, και το γιόρτασαν με έναν μοναδικό τρόπο: την απόφαση να δώσουν το 99% των μετοχών του Facebook, αξίας πάνω από 45 δισεκατομμύρια δολάρια, σε ένα ίδρυμα που έχουν ιδρύσει για την ενίσχυση ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Η δωρεά αυτή δεν θα γίνει άμεσα, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του Zuckerberg και της γυναίκας του.

Δεν λείπει όμως και η ανθρώπινη πλευρά του χαζομπαμπά Zuckerberg, ο οποίος υποδέχτηκε τη νεογέννητη κόρη του με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, μπροστά στο παγκόσμιο κοινό του Facebook, όπως ήταν αναμενόμενο.

«Max, σε αγαπούμε και αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη να αφήσουμε τον κόσμο έναν καλύτερο κόσμο για σένα και για όλα τα παιδιά», έγραψε σε ένα γράμμα που ανάρτησαν στο Facebook ο Μark Zuckerberg και η γυναίκα του μετά τη γέννηση της κόρης τους χθες. «Σου ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη με την ίδια αγάπη, ελπίδα και χαρά που έδωσες σε εμάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι φέρνεις στον κόσμο», έγραψαν οι δύο γονείς στη νεογέννητη κόρη τους.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Ιούλιο, όταν είχαν αποκαλύψει ότι είχαν ήδη τρεις αποβολές πριν συλλάβουν τη Max. Ο Zuckerberg μάλιστα εξέπληξε τους πάντες, όταν δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα που έχει για να πάρει δίμηνη άδεια πατρότητας, για να μείνει κοντά στην οικογένειά του τις πρώτες ημέρες της κόρης του στη ζωή.

Όσο για τη μικρή Max, θα χρειαστεί άλλα 13 χρόνια για να μπορέσει να αποκτήσει το δικό της προφίλ στο Facebook, καθώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς στις ΗΠΑ, απαγορεύεται να υπάρχουν στο Διαδίκτυο προσωπικά στοιχεία παιδιών κάτω των 13 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Τι ανακαλύφθηκε στη Λιβύη και αλλάζει όσα ξέραμε για τον αρχαίο μεσογειακό κόσμο

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η Γαλλική Αρχαιολογική Αποστολή έφερε στο φως θέατρο, ιερά συγκροτήματα και έναν ελληνικό ιππόδρομο χωρίς αντίστοιχο σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Έβδομη νύχτα επιθέσεων κατά του Ιράν: Τι αποκαλύπτει η Τεχεράνη για τάνκερ, νάρκες και drone

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε την έναρξη νέων επιχειρήσεων, ενώ το Ιράν κάνει λόγο για νεκρούς, καιόμενα τάνκερ και κατάρριψη αμερικανικού drone.

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

Οικονομία 18.07.2026
Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left Χτες
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.