E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση ‑ Ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία για το φιάσκο

Εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια για τις εκλογές

Δημοσίευση 1/12/2015 | 19:27

Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση ‑ Ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία για το φιάσκο

Σε θρίλερ μετατρέπεται, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή των εταιρειών και της διαδικασίας των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΦΕ είναι πιθανό να μην συνεδριάσει απόψε το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλές απορίες από πλευράς βουλευτών, καθώς τα χρονικά περιθώρια, να γίνουν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου, εξαντλούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι βρίσκονται στη Συγγρού και περιμένουν τα στοιχεία από τις εταιρείες, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση ακόμα οι εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Επιστολή 22 «γαλάζιων» βουλευτών σε Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και ¶δωνι

Γενικά, η υπομονή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με το σίριαλ των εσωκομματικών εκλογών έχει εξαντληθεί.

Η καθυστέρηση από την αρμόδια επιτροπή της ΝΔ να ορίσει τόσο εταιρεία όσο και ημερομηνία εκλογών, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των μελών του κόμματος και η Συγγρού θυμίζει «καζάνι που βράζει».

Ενδεικτικό του κλίματος είναι η κίνηση 22 βουλευτών, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στη Βουλή την Τρίτη, να στίλουν επιστολή στους κ.κ. Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Γεωργιάδη με την οποία ζητούν να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων και να δεσμευτούν για «κώδικα σεβασμού και αυτοσυγκράτησης».

Αναφέρουν, δε, ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της καθυστέρησης είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίζεται με χλεύη από τα άλλα κόμματα, να έχει κουραστεί το εκλογικό σώμα και τα στελέχη της παράταξης και βέβαια η χώρα να στερείται μιας υπεύθυνης αντιπολίτευσης.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Infosolutions

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας Infosolutions που απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ.

Η προσωρινή διαταγή που ζητήθηκε θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί ενώ παράλληλα η ΝΔ κατέθεσε και σχετική αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ένοχοι η μητέρα και ο πρώην σύντροφός της για τον θάνατο του 3χρονου Αγγελου στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ένοχοι με κύρια κατηγορία αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία - Το δικαστήριο αθώωσε τον βιολογικό πατέρα του Αγγελου

Μουντιάλ 2026: Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του ήρωα της Παραγουάης Ορλάντο Γκιλ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η οικογένεια του Γκιλ αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες, καθώς ο γιος του γεννήθηκε άρρωστος και εκείνος πούλησε όλα του τα υπάρχοντα για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ο παπα‑Στρατής του Μανταμάδου

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του πανελλήνια γνωστού προσκυνήματος των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, Ευστράτιος Δήσσος.

Θεσσαλονίκη: Σε 20χρονη τρανς γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε φωταγωγό εμπορικού κέντρου

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας

Εντυπωσιακό άλμα φάλαινας στην Ικαρία ‑ Το σπάνιο στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Το σπάνιο στιγμιότυπο δημοσίευσε το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

Μύκονος: Συνελήφθη 31χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη

Ελλάδα 30.06.2026
Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στο νησί.

Μάρω Κοντού: Τα νεότερα για την υγεία της

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Η ηθοποιός συμπληρώνει δύο εβδομάδες νοσηλείας

Πτώμα εντοπίστηκε σε φεγγίτη εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου

Καιρός: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες εφιστά ο Μαρουσάκης ‑ Έρχεται κύμα καταιγίδων

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Περιορισμένη αστάθεια σήμερα με έντονη έξαρση προς το τέλος της εβδομάδας

«Κρατούσε τη γυναίκα από το λαιμό, εκείνη έκανε νόημα για βοήθεια»: Πώς ο αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του στη Λεμεσό

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
«Φύγε, θα σε πυροβολήσω» είπε ο δράστης στον άνδρα που προσπάθησε να παρέμβει