E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση ‑ Ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία για το φιάσκο

Εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια για τις εκλογές

Δημοσίευση 1/12/2015 | 19:27

Θρίλερ στη ΝΔ με τη συνεδρίαση ‑ Ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία για το φιάσκο

Σε θρίλερ μετατρέπεται, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή των εταιρειών και της διαδικασίας των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΦΕ είναι πιθανό να μην συνεδριάσει απόψε το βράδυ, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλές απορίες από πλευράς βουλευτών, καθώς τα χρονικά περιθώρια, να γίνουν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου, εξαντλούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι βρίσκονται στη Συγγρού και περιμένουν τα στοιχεία από τις εταιρείες, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση ακόμα οι εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Επιστολή 22 «γαλάζιων» βουλευτών σε Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και ¶δωνι

Γενικά, η υπομονή των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με το σίριαλ των εσωκομματικών εκλογών έχει εξαντληθεί.

Η καθυστέρηση από την αρμόδια επιτροπή της ΝΔ να ορίσει τόσο εταιρεία όσο και ημερομηνία εκλογών, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των μελών του κόμματος και η Συγγρού θυμίζει «καζάνι που βράζει».

Ενδεικτικό του κλίματος είναι η κίνηση 22 βουλευτών, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στη Βουλή την Τρίτη, να στίλουν επιστολή στους κ.κ. Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη και Γεωργιάδη με την οποία ζητούν να πραγματοποιηθεί άμεσα η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων και να δεσμευτούν για «κώδικα σεβασμού και αυτοσυγκράτησης».

Αναφέρουν, δε, ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της καθυστέρησης είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίζεται με χλεύη από τα άλλα κόμματα, να έχει κουραστεί το εκλογικό σώμα και τα στελέχη της παράταξης και βέβαια η χώρα να στερείται μιας υπεύθυνης αντιπολίτευσης.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Infosolutions

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγή κατά της εταιρείας Infosolutions που απέτυχε να διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με εντολή του προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ.

Η προσωρινή διαταγή που ζητήθηκε θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί ενώ παράλληλα η ΝΔ κατέθεσε και σχετική αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το X επιτρέπει ακόμη την ανάρτηση σεξουαλικού περιεχομένου που δημιουργείται με το Grok AI

Tech + Science 16.01.2026
Παρά τους περιορισμούς που ανακοίνωσε πρόσφατα το δίκτυο του Έλον Μασκ, η εφαρμογή Grok Imagine συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε εντολές για ψηφιακή αφαίρεση ρούχων από εικόνες γυναικών

Αδημοσίευτο βίντεο από φυλή που ζει απομονωμένη στον Αμαζόνιο: «Σκεφτόμουν από πού θα έρθει το βέλος»

Κόσμος 16.01.2026
Τελικά η απειλή που ένιωσαν μετατράπηκε σε περιέργεια

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν έναν άνδρα λίγο πριν μαχαιρώσει μία γυναίκα σε εμπορικό κέντρο στο Χονγκ Κονγκ, δείτε βίντεο

Κόσμος 16.01.2026
Σε βίντεο φαίνεται ο άνδρας να κρατάει μία γυναίκα όμηρο και όταν πάει να τη μαχαιρώσει, τον πυροβολούν πέντε φορές - Πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο

Μινεάπολη: Πράκτορες της ICE έσυραν ΑμεΑ πολίτη με τη βία από το όχημά της: «Πήγαινα στον γιατρό»

Κόσμος 16.01.2026
Της έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, έκοψαν τη ζώνη ασφαλείας της και την τράβηξαν έξω για να τη συλλάβουν

Λατινοπούλου: Κατήγγειλε γείτονές της για κάμερες που κατέγραφαν το σπίτι της ‑ Δύο συλλήψεις

Ελλάδα 16.01.2026
Δύο ημεδαποί, ένας 55χρονος και μία 51χρονη, συνελήφθησαν καθώς οι κάμερες του σπιτιού τους κατέγραφαν ιδιωτικό χώρο της οικίας της 35χρονης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 16χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σητεία

Ελλάδα 16.01.2026
Aπολογείται ο ανήλικος οδηγός του αυτοκινήτου

Το επεισόδιο on air με τον Βαρουφάκη για τα ναρκωτικά και η ανάρτηση‑παράπονο «για τη σιωπηλή άδεια προς τον καθένα να με κακοποιεί»

Πολιτική 16.01.2026
Σε καμία περίπτωση δεν θα άλλαζα όσα είπα και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια για τα ναρκωτικά, επέμεινε ο Γιάννης Βαρουφάκης

Καιρός: Έρχεται νέα χειμερινή μεταβολή ‑ Ο ρόλος του Σιβηρικού αντικυκλώνα για τη συνέχεια

Καιρός 16.01.2026
Τι αναφέρει η μετεωρολόγος, Όλγα Παπαβγούλη σε ανάρτησή της

Δείτε μέσα σε 5 λεπτά τις κλήσεις & τα πρόστιμα σε gov.gr και ΑΑΔΕ

Ελλάδα 16.01.2026
Η διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο από το gov.gr όσο και από την πλατφόρμα myAADE

Απαγόρευση των φορτηγών 07:00‑10:00 στην Αθήνα για μία εβδομάδα

Ελλάδα 16.01.2026
Το πιλοτικό σχέδιο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

16χρονη Λόρα: Νέα μαρτυρία «κλειδί» – Την είδαν δύο φορές σε καφετέρια στη Βάρη

Ελλάδα 16.01.2026
Στις αρχές παρέδωσε υλικό από κάμερες ασφαλείας ιδιοκτήτης καφετέριας, την οποία το κορίτσι επισκέφθηκε χθες δύο φορές