E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναστάτωση στην ΕΡΤ3: Βρήκαν κρυφές κάμερες του παιδόφιλου στις γυναικείες τουαλέτες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 56χρονου υπαλλήλου του σταθμού

Δημοσίευση 1/12/2015 | 12:55

Αναστάτωση στην ΕΡΤ3: Βρήκαν κρυφές κάμερες του παιδόφιλου στις γυναικείες τουαλέτες

Ανάστατο είναι το προσωπικό της ΕΡΤ3 τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 56χρονου υπαλλήλου του σταθμού που κατηγορείται για βιασμό παιδιού.

Ο 56χρονος εργάτης γενικών καθηκόντων στην ΕΡΤ3 είχε τοποθετήσει κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου που στεγάζει τον σταθμό. Σε εξονυχιστική έρευνα της Ασφάλειας στα γραφεία της ΕΡΤ3 την Παρασκευή εντοπίστηκαν μικροκάμερες (ψείρες) στις γυναικείες τουαλέτες. Οι κάμερες δεν είχαν γίνει αντιληπτές από το προσωπικό και κατέγραφαν τις ιδιωτικές στιγμές των υπαλλήλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια έφτασε σε αυτές μετά από ανάκριση του ίδιου του 56χρονου, που κατέληξε στο ότι κατέγραφε γuμνές γυναίκες στις τουαλέτες και είχε στην κατοχή του οπτικό υλικό. Από τη στιγμή που οι υπάλληλοι έμαθαν για το γεγονός αυτό, είναι ανάστατοι και ζητούν περισσότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, φοβούμενοι ότι ενδέχεται να πέσουν θύματα εκβιασμού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε παρενοχλήσει σeξουαλικά στο παρελθόν κάποιες δημοσιογράφους, οι οποίες ωστόσο ποτέ δεν τον κατήγγειλαν, καθώς δεν ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα στον σταθμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε κοντέινερ-αποθήκη για να βάζει τα εργαλεία του και πιθανότατα εκεί κρατούσε μυστικά τα εργαλεία για τις νοσηρές πράξεις του.

Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατ' εξακολούθηση αδικήματα της ποpvογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 56χρονου από τη Γεωργία, ο οποίος μεταξύ άλλων βiαζε επί δύο χρόνια ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Ο άντρας δελέαζε το ανήλικο κοριτσάκι με διάφορους τρόπους, άλλοτε δίνοντάς του γλυκά και άλλες φορές χαρτζιλίκι, οδηγώντας το με αυτόν τον τρόπο στο διαμέρισμά του, όπου προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Προφυλακιστέος

Ο παιδόφιλος, ο οποίος φέρεται να ήταν αλκοολικός, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στη β' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, κατά την απολογία του αρνήθηκε την πράξη του βιασμού, ενώ αποδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλαδή αυτές της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής ποpvογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εφιαλτικές διακοπές στην Κρήτη για οικογένεια – Xτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ατομα που διέμεναν στο ξενοδοχείο κάλεσαν την Αστυνομία μετά την ένταση

Σε ποια περιοχή της Αθήνας η θερμοκρασία δεν υποχώρησε κάτω από 29,1°C τη νύχτα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αρναούτογλου: Η Ελλάδα αντιμετώπισε σήμερα δύο εντελώς διαφορετικά καλοκαίρια

«Εξέγερση της κατσαρίδας» στην Ινδία, με δακρυγόνα και ξύλο απαντά η αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και φοιτητών μετά τις καταγγελίες για νοθεία στις πανεπιστημιακές εξετάσεις

Εξολοθρευτής 2: Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Γουίσερ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Γουίλιαμ Γουίσερ, συνσεναριογράφος του «Εξολοθρευτή 2» μαζί με τον Τζέιμς Κάμερον, πέθανε σε ηλικία 71 ετών

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 18 προσαγωγές

Καύσωνας: Έκτακτη εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τις υψηλές θερμοκρασίες – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το υπουργείο Υγείας δίνει γενικές οδηγίες για τις μέρες που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Νέα ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: «Με εσένα θα ασχολούμαι;» είπε η Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νωρίτερα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε συνήγορο υπεράσπισης και τον Νίκο Πλακιά - Ο πρώτος κατήγγειλε ότι κατηγορούμενος δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Champions League

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι

Ιράν: «Ούτε μια σταγόνα πετρελαίου ή φυσικού αερίου δεν θα περάσει από τα Στενά»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν το Ιράν για ένατη συνεχόμενη ημέρα, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τη ναυσιπλοΐα μέσω των Στενών του Ορμούζ, αφού το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο πετρελαιοφόρα εξερράγησαν και ακινητοποιήθηκαν.

Ιαπωνία: Υπάλληλοι φορούν στολές αρκούδας για να εκπαιδεύσουν κατοίκους στην αντιμετώπισή τους

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι ασιατικές μαύρες αρκούδες εισβάλλουν σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κλείσει πάνω από 100 σχολεία και οι αρχές εκπαιδεύουν τους πολίτες στη χρήση όπλων.

Ο Νίκο Γουίλιαμς και η συγκινητική χειρονομία για τη μητέρα του μετά το Μουντιάλ – Η ιστορία που κρύβεται πίσω

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέδωσε το μετάλλιό του στη μητέρα του, η οποία είχε διασχίσει τη Σαχάρα έγκυος για να φτάσει στην Ισπανία.

Αργεντινή: Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την ήττα της Εθνικής στους δρόμους του Μπουένος Αιρες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ξέσπασε επεισόδια με την αστυνομία