E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπάλληλος της ΕΡΤ3 ο 56χρονος που ασελγούσε για δύο χρόνια σε βάρος 9χρονης

Την ξεγελούσε με γλυκά και χρήματα

Δημοσίευση 27/11/2015 | 13:29

Υπάλληλος της ΕΡΤ3 ο 56χρονος που ασελγούσε για δύο χρόνια σε βάρος 9χρονης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την Κόλαση που ζούσε επί τουλάχιστον δύο χρόνια η 9χρονη στα χέρια του 56χρονου ομογενή Α.Σ. που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομογενής από τη Γεωργία, που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και εργάζεται στην ΕΡΤ3 ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων, δελέαζε το μικρό κορίτσι άλλοτε δίνοντας του γλυκά και άλλες φορές χαρτζιλίκι, προκειμένου να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του, όπου προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος φρόντιζε να τρομάζει το κοριτσάκι, προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τα όσα περνούσε στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε μόνος του.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του 56χρονου αποκαλύφθηκαν έπειτα από καταγγελία φίλου του στην αστυνομία, ο οποίος τυχαία είδε το ποpvογραφικό υλικό στον υπολογιστή του Α.Σ.

Ο ίδιος φέρεται να αποδέχεται μέρος των κατηγοριών που του αποδίδονται και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον 2ο τακτικό ανακριτή στη Θεσσαλονίκη, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα: Του έλεγε «θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, διάσειση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου