E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Μια φίλη της που θέλησε να την εκδικηθεί πούλησε τις φωτογραφίες της σε ΜΜΕ

Δημοσίευση 24/11/2015 | 00:21

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Η γυναίκα που είδε τις φωτογραφίες της να ταξιδεύουν στα διεθνή ΜΜΕ με τη λεζάντα «αυτή είναι η καμικάζι του Σαιντ Ντενί», στην πραγματικότητα είναι ακόμη ζωντανή, ζει στο Μαρόκο και ονομάζεται Nabila Bakkatha κι όχι Hasna Ait Boulahcen, που είναι το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε από την έφοδο της αστυνομίας σε πολυκατοικίες του προαστίου του Παρισιού.

Η γυναίκα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι μια πρώην φίλη της, πούλησε τις επίμαχες φωτογραφίες της σε έναν δημοσιογράφο. Είχε παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα της Bakkatha με την «γυναίκα-καμικάζι» και πούλησε τις εικόνες προκειμένου να την εκδικηθεί.

Επρόκειτο για δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε αρχικά η βρετανική Daily Mail και στη μία εμφανιζόταν η γυναίκα μέσα σε μπάνιο και στην άλλη με την οικογένειά της.

«Δεν ανάρτησα πότε (σ.σ. σε κοινωνικά δίκτυα) μια δική μου φωτογραφία μέσα σε μπάνιο», λέει η Bakkatha.

Το 1998, σε ηλικία 15 ετών, η Bakkatha μετακόμισε σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες ελήφθησαν την εποχή εκείνη από μια φίλη της κοπέλας με μαροκινή καταγωγή. Η σχέση τους όμως χειροτέρεψε και τελικά διέκοψαν τελείως την επικοινωνία αφότου η Bakkatha επέστρεψε στο Μαρόκο.

«Η φωτογραφία ελήφθη από μια φίλη μου, που την πούλησε για εκδίκηση σε ένα γάλλο δημοσιογράφο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Τρεις μέρες πριν, μια άλλη φίλη μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου ότι οι φωτογραφίες μου είναι στα εξώφυλλα πολλών διεθνών εφημερίδων», περιέγραψε η γυναίκα, εξηγώντας ότι ουσιαστικά διαλύθηκε η ζωή της: «η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη και μερικοί από τους συγγενείς δεν μου μιλούν πλέον. Σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μπορώ να βγω πλέον έξω καθώς ζω υπό διαρκές φόβο».

«Είμαι σε διαδικασία να μηνύσω τη γυναίκα που πούλησε τις φωτογραφίες μου και το δημοσιογράφο που τις αγόρασε», προσθέτει η ίδια.

«Ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία έρευνα, απλώς δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες», λέει η Bakkatha.

Ας σημειωθεί πως η γυναίκα, δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τη γυναίκα που παρουσιάστηκε σαν την πρώτη γυναίκα καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, που ήταν μια ακόμη παρανόηση των δημοσιογράφων, καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πιθανόν η γυναίκα να μην ανατινάχτηκε.

«Κοιτάχτε αυτές τις φωτογραφίες, οι ομοιότητες στην εμφάνιση με αυτή είναι τόσο μικρές», δήλωσε η Bakkatha στο CNN. «Οποιοσδήποτε συγκρίνει τις φωτογραφίες μας θα εντοπίσει τις διαφορές και πως δεν μοιάζουμε μεταξύ μας καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα 06.12.2025
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος 06.12.2025
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος 06.12.2025
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός 06.12.2025
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 06.12.2025
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα 06.12.2025
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα 06.12.2025
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα 06.12.2025
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 06.12.2025
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα 06.12.2025
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ