E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Μια φίλη της που θέλησε να την εκδικηθεί πούλησε τις φωτογραφίες της σε ΜΜΕ

Δημοσίευση 24/11/2015 | 00:21

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Η γυναίκα που είδε τις φωτογραφίες της να ταξιδεύουν στα διεθνή ΜΜΕ με τη λεζάντα «αυτή είναι η καμικάζι του Σαιντ Ντενί», στην πραγματικότητα είναι ακόμη ζωντανή, ζει στο Μαρόκο και ονομάζεται Nabila Bakkatha κι όχι Hasna Ait Boulahcen, που είναι το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε από την έφοδο της αστυνομίας σε πολυκατοικίες του προαστίου του Παρισιού.

Η γυναίκα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι μια πρώην φίλη της, πούλησε τις επίμαχες φωτογραφίες της σε έναν δημοσιογράφο. Είχε παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα της Bakkatha με την «γυναίκα-καμικάζι» και πούλησε τις εικόνες προκειμένου να την εκδικηθεί.

Επρόκειτο για δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε αρχικά η βρετανική Daily Mail και στη μία εμφανιζόταν η γυναίκα μέσα σε μπάνιο και στην άλλη με την οικογένειά της.

«Δεν ανάρτησα πότε (σ.σ. σε κοινωνικά δίκτυα) μια δική μου φωτογραφία μέσα σε μπάνιο», λέει η Bakkatha.

Το 1998, σε ηλικία 15 ετών, η Bakkatha μετακόμισε σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες ελήφθησαν την εποχή εκείνη από μια φίλη της κοπέλας με μαροκινή καταγωγή. Η σχέση τους όμως χειροτέρεψε και τελικά διέκοψαν τελείως την επικοινωνία αφότου η Bakkatha επέστρεψε στο Μαρόκο.

«Η φωτογραφία ελήφθη από μια φίλη μου, που την πούλησε για εκδίκηση σε ένα γάλλο δημοσιογράφο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Τρεις μέρες πριν, μια άλλη φίλη μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου ότι οι φωτογραφίες μου είναι στα εξώφυλλα πολλών διεθνών εφημερίδων», περιέγραψε η γυναίκα, εξηγώντας ότι ουσιαστικά διαλύθηκε η ζωή της: «η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη και μερικοί από τους συγγενείς δεν μου μιλούν πλέον. Σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μπορώ να βγω πλέον έξω καθώς ζω υπό διαρκές φόβο».

«Είμαι σε διαδικασία να μηνύσω τη γυναίκα που πούλησε τις φωτογραφίες μου και το δημοσιογράφο που τις αγόρασε», προσθέτει η ίδια.

«Ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία έρευνα, απλώς δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες», λέει η Bakkatha.

Ας σημειωθεί πως η γυναίκα, δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τη γυναίκα που παρουσιάστηκε σαν την πρώτη γυναίκα καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, που ήταν μια ακόμη παρανόηση των δημοσιογράφων, καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πιθανόν η γυναίκα να μην ανατινάχτηκε.

«Κοιτάχτε αυτές τις φωτογραφίες, οι ομοιότητες στην εμφάνιση με αυτή είναι τόσο μικρές», δήλωσε η Bakkatha στο CNN. «Οποιοσδήποτε συγκρίνει τις φωτογραφίες μας θα εντοπίσει τις διαφορές και πως δεν μοιάζουμε μεταξύ μας καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαρροή αερίου στον Πειραιά ‑ Εκκενώθηκαν προληπτικά γειτονικές πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν στο σημείο - Διακοπή κυκλοφορίας και αποκλεισμός της περιοχής

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καύσωνα: Πάνω από 40 βαθμοί αλλά και μπουρίνια από το απόγευμα ‑ δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Στη Θεσσαλία ο υδράργυρος αγγίζει τους 43 βαθμούς - στο λεκανοπέδιο Αττικής έως 41 βαθμοί Κελσίου

Γιγάντιο «φαράγγι» ανοίχτηκε στον Ήλιο ‑ Τι σημαίνει για τη Γη

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ηλιακός άνεμος στρέφεται κατευθείαν προς τον πλανήτη μας

Εύβοια: Νεκρός 65χρονος γιατρός – Κατέρρευσε ενώ έβγαινε από τη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό

Μαίρη Λίντα: Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία ‑ Πού θα γίνει η κηδεία της

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο εκκλησάκι του Γηροκομείου Αθηνών, με ταφή στο Α` Νεκροταφείο.

Νυφικό από σχεδόν 3.000 χαρτάκια αυτοκόλλητων του Μουντιάλ έγινε viral ‑ από τα σκουπίδια στα σκαλιά της εκκλησίας

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Σχεδόν τρεις χιλιάδες χαρτάκια που θα κατέληγαν στον κάδο μετατράπηκαν σε ένα εντυπωσιακό νυφικό στη Βραζιλία

Βάσεις 2026: Αύριο μετά τις 11:00 οι ανακοινώσεις

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τις Βάσεις 2026 και τα επόμενα βήματα για τους επιτυχόντες

Μία στα 15 εκατομμύρια: Αυστραλή γέννησε πανομοιότυπα τετράδυμα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Τα τέσσερα κορίτσια προήλθαν από ένα μόνο γονιμοποιημένο ωάριο που μοιράστηκε σε τέσσερα έμβρυα, σε μια από τις σπανιότερες εγκυμοσύνες που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Λίντα – Μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η σπουδαία ερμηνεύτρια που αποτέλεσε πρότυπο για γενιές τραγουδιστριών και μισό αιώνα κυριάρχησε στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Λεοπάρδαλη μπήκε σε κατάστημα και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ‑ Εκείνος την παγίδευσε κλείνοντας τα ρολά

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο 25χρονος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, αν και υπέστη σοβαρά τραύματα από τα δόντια του άγριου θηρευτή

Ηλεκτρικό σκούτερ εξερράγη στην Κυψέλη και κατέστρεψε ολοσχερώς ένα ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ένα ΙΧ έγινε στάχτη στην Κυψέλη αφού ηλεκτρικό σκούτερ σταθμευμένο δίπλα του τυλίχθηκε στις φλόγες