LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Μια φίλη της που θέλησε να την εκδικηθεί πούλησε τις φωτογραφίες της σε ΜΜΕ

Δημοσίευση 24/11/2015 | 00:21

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Η γυναίκα που είδε τις φωτογραφίες της να ταξιδεύουν στα διεθνή ΜΜΕ με τη λεζάντα «αυτή είναι η καμικάζι του Σαιντ Ντενί», στην πραγματικότητα είναι ακόμη ζωντανή, ζει στο Μαρόκο και ονομάζεται Nabila Bakkatha κι όχι Hasna Ait Boulahcen, που είναι το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε από την έφοδο της αστυνομίας σε πολυκατοικίες του προαστίου του Παρισιού.

Η γυναίκα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι μια πρώην φίλη της, πούλησε τις επίμαχες φωτογραφίες της σε έναν δημοσιογράφο. Είχε παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα της Bakkatha με την «γυναίκα-καμικάζι» και πούλησε τις εικόνες προκειμένου να την εκδικηθεί.

Επρόκειτο για δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε αρχικά η βρετανική Daily Mail και στη μία εμφανιζόταν η γυναίκα μέσα σε μπάνιο και στην άλλη με την οικογένειά της.

«Δεν ανάρτησα πότε (σ.σ. σε κοινωνικά δίκτυα) μια δική μου φωτογραφία μέσα σε μπάνιο», λέει η Bakkatha.

Το 1998, σε ηλικία 15 ετών, η Bakkatha μετακόμισε σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες ελήφθησαν την εποχή εκείνη από μια φίλη της κοπέλας με μαροκινή καταγωγή. Η σχέση τους όμως χειροτέρεψε και τελικά διέκοψαν τελείως την επικοινωνία αφότου η Bakkatha επέστρεψε στο Μαρόκο.

«Η φωτογραφία ελήφθη από μια φίλη μου, που την πούλησε για εκδίκηση σε ένα γάλλο δημοσιογράφο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Τρεις μέρες πριν, μια άλλη φίλη μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου ότι οι φωτογραφίες μου είναι στα εξώφυλλα πολλών διεθνών εφημερίδων», περιέγραψε η γυναίκα, εξηγώντας ότι ουσιαστικά διαλύθηκε η ζωή της: «η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη και μερικοί από τους συγγενείς δεν μου μιλούν πλέον. Σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μπορώ να βγω πλέον έξω καθώς ζω υπό διαρκές φόβο».

«Είμαι σε διαδικασία να μηνύσω τη γυναίκα που πούλησε τις φωτογραφίες μου και το δημοσιογράφο που τις αγόρασε», προσθέτει η ίδια.

«Ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία έρευνα, απλώς δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες», λέει η Bakkatha.

Ας σημειωθεί πως η γυναίκα, δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τη γυναίκα που παρουσιάστηκε σαν την πρώτη γυναίκα καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, που ήταν μια ακόμη παρανόηση των δημοσιογράφων, καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πιθανόν η γυναίκα να μην ανατινάχτηκε.

«Κοιτάχτε αυτές τις φωτογραφίες, οι ομοιότητες στην εμφάνιση με αυτή είναι τόσο μικρές», δήλωσε η Bakkatha στο CNN. «Οποιοσδήποτε συγκρίνει τις φωτογραφίες μας θα εντοπίσει τις διαφορές και πως δεν μοιάζουμε μεταξύ μας καθόλου».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκλογές 2023: Πόσες ημέρες εκλογικής άδειας δικαιούνται οι ετεροδημότες

Σήμερα
Οι ίδιες διατάξεις ισχύουν και σε περίπτωση που καταστεί αναγκαίο να επαναληφθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας

Ηράκλειο Κρήτης: Ξεσπά καλλιτέχνης προτού οδηγηθεί στη φυλακή για υπεξαίρεση 1,6 εκατ.

Σήμερα
Επιβλήθηκε ποινή οκταετούς κάθειρξης - Tο αδίκημα είχε τελεστεί πριν από 12 χρόνια

Γροθιά στο στομάχι: «Λυτρώθηκα» λέει ο ανήλικος που βίαζε ο λυράρης

Σήμερα
Συγκλονίζει η δύναμη ψυχής του 15χρονου σήμερα αγοριού, θύμα σeξουαλικής κακοποίησης επί τρία χρόνια του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη

«Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε» λέει με κυνικότητα η αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Σήμερα
«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα, το έκρυβε»

Επίθεση με μoλότoφ στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδή

Σήμερα
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματiες

Ληστεiα στα διόδια της Αττικής Οδού στη Δουκίσσης Πλακεντίας

Σήμερα
Ο δράστης ανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει τις εισπράξεις και εξαφανίστηκε

Τενεσί: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εισβολής στο σχολείο με τους έξι νεκρούς

Σήμερα
Στο σπίτι της 28χρονης βρέθηκε μανιφέστο με τους στόχους που είχε βάλει

Ηγουμενίτσα: Δάσκαλος δημοτικού συνελήφθη με ηρωίvη, κοκαΐvη και χάπια

Σήμερα
Ο 44χρονος εκπαιδευτικός εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Κατέρρευσε στέγη στη Θεσσαλονίκη ‑ Παραλίγο να πλακώσει ένα παιδί κι έναν σκύλο

Σήμερα
Από την κατάρρευση δεν σημειώθηκε τραυματισμός
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.