E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ισχυρίζεται ο αδερφός της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 12:56

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Party animal: με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί, έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις μουσουλμάνες που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες, και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να υιοθετεί ισλαμικό τρόπο ντυσίματος και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί, αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει», λέει ο Youssouf. Περιέγραψε, δε, τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική: «Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα, λες και δεν ήθελε να ζει». Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε όταν της χτύπησε το κουδούνι. Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο. «Ήμουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε», θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους.

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε: «Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα, ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης. Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς. Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. ¶ρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν ήμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά, αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973 και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Κλισί-λα-Γκαρέν, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία. 

Ένας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν party animal και συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει, αλλά και να αλλάζει εpωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ένας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ χιτζάμπ, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης, δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl», γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι κοινό έχουν ο Ελ Κααμπί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Αθλητικά Νέα 10.05.2024
Ιστορία έγραψε ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης

Εκτέλεση στον Βύρωνα: Από το 2021 έψαχνε τον 32χρονο η αλβανική μαφία

Ελλάδα 10.05.2024
Ο 32χρονος, που ήταν γνωστός στις Αρχές της Αλβανίας και είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, δολοφονήθηκε μπροστά στη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του

Η ανάρτηση «γροθιά» στο στομάχι από TikToker: «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει»

Κόσμος 10.05.2024
Η Κίμπερλι Νιξ από τον Καναδά πάλεψε τρία χρόνια με το μεταστατικό σάρκωμα

Καθηγητής είχε βάλει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του και έγραφε τα εσώρουχα γυναικών με φούστα

Κόσμος 10.05.2024
Ο 40χρονος πανεπιστημιακός συνελήφθη και απολύθηκε

Μήνυμα Νετανιάχου στις ΗΠΑ «Αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε με τα νύχια»

Κόσμος 10.05.2024
Ο Νετανιάχου διεμήνυσε ότι το Ισραήλ μπορεί να «σταθεί μόνο του» εάν οι ΗΠΑ σταματήσουν τις αποστολές όπλων και οτι αν χρειαστεί «θα παλέψουν με τα νύχια»

Θρυλική πρόκριση: Θρίαμβος του Ολυμπιακού με 2‑0 επί της Αστον Βίλα

Αθλητικά Νέα 10.05.2024
Νίκησε ξανά, με 2-0 αυτή τη φορά, την Αστον Βίλα

«Γάζωσαν» ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο στον Βύρωνα – Ενας νεκρός και μία τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Κατά τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος πυροβόλησε εναντίον ζευγαριού που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο πατέρας που χτύπησε την 13χρονη κόρη του επειδή βγήκε αργά το βράδυ

Ελλάδα Χτες
Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών αλλά αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή προς δέκα ευρώ ημερησίως και έτσι, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος

Η Ουκρανία επιστρατεύει κατάδικους να πολεμήσουν, γιατί δεν βρίσκει στρατιώτες

Κόσμος Χτες
Οι περιορισμοί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στρατός

Εκεχειρία Ισραήλ ‑ Χαμάς: Αποχώρησαν από το Κάιρο οι αντιπροσωπείες των δύο δυνάμεων

Κόσμος Χτες
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των μεσολαβητών