E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ισχυρίζεται ο αδερφός της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 12:56

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Party animal: με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί, έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις μουσουλμάνες που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες, και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να υιοθετεί ισλαμικό τρόπο ντυσίματος και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί, αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει», λέει ο Youssouf. Περιέγραψε, δε, τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική: «Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα, λες και δεν ήθελε να ζει». Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε όταν της χτύπησε το κουδούνι. Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο. «Ήμουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε», θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους.

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε: «Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα, ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης. Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς. Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. ¶ρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν ήμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά, αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973 και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Κλισί-λα-Γκαρέν, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία. 

Ένας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν party animal και συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει, αλλά και να αλλάζει εpωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ένας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ χιτζάμπ, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης, δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl», γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζελένσκι: Η Ουκρανία βρίσκεται σε δίλημμα είτε να χάσει τον βασικό της εταίρο ή την αξιοπρέπειά της

Κόσμος 21.11.2025
«Είτε τα δύσκολα 28 σημεία, είτε ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας, ο δυσκολότερος, και περαιτέρω κίνδυνοι» είπε στους πολίτες

Συνολική κάθειρξη 8 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ελλάδα 21.11.2025
Λόγω ηλικίας, η ποινή εκτίεται κατ` οίκον - Με την ίδια απόφαση δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο

Ελεύθερος ο πατέρας Φραγκιαδάκης ‑ Απαγορεύεται να πάει στα Βορίζια

Ελλάδα 21.11.2025
Στον 58χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Νέος Κόσμος: Στη φυλακή ο 29χρονος για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 58χρονου

Ελλάδα 21.11.2025
Ο 29χρονος κατά την απολογία του προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του θύματος δεν προκλήθηκε από τα δικά του χτυπήματα

Τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Πότε θα φωταγωγηθεί

Ελλάδα 21.11.2025
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το Σύνταγμα και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Ο Καρέτσας ανανέωσε με την Γκενκ μέχρι το 2029

Αθλητικά Νέα 21.11.2025
Οι «μνηστήρες» του Έλληνα άσου πλέον θα χρειαστεί να δαπανήσουν ακόμα μεγαλύτερο ποσό για να τον κάνουν δικό τους

Ένοπλοι απήγαγαν 52 μαθητές από καθολικό σχολείο στη Νιγηρία

Κόσμος 21.11.2025
Οι επιθέσεις έχουν φέρει στο προσκήνιο την έλλειψη ασφάλειας στη χώρα

ΑΧΕΠΑ: Με οξεία ηπατική ανεπάρκεια ζευγάρι που έφαγε μανιτάρια

Ελλάδα 21.11.2025
Πάει στη Ρώμη για μεταμόσχευση η γυναίκα, θα μεταφερθεί και ο άνδρας

Νεκρό 13χρονο κοριτσάκι σε σχολείο στον Πειραιά: Πνίγηκε με την τροφή του

Ελλάδα 21.11.2025
Αρχικά το παιδί προσπάθησαν να σώσουν με ΚΑΡΠΑ οι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge

Ελλάδα 21.11.2025
«Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του» ξεσπά συγγενής του άτυχου 22χρονου