E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ομολογία Αμπντεσλάμ που ξαφνιάζει: «Το πήγαμε πολύ μακριά»

Μετανιώνουν οι τζιχαντιστές;

Δημοσίευση 20/11/2015 | 10:06

Η ομολογία Αμπντεσλάμ που ξαφνιάζει: «Το πήγαμε πολύ μακριά»

Οι φρικαλεότητες στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 αποτελούν αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη ολόκληρου του πλανήτη, και απάντηση καμιά.

Εκτός από τους Ευρωπαίους, τους Αμερικανούς και κάθε διανοητικά υγιή πολίτη του κόσμου,μπορούν άραγε δεύτερες σκέψεις να έχουν και οι τζιχαντιστές; Είναι αδίστακτοι, πολεμοχαρείς και διψούν για πόλεμο και αίμα. Αυτό το ξέρουν όλοι. Έχουν όμως μετανιώσει ποτέ για τις αποτρόπαιες πράξεις τους;

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σοκαριστική ομολογία του 26χρονου τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που σκόρπισε τον θάνατο στην καρδιά της Πόλης του Φωτός.

«Μήπως το πήγαμε πολύ μακριά;», φέρεται να διερωτάται ο σφαγέας, που μαζί με άλλους άφησε πίσω του 129 νεκρούς.

Κατά τις πληροφορίες του ξένου ενημερωτικού μέσου, ο Αμπντεσλάμ εκμυστηρεύτηκε... τον πανικό του σε έναν φίλο του, ταμπουρωμένος σε ένα σπίτι-καταφύγιο στις Βρυξέλλες. Η εξομολόγηση-φόβος-ανησυχία ειπώθηκε τέσσερις μόλις ημέρες μετά την επίθεση στο Παρίσι, αναφέρει η εφημερίδα.

«Με τον Αμπντεσλάμ δεν συναντηθήκαμε για πολλή ώρα. Ήταν για λίγο, αλλά αμέσως αισθάνθηκα τον πανικό του. Μου είπε ότι είχε αντιληφθεί ότι το τράβηξαν πολύ, και ότι είναι συγκλονισμένος από όλα όσα έχουν συμβεί», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο φίλος του.

Ανατριχιαστικό είναι επίσης το γεγονός ότι ένας άντρας μυημένος στην Τζιχάντ νιώθει τον φόβο και δεν διστάζει να πει σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο ότι δεν παραδίνεται, γιατί φοβάται τις συνέπειες που θα έχει μια κίνηση σαν αυτή, ενώ μάλιστα δηλώνει ότι τρέμει για αντίποινα από το ISIS για την οικογένειά του, λόγω του ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φρικιαστικό του έργο.

Οι ενδελεχείς έρευνες των Γάλλων ανακριτών εξάγουν το συμπέρασμα ότι οι τζιχαντιστές έχουν κατακλυστεί από κρίσεις πανικού και δεύτερες σκέψεις, λόγω του ότι δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, να εκτελέσουν στο 100% την αποστολή τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκλονιστική φερόμενη ως εξομολόγηση έρχεται μετά από την είδηση θανάτου του εγκεφάλου της οργάνωσης, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το μασκάρεμα του Αμπντεσλάμ και το κρυφτούλι με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Την ίδια ώρα, η «Daily Mail» δημοσιεύει φωτογραφίες του τρομοκράτη με το νέο του καμουφλάζ, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τις Αρχές.

Η εικόνα κυκλοφόρησε από τη γαλλική αστυνομία και δείχνει τον 26χρονο Σαλάχ Αμπντεσλάμ με περούκα και γυαλιά. Ο τρομοκράτης καταζητείται από την ημέρα της επίθεσης στο Παρίσι.

Η αστυνομία επισημαίνει ξανά ότι φοβάται να παραδοθεί, σκεπτόμενος τα αντίποινα που θα υποστεί από το ISIS, από τους θυμωμένους αρχηγούς της οργάνωσης

Ο τρομοκράτης, σύμφωνα με τις αρχές, έχει αλλάξει και το όνομά του, χρησιμοποιώντας το Γιασίν Μπαγλί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Κόσμος 26.04.2024
Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Ελλάδα 26.04.2024
Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος 26.04.2024
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Ελλάδα 26.04.2024
Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Πολιτική 26.04.2024
Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Ελλάδα 26.04.2024
Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Ελλάδα 26.04.2024
«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»