E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κτηνωδία στο Λουτράκι: Ακρωτηρίασαν όλα τα πόδια κουταβιού

Εισαγγελική έρευνα για το άτυχο ζώο

Δημοσίευση 18/11/2015 | 18:32

Κτηνωδία στο Λουτράκι: Ακρωτηρίασαν όλα τα πόδια κουταβιού

¶μεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη στο περιστατικό ακρωτηριασμού των ποδιών κουταβιού, τεσσάρων μόλις εβδομάδων στο Λουτράκι Κορινθίας.

¶γνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το ζωντανό, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι.

Το άτυχο ζώο, που αιμορραγούσε για ώρες και οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, το βρήκε τυχαία στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής μια περαστική κυρία την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της.

Μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ειδοποίησε γνωστή της, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας».

Οι δύο φιλόζωες μετέφεραν αμέσως το ακρωτηριασμένο ζώο στην κτηνίατρο, η οποία αμέσως διαπίστωσε ότι είναι έργο ανθρώπινης παρέμβασης.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί.

Η κτηνίατρος έκανε ευθανασία στο ταλαίπωρο ζώο για να απαλλαγεί από τους πόνους, ενώ έκανε λόγο για ανώμαλο σαδιστή δράστη που ζει ανάμεσα μας.

Ακόμη, η κτηνίατρος επισήμανε ότι η φωνούλα του βασανισμένου ζώου θα της «τρυπάει τα αυτιά για χρόνια».

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.

Ωστόσο, μόλις έπεσε στην αντίληψη της κυρίας Κουτζαμάνη το φρικτό αυτό περιστατικό, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης του περιστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος Χτες
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα Χτες
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός Χτες
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα Χτες
Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Ελλάδα Χτες
Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ ‑ Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Κόσμος Χτες
«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας»