E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Χτύπησε τη 19χρονη κόρη του όταν του είπε ότι είναι έγκυος

Καταδίκη από το δικαστήριο

Δημοσίευση 16/11/2015 | 12:25

Βόλος: Χτύπησε τη 19χρονη κόρη του όταν του είπε ότι είναι έγκυος

Καμπάνα έριξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 42χρονο που καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη, μετά από μήνυση της ίδιας του της κόρης, την οποία χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, όταν του αποκάλυψε πως είχε μείνει έγκυος.

Το δικαστήριο δέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του 42χρονου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τονίζοντας ότι δείχνει δειλία να συμπεριφέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή. Ο 42χρονος υπέβαλε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 19χρονη κόρη του ξέσπασε σε λυγμούς όταν κατέθεσε τι είχε συμβεί στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου το απόγευμα της Παρασκευής, όταν αποκάλυψε στον πατέρα της ότι είναι έγκυος και είναι δικαίωμά της θέλει να κρατήσει το παιδί της. Ο 42χρονος, που έχει χτυπήσει και στο παρελθόν την κόρη του, ζήτησε συγνώμη και παραδέχθηκε ότι με τη βία δεν βρίσκει κάποιος λύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων

Ελλάδα 06.04.2026
«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1

Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οικονομία 06.04.2026
Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Κόσμος 06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.