Ασαντ: Αυτό που έζησε το Παρίσι, το ζούμε εμείς κάθε μέρα
Αναμένεται ενίσχυση της θέσης του μετά τις επιθέσεις
Δημοσίευση 14/11/2015 | 13:12

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-¶σαντ, καταδίκασε τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Παρίσι και δήλωσε πως τέτοιες πράξεις τρομοκρατίας είναι παρόμοιες με αυτό που ο λαός του αντιμετωπίζει στον βίαιο εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται εδώ και χρόνια στη Συρία.
«Αυτό που υπέστη η Γαλλία από την άγρια τρομοκρατία είναι αυτό που ο συριακός λαός υφίσταται εδώ και πάνω από πέντε χρόνια», δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος στα κρατικά μέσα ενημέρωσης και στο λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen.
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι αναμένεται να ενισχυθεί η θέση του ¶σαντ. Αναλυτές εκτιμούν ότι πλέον και αυτοί που ήταν κάθετα αντίθετοι στην παραμονή του στην εξουσία θα αναθεωρήσουν τη στάση τους.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αρναούτογλου: Μπαίνει με χιόνια και τσουχτερό κρύο ο Φεβρουάριος
Με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά φαίνεται πως μπαίνει ο Φεβρουάριος
Κιμ Γιονγκ Ουν: Οι Ρώσοι «θα κάνουν στάχτη» τα τανκς που στέλνει η Δύση στο Κίεβο, λέει η αδερφή του
Στο στόχαστρο της Κιμ Τζο Γιονγκ κατά κύριο λόγο οι ΗΠΑ, οι οποίες «πολεμούν τη Ρωσία δι` αντιπροσώπων»
Εκεί που οι άνθρωποι περιμένουν να πεθάνουν
Αγωγή από 185 θανατοποινίτες - Σε απομόνωση για 23 χρόνια χωρίς παύση
Καταψηφίστηκε από 156 βουλευτές η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
Ψήφισαν συνολικά 299 βουλευτές - Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 143 βουλευτές
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά ένα παιδί στη θάλασσα
Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
Κορωνοϊός: Φτάνουν τους 600 οι νεκροί το μήνα στη χώρα μας
Καπραβέλος: «Τα πράγματα είναι δύσκολα με τον κορωνοϊό, καθώς οι θάνατοι από COVID - 19 είναι πολλοί και η διασπορά μεγάλη»
Μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας μπλούζα με το διαμελισμένο πτώμα της κόρης της
Εκδικάζεται η έφεση για την υπόθεση βιασμού της δολοφονημένης 18χρονης
Νέες φάρσες για βόμβα στο «Ελ.Βενιζέλος» και σε 4 νοσοκομεία
Τούρκοι εθνικιστές έστειλαν δύο email στο Αρχηγείο της Αστυνομίας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος της
Περού: Εντολή της κυβέρνησης σε αστυνομία και στρατό να ανοίξουν τους δρόμους
Διαδηλωτές έχουν στήσει οδοφράγματα σε 25 περιφέρειες της χώρας
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.