E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κύπρος: Καθηγήτρια έλεγε σε μαθητές να κάνουν μπάνιο με εσώρουχα γιατί τους βλέπουν άγγελοι

Καταγγελία γονιών σε γυμνάσιο της Λευκωσίας

Δημοσίευση 13/11/2015 | 14:22

Κύπρος: Καθηγήτρια έλεγε σε μαθητές να κάνουν μπάνιο με εσώρουχα γιατί τους βλέπουν άγγελοι

Πρωτοφανές περιστατικό σε γυμνάσιο της Λευκωσίας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, καθηγήτρια Θρησκευτικών που διδάσκει σε Γυμνάσιο φέρεται να προέτρεπε τους μαθητές να μην κάνουν μπάνιο γuμνοί, αλλά με τα εσώρουχά τους, επειδή τους έβλεπαν γuμνούς οι φύλακες άγγελοί τους και αυτό ήταν... απρεπές.

Η απίστευτη καταγγελία έγινε από μητέρα μαθήτριας που κατήγγειλε τα όσα έλεγε η καθηγήτρια Θεολογίας και ανέφερε πως η κόρη της είχε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να κάνει μπάνιο με τα εσώρουχά της. Το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του τα όσα απίθανα τους έλεγε στο μάθημα Θρησκευτικών η καθηγήτρια.

Το sigmalive.com μεταδίδει πως το εν λόγω περιστατικό ήταν γνωστό στο υπουργείο Παιδείας εδώ και καιρό, καθώς αρκετοί γονείς είχαν κάνει παράπονα για τη συγκεκριμένη καθηγήτρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σίγμα, ουδεμία επίσημη ενέργεια έχει γίνει από πλευράς υπουργείου για διερεύνηση των παραπόνων μέχρι στιγμής.

Ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κυπριανός Λούης ανέφερε στην εκπομπή πως στο υπουργείο Παιδείας υπήρχαν παράπονα για την καθηγήτρια, αλλά όχι επίσημες καταγγελίες, κάτι που τους εμπόδιζε από το να λάβουν μέτρα εναντίον της. Επιπλέον, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει τις θέσεις της εκπαιδευτικού περί φυλάκων αγγέλων, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι ακραίες συμπεριφορές είτε φραστικές, είτε στην πράξη, δεν είναι αποδεκτές.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι το υπουργείο Παιδείας θα ενεργήσει πάραυτα, είτε κάνοντας τις ανάλογες συστάσεις στην καθηγήτρια, είτε παρακολουθώντας το φαινόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη